Paulinko!!
Nikt Ciebie nie krytykuje,a jedynie wyraża swoją opinię na temat Twojego pierwszego postu

Poza tym ja mam kilkaset postów na koncie i nie czuję się członkiem grupy zamknietej. Popatrz na przykłady innych dziewczyn maja zaledwie 20, 30 postów i są traktowane jak najlepsze przyjaciółki. Każdy pomoże, doradzi czy odradzi...tylko tu jest zasadnicza różnica wiele z nich nie zaczynało od reklamy (choc były i takie przypadki, ale dziewczyny nie obrażały sie i popostu przedstawiły sie i są z nami dalej).
Wszyscy traktowani są jednakowo a osoby, które mają po 5 czy 6 gwiazdek i wyrażają swoja opinię na dany temat nie staraja się nikogo reklamować bo im to juz nie potrzebne (same maja wszyystko załatwione, albo są juz po)...
Trochę chaotycznie to brzmi, ale troche mnie wkurzył fakt, że jestem oskarżana o tworzenie "grupy zamkniętej"...
Paulinko zachęcam porzedstaw się nam, powiedz kiedy ślub i jak Ci idą przygotowania...zapeniam, że bedziesz traktowana jak każdy inny...więc wybór należy tylko do Ciebie...ja czekam żeby Ci tylko powiedziec "witaj wśród forumkowiczów"

Więc jak będzie??