Autor Wątek: Studio Wizazu Liściasta - fryzurka i makijaz  (Przeczytany 51424 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Studio Wizazu - fryzurka i makijaz
« Odpowiedź #60 dnia: 8 Lipca 2005, 13:41 »
przepraszam to się wiecej nie powtórzy  :oops:  :oops:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline boni
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: 8 Lipca 2005, 17:42 »
Po przeczytaniu opinii nie wiem,czy dobrze robię idąc na Liściastą :roll:
A która z Was jest umówiona na 20.08.05.?  :cancan:
Pozdrawiam.

Kod z wykorzystaniem BBCode:

Offline Wikka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: 9 Lipca 2005, 18:29 »
Witam Cię boni. Ja mam ślub 20.VIII i jestem zapisana do tego salonu. Godziny nie mam bo jeszcze nie ustaliłam ze względu na fotografa nie wiemy kiedy będzie robił nam zdjęcia przed czy po ślubie. Czesałam się tam rok temu na ślub kuzynki-byłam świadkową i byłam zadowolona, ale nie chcę zapeszać. Pozdrawiam

Offline boni
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: 9 Lipca 2005, 20:58 »
Cześć Wikka.
Moja kuzynka, też tak była jest zadowolona. Koleżanka też wyrażała się pozytywnie o tym gabinecie. Zobaczymy 20.08.05.
Pewnie się spotkamy. Bądzimy dobrej myśli.
KAŻDA PANNA MŁODA W DNIU ŚLUBU JEST PIĘKNA.
Pozdrowenia. :lol:

Offline deexi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: 12 Lipca 2005, 08:44 »
jetsem tego samego zdania co boni. Każda panna młoda jest w tym dniu piękna. hihiih
deexi

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #65 dnia: 12 Lipca 2005, 13:34 »
Cytat: "deexi"
jetsem tego samego zdania co boni. Każda panna młoda jest w tym dniu piękna. hihiih

Każda jest piekna to fakt, ale czasami dziewczyny źle się czują ze źle dobranym makijażem...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline boni
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #66 dnia: 16 Lipca 2005, 13:05 »
To jest ryzyko,że może się nie podobać ale po "na dzień dobry" zakładać ze będzie źle?

Offline boni
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: 16 Lipca 2005, 13:07 »
Życzę wszystkiego dobrego.
  :lol:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 16 Lipca 2005, 13:25 »
Boni, a czy tam się można umówić na próbny makijaż i fryzurę?

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #69 dnia: 16 Lipca 2005, 14:02 »
Cytat: "Magda Sz."
Violka, masz calkowita racej :-) Faceci sa czasem "dziwni" ;-) Moj R. na przyklad kompletnie nie wie jak bede wygladac. Nie widzial zupelnie NIC ani sukienki, ani fryzukri wybranej na necie ani nic. Mysle, ze do szczescia to mu nie jest potrzebne ;-) . Wszystkiego dowie sie w swoim czasie czyli 8 pazadziernika :-) Natomiast rowniez uwzam, ze to ja mam sie czuc dobrze i sama sobie sie podobac. Reszta ma duzo mniejsze znaczenie :)

Dokładnie!! :D  ja tez nie zamierzam Wojtka wtajemniczać w nic, co jest związane z moim wyglądem w dniu ślubu. Zobaczy dopiero efekt "finalny". Dla mnie najwazniejsze jest bym sama sie dobrze czuła w tym co będę miała na sobie. Tylko ciagle boje sie, że w Stargardzie bede miała problemy z makijażem, bo to pierwszy dzień Świąt i wątpie, by komus się chciało ruszać w taki dzien...pierwsze potwierdzenia moich rozterek juz mam, pani w gabinecie na hasło Święta tylko kręciła nosem. Powiedziała, że nie mówi ostatecznie <nie>, ale ja mam w nosie jej humorki....kurcze, chyba pozostanie mi pomalować się samej :x

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #70 dnia: 16 Lipca 2005, 15:49 »
jeśli kobiecie zalezy na klientach to przyjdzie... ale na hasło "nie mówię nie" już bym jej podziękowała i powiedziała od siebie coś na temat marketingu...  :?

weź tylko pod uwagę,ze jeśli są to święta to wielokrotnie spotkasz się z podwójnym liczeniem.. za foto x2, za kamere x2... podobno tak się zdarza więc rządaj podania i wpisania w umowie konkretnej ceny żebyś się potem nie rozczarowała...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #71 dnia: 16 Lipca 2005, 16:18 »
Cytat: "monia"
jeśli kobiecie zalezy na klientach to przyjdzie... ale na hasło "nie mówię nie" już bym jej podziękowała i powiedziała od siebie coś na temat marketingu...  :?

weź tylko pod uwagę,ze jeśli są to święta to wielokrotnie spotkasz się z podwójnym liczeniem.. za foto x2, za kamere x2... podobno tak się zdarza więc rządaj podania i wpisania w umowie konkretnej ceny żebyś się potem nie rozczarowała...

monia...dzieki za rady, jestes nieoceniona...bo wiesz co, ja mam taki jakis problem ze soba, że ciagle myslę, że to ci wszyscy ludzie robia mi łaskę, nie moge sie przestawić na myslenie, że to ja daje im zarobić....a co do tej pani w gabinecie, to oczywiście podziekowałam jej za uwagę i dodałam od siebie, że nawet jeśli ona nie mówi ostatecznie nie, to ja ja wyręczam i mówie ostatecznie nie :evil:

Offline boni
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: 16 Lipca 2005, 17:55 »
Julia,
Można, musisz zadzwonić do gabinetu i się umówić.
Napiszę Ci adres i tel.  :gazeta:

Offline londocat
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: 18 Sierpnia 2005, 11:47 »
W tą sobotę 13 VIII miałam slub i byłam u pani na Liściastej. Fryzura była fantastyzna i majkijaż równie śliczny. Do dziś słyszę komplementy gości jak oglądaja zdjęcia że wyglądałam ślicznie. A komentaż mojego taty przy odbieraniu mnie z salonu brzmiał 'wyglądasz jakz żurnala"..... :mrgreen:
Było nas tam 6 i z tego co słyszałam nawet te najwybredniejsze wychodziły b. zadowolone.
K

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 18 Sierpnia 2005, 16:40 »
Miłym potwierdzeniem Twoich słów byłaby fotka prześlicznej i zadowolonej panny młodej :D

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #75 dnia: 18 Sierpnia 2005, 17:10 »
Dobrze mówisz...

a ja chyba się zdecydują na makijaz na Bukowym na Beżowej. Własnie jestem w trakcie pertraktacji odnośnie terminu próbnego makijazu  :lol:
  Ponoc są tam takze fryzjerki... ale najpierw zorientuję się w cenach :oops:

Offline londocat
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #76 dnia: 18 Sierpnia 2005, 17:21 »
Zamieszczę zdjęcie jak tylko dojde jak to zrobic ;) (wybaczce nowicjuszowi :)) Poza tym Pani na Lisciastej tez mi fotki pstryknęła przed i po więc zapewne będe w katalogu zdjęć.

Madzialena uważaj z salonem na beżowej.... widziałam niestety jedne z efektów tych pań i pomimo, że podczas próbnej fryzury i makijazu było wszystko ok, to w dniu slubu panna młoda wyglądała dość osobliwe w sliwokowo fioletowym makijażem powiększjącym juz i tak duże oczy i zupełnie źle dobrana fryzurą. Chyba same przyznacie, że nie ma nic gorszego w dniu slubu niz niewłaściwy makijaz lub zła fryzura...
Pozdrawiam
Kasia

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 18 Sierpnia 2005, 17:45 »
Miałam wątpliwą przyjemność z fryzjerką z Beżowej :( , no ale może Ty Madzialena będziesz akurat zadowolona. Co do makijażu, to niestety w soboty nie wykonuje go pani Beata, tylko jej pracownice. Efektów ich pracy nie widziałam, ale kosmetyków używają dosyć dobrych - art deco, kryolyan, gosh.

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #78 dnia: 18 Sierpnia 2005, 20:29 »
własnie nie wiem... o fryzjerkach tam dowiedzialam się dopiero wczoraj...  :?

natomiast wiem, ze makijazu nie będzie robila pani Beata... w dniu mojego slubu będzie Małgosia i do niej muszę zapisac się na próbę..

nie wiem tez o jakich fryzjerkach mówicie.. teraz salonik zamiast na bezowej 2 czy ies tam ma byc na bezowej 4/4 nie wiem czy będa inne fryzjerki..   albo pójdę tam gdzie wczesniej chciałam..  :lol:

Muszę tam isc na makijaz bo praktycznie wszędzie terminy na mój slub są pozajmowane..

poza tym zauważcier ze o wszystkich salonikach Liściasterj, Indygo, Elita czy tam Elita są zarówno pozytywne jak i negatywne opinie.. :x
 więc chyba nie mogę dać się zwariowac

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 18 Sierpnia 2005, 21:00 »
Dobrze kombinujesz Madzialena :D . Musisz sama się przekonać co do jakości świadczonych w wybranym przez Ciebie salonie usług. Życzę, abyś była zadowolona.

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #80 dnia: 21 Sierpnia 2005, 13:33 »
I jestem po spotkaniu na ul. Lisciastej :-) Babeczka, ktora ze mna rozmawiala, Pani K. jest niesamowita  i jest prawdziwa profesjonalistka w tym, co robi  :!: Podczas spotkania rozmawialysmy o wszystkim: kwiatach, cerze, kolorach makijazu, sukni, welonie, uczesaniu, dodatkach, ozdobach itd. itp. Pani. K. potrafi swietnie doradzic   :!: Choc mialam wybrana fryzurke, ktora Pani K. zaakceptowala ;) , gdy posadzila mnie przed lustrem (nie mialam probnej fryzury ani makijazu i nie bede miala, a jedynie co mialam to "robocze" wersje mozliwosci upiecia) to juz sama nie wiedzialam czy faktycznie zdecydowac sie na to, co sama wybralam czy posluchac sie rady Pani K. :-) W tej chwili wcale nie martwie sie ani o uczesanie ani o makijaz, bo wiem, ze na ul. Lisciastej jest studio profesjonalne i przygotuje mnie jak tylko potrafi najlepiej  :lol:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 21 Sierpnia 2005, 22:40 »
To super Magda, że jesteś zadowolona!

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 23 Sierpnia 2005, 10:56 »
Właśnie dzwoniłam na Liściastą żeby dowiedzieć sie co i jak...odebrał jakiś pan i na moje zapytanie o ceny makijaży odpowiedział mi, że pani, która sie tym zjamuje jest na urlopie, zapytałam wówczas kiedy można przedzwonić, a on mi na to, że nie wie :roll: A to ciekawe :?
już sama nie wiem gdzie się udać: Indygo odpada bo zamknięte w Święta, studio Yes również, Elita również odpada... w Visage pani mi powiedziała, że 25 grudnia zamierza pracować, ale nie wie czy jej się coś do tego czasu nie stanie więc na razie na tak odległe terminy się nie umawia...
help :!: dlaczego tak trudno znaleźć dobrą makijażystkę, fryzjerkę z wolnymi ( terminami na 25 grudnia...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 23 Sierpnia 2005, 11:07 »
Ja już właśnie wiem z własnego doświadczenia (byłam na weselu w święta wielkanocne), że niesety jest ciężko o fryzjera i makijażystkę w święta. :(
Ale Demka nie martw się na pewno coś znajdziesz! :)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 23 Sierpnia 2005, 12:04 »
oj mam taką nadzieję bo zaczyna sie robic nieprzyjemnie :(
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Wikka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #85 dnia: 23 Sierpnia 2005, 12:11 »
I  już po ślubie, szkoda . Teraz chciałabym jeszcze raz to wszystko przeżyć tylko na spokojnie. W tą sobotę czesałam się i malowałam  na Liściastej i Magda Sz. masz rację dla mnie to te kobiety to profesjonalistki. Wyglądałam przepięknie ja i moja świadkowa. Dziewczyny z którymi byłam tam wychodziły naprawdę zadowolone. Każda miała inną fryzurę a na koniec niektóre z wdzięczności ucałowały  te babeczki. Pani K. która czesze ma niesamowitą osobowość i jak sama mówi jest przede wszystkim plastyczką. Demka niemożliwe żeby te babki były na urlopie bo wiem że w tą sobotę czesze się i maluje moja znajoma u nich, może masz zły numer. Pozdrawiam

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 23 Sierpnia 2005, 12:23 »
Wikka wklej fotki z Twojego pięknego dnia!
Zobaczymy  m.in Twoją fryzurkę i makijaż! :)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 23 Sierpnia 2005, 12:24 »
Cytat: "Wikka"
Demka niemożliwe żeby te babki były na urlopie bo wiem że w tą sobotę czesze się i maluje moja znajoma u nich, może masz zły numer.

ale namieszałam :(
źle spisałam numer telefonu :oops: coś mnie tkneło i sprawdziłam raz jeszcze...zadzwoniłam i zarezerwowałam sobie wstepnie 25 grudnia na 11:00, teraz tylko muszę umówić sie na próbę :D
A juz tak bardzo sie stresowałam...A teraz cała happy jestem :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 23 Sierpnia 2005, 12:29 »
No to Demka bardzo się cieszę! :)
A mówiłam, że nie będzie tak źle! :)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 23 Sierpnia 2005, 12:37 »
Cytat: "Magda Sz."
W tej chwili wcale nie martwie sie ani o uczesanie ani o makijaz, bo wiem, ze na ul. Lisciastej jest studio profesjonalne i przygotuje mnie jak tylko potrafi najlepiej

ciesze się, ża tak mówisz :D Mam nadzieję, że w moim przypadku będzie podobnie...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka: