Autor Wątek: Studio Wizazu Liściasta - fryzurka i makijaz  (Przeczytany 51282 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
Studio Wizazu - fryzurka i makijaz
« Odpowiedź #30 dnia: 17 Czerwca 2005, 15:36 »
Julio, dzwonilas na Lisciasta ? (bo pamietam, ze w watku makijaz i fryzurka probna napisalas, ze zadzwonisz :-)  )

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #31 dnia: 17 Czerwca 2005, 16:00 »
Owszem, ale nie uzyskałam żadnych informacji. Mam zadzwonić w poniedziałek po 10.00, bo wtedy będzie kobitka która się zajmuje tymi sprawami :) .

Offline deexi

• nowicjusz
  • *
na liściastej
« Odpowiedź #32 dnia: 6 Lipca 2005, 11:26 »
Kochane dziewczyny..... miałąm ślub 25 czerwca..... umówiłam sie na fryz i makijaż na lisciastej. Powiem tyle: właścicielka zachłanna okropnie. Obiecywała cuda  niekoniecznie cud sie stał. Pani Halina właścicielka życzy sobie od fryzki i makijażu po 250 zł od pani młodej. Kazano mi przyjscna godz 11 i tak byłam nakrecono mi wałki wymazano maseczka.... i tak siedizłąm 4 godz !!!!!w nerwach z wypiekami na buzi i mysłami ... "boże przecież ja sie spóznie". To był spęd dziewczyn; jak o 11 bylam siedziło juz 7 dziewczyn podobnie wymazanych maseczka i z wałkami. Kazda poddenerwowana bo zamiast siedziec w domu z rodziną i powoli naklądać sukie to siedziały po 4 godz u pani Hani... która tylko kasiore liczyła. Z zakłądu wyszłam o 15 10. Wesele mialam na 17 na prawobrzeżu........do domu jak wpadłam to suknie nakadałam w biegu, buty rajtki.....zdecydowanie wolałabym przysci i spokojnie sie ubrac. Makijaż robiony przez córkę pani Hani był ładny i trwały na 5+- bardzo polecam dziewczyna ma zmysł. A co do fryzur.... była nietrwałą a poza tym ja jako jedna z ostatnich dziewczyn któe wychodziły naoglądałam sie troche - kazda fryz na jedno kopyto. Włosy nakrecone, troche kędziorków powypuszczanych ktore w połowie imprezy sie juz prostowały.... Fryzura nie warta ani takich pieniedzy ani czasu jaki sie spedziło u pani Hani!!!!!
To tylko moja opinia - jestem niezadowolona
deexi

Offline didi M
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 6 Lipca 2005, 12:25 »
OOO to mnie jakośc nie dziwi jak keidys napisałam ze wszytkie na jedno kopytko i n iesprecjalnie ciekawie to mnie prawie żywcem formuowiczki zjadły :cry:  Ja miłąm tskie same doświadczenia niestety. Koszt był prawie identyczny mimo iz nie byłam młoda tylko świadkową, fryzura wyglądałam jakbym miała tchórzofretke na głowie. Widze mineło 2 lat a nic się nie zmieniło. A szkoda! :cry:
Kocham cały świat i tylko niektórych ludzi :)

Offline Paulina
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 6 Lipca 2005, 12:28 »
Cześć tak się składa że również miałam ślub 25.VI.2005r. tego dnia było dużo ślubów. Miałam problemy z znalezieniem restauracji. W zakładach fryzjerskich były pozajmowane godziny. Od koleżanki dostałam namiary na Liściastą. Pani na rozmowie próbnej powiedziała mi że tego dnia czas szykowania do czterech godz. więc się nastawiłam i zdecydowałam.(W zakładzie fryzjerskim w centrum  czesała się moja świadkowa z samą fryzurą siedziała 3 godz. i nic nadzwyczajnego na głowie nie miała!)Przyszłam na godz. 10.00 , wyszłam ok. 14.00 ślub na 17.00. Byłam bardzo zadowolona makijaż przepiękny i bardzo trwały nie spłynął mimo że był upał tego dnia.Fryzurka również przetrwała do poprawin i  bardzo twarzowa dopasowana do urody. Panie bardzo miłe. Polecam studio na Liściastej. Dziewczyny które wychodziły przede mną były zachwycone.

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #35 dnia: 6 Lipca 2005, 12:40 »
Nie dziwię się, że Deexi była niezadowolona skoro wszystko się przedłużało i przedłużało...

Moja koleżanka byłam tam rok temu i rzeczywiście panie siedziały na "kupie". Były robione jak na taśmie produkcyjnej...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 6 Lipca 2005, 12:59 »
Cytat: "Paulina"
Cześć tak się składa że również miałam ślub 25.VI.2005r. tego dnia było dużo ślubów. Miałam problemy z znalezieniem restauracji. W zakładach fryzjerskich były pozajmowane godziny. Od koleżanki dostałam namiary na Liściastą. Pani na rozmowie próbnej powiedziała mi że tego dnia czas szykowania do czterech godz. więc się nastawiłam i zdecydowałam.(W zakładzie fryzjerskim w centrum  czesała się moja świadkowa z samą fryzurą siedziała 3 godz. i nic nadzwyczajnego na głowie nie miała!)Przyszłam na godz. 10.00 , wyszłam ok. 14.00 ślub na 17.00. Byłam bardzo zadowolona makijaż przepiękny i bardzo trwały nie spłynął mimo że był upał tego dnia.Fryzurka również przetrwała do poprawin i  bardzo twarzowa dopasowana do urody. Panie bardzo miłe. Polecam studio na Liściastej. Dziewczyny które wychodziły przede mną były zachwycone.

A mnie strasznie zaczynają wkurzać posty nieznanych (nowo zalogowanych) osób na forum, które w pierwszym swoim poście zachwalają jakąś firmę!
 :nerwus:
Post Pauliny bardzo mnie zdziwił, że pojawił się zaraz po opinii Dexi! :protestuje:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #37 dnia: 6 Lipca 2005, 13:26 »
Marta, pomyslalam sobie dokladnie to samo co ty i Paulina wydaje mi sie bardzo podejrzana  :Kwasny:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 6 Lipca 2005, 15:08 »
Tak dziewczyny macie rację to trochę podejrzane...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 6 Lipca 2005, 19:22 »
No nie, sorki, mnie się taki spęd panien młodych wcale nie podoba :( . Chciałabym byc umówiona na konkretną godzinę, a nie żeby oprócz mnie obrabiano jeszcze z 5 innych babek w międzyczasie. Poza tym 250 zł za fryzurkę i makijaż to sporo, jeśli nie zawiera się w tej kwocie próba. Dobrze choć, że makijaże robione na Liściatej są chwalone, bo z fryzurkami to już od dawna słyszę, że na jedno kopyto i loczkowane.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #40 dnia: 6 Lipca 2005, 21:38 »
ja też słyszałam wiele niezbyt pozytywnych opinii na temat Liściastej....
A post Pauliny jest - delikatnie mówiąc - nie na miejscu....

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #41 dnia: 6 Lipca 2005, 22:32 »
Widać zaczyna się robić "produkcja masowa"...szkoda...słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego salonu i myślę, że tym hurtowym podejściem stracą wielu klientów (mi bardzo nie podoba sie hurtowe podejście, i jak każda panna młoda chciałabym się wyróżniać a nie być "na jedno kopyto zrobiona")...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 6 Lipca 2005, 22:55 »
Demka dobrze to ujełaś! :)

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #43 dnia: 7 Lipca 2005, 06:06 »
Demka, masz calkowita racje. Sama zdecydowalam sie na Lisciasta, ale  po opinii Deexi, nie pierwszej zreszta dziewczyny, ktorej opinia o tym salonie wcale nie jest taka pozytywna, znow sie waham  :?

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #44 dnia: 7 Lipca 2005, 08:50 »
Madzia, ja zrobie tak:
Przejdę sie po salonach dużo wczesniej ale w .... sobote! Podpatrzę z jakimi fryzurami wychodza dziewczyny. A może i nawet usiądę w salonie - przeciez mi nie zabronią. Jak będzie okazja to z makijażem zrobie tak samo. Ale na próbny się zdecyduję. Wole wydać te 100 zł niz potem pluć sobie w brodę.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline deexi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 7 Lipca 2005, 08:54 »
Madziu Sz. Jesli szukasz salonu ..... a nie chcesz isc na Lisciastą to powiem Ci gdzie łądnie czeszą. Ja siedziałam na Liściastej w nerwach a moja świadkowa pojechałą na Wilczą do Salonu DARFA i tam ją w godzinę uczesali pięknie..... fryzurka trzymałą sie do poprawin - a moja niestety nie..... A cena w Darfie była ok 100-120 zł w zaleznosci od długosci włosów. Umawiasz sie na konkretną godz i jesteś o niej przyjeta.
deexi

pupka
  • Gość
hehe no dziewczyny nie moge!!!!
« Odpowiedź #46 dnia: 7 Lipca 2005, 10:04 »
nie moge patrzec jak podejzrewacie o bog wie co posty pauliny na temat studia urody przy liściastej a nie dziwi Was negatywna opinia również nowicjuszki deexi - mam nadzieje, ze zapisalam bezblędznie - ktora w dodatku poleca konkretny inny salon
czy  nie ufac nowicjuszom na forum? :shock:  :?:  :?:

Offline Paulina
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 7 Lipca 2005, 10:07 »
A mnie denerwują osoby które tworzą zamkniętą klikę mającą na koncie po kilkaset postów i krytykującą opinię osób nowo zalogowanych. Jako użytkownik innych forum pierwszy raz spotkałam się z takim wrogim podejściem do nowej osoby, która wyraziła tylko swoją opinię. Jeśli to forum tworzy zamknięta grupa tych samych ludzi (z bagażem kilkuset postów) to opinie przez nich wyrażane są tendencyjne. :? Paulina

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 7 Lipca 2005, 10:08 »
Pupko!
Jest jednak mała różnica - deexi najpierw się z nami zapoznała, napisał kilka rzeczy o sobie i teraz udziela rad, informuje....
Paulina zaczęła od reklamy.... Może dla Ciebie jest to w porządku ale to forum ma swój regulamin a poza tym - są jakieś zasady kultury, prawda?

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 7 Lipca 2005, 10:11 »
Widzisz Paulino - zamiast sie obrażać wystarczyło podejść do sprawy jeszcze raz - zapoznać sie z nami, napisać skąd jesteś i już.... nie byłoby wówczas problemu.
Zjawiłaś się nie wiadomo skąd i od razu zaczęłaś atakować negatywne wypowiedzi o Liściastej a w dodatku obrażasz forumowiczów.... to jest ok, tak?

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 7 Lipca 2005, 10:26 »
Mnie nie dziwi opinia Deexi, bo sama słyszałam taką opinię
od koleżanki z bloku...

Offline Paulina
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 7 Lipca 2005, 10:28 »
Przepraszam faktycznie powinnam się przedstawić, jednak pominięcie tej grzecznościowej procedury nie upoważnia Was do krytykowania mnie. Prawda? :?:  :!:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 7 Lipca 2005, 11:03 »
Paulinko!!
Nikt Ciebie nie krytykuje,a jedynie wyraża swoją opinię na temat Twojego pierwszego postu :D
Poza tym ja mam kilkaset postów na koncie i nie czuję się członkiem grupy zamknietej. Popatrz na przykłady innych dziewczyn maja zaledwie 20, 30 postów i są traktowane jak najlepsze przyjaciółki. Każdy pomoże, doradzi czy odradzi...tylko tu jest zasadnicza różnica wiele z nich nie zaczynało od reklamy (choc były i takie przypadki, ale dziewczyny nie obrażały sie i popostu przedstawiły sie i są z nami dalej).
Wszyscy traktowani są jednakowo a osoby, które mają po 5 czy 6 gwiazdek i wyrażają swoja opinię na dany temat nie staraja się nikogo reklamować bo im to juz nie potrzebne (same maja wszyystko załatwione, albo są juz po)...
Trochę chaotycznie to brzmi, ale troche mnie wkurzył fakt, że jestem oskarżana o tworzenie "grupy zamkniętej"...

Paulinko zachęcam porzedstaw się nam, powiedz kiedy ślub i jak Ci idą przygotowania...zapeniam, że bedziesz traktowana jak każdy inny...więc wybór należy tylko do Ciebie...ja czekam żeby Ci tylko powiedziec "witaj wśród forumkowiczów" :D Więc jak będzie??
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 7 Lipca 2005, 11:47 »
Paulina, jeśli Ty byłaś zadowolona ze studia na Liściastej to świetnie. Wiadomo, każdy ma swój  gust, to co się podoba Tobie nie musi koniecznie podobać się innym. Tak samo jak taśmowa obróbka panien młodych-jeśli tak jest w rzeczywistości oczywiście. Nie ma się o co obrażać i opowiadać jakieś bzdety o zamkniętej grupie forumowiczów. Każdy jest tutaj mile widziany, a konflikty zawsze się mogą zdarzyć-tak to już jest w kontaktach międzyludzkich, nawet tych forumowych. W każdym bądź razie witam na forum i życzę już samych przyjemnych doznań :D . Pozdrowienia.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 7 Lipca 2005, 14:00 »
Cytat: "demka"

Paulinko zachęcam porzedstaw się nam, powiedz kiedy ślub i jak Ci idą przygotowania...zapeniam, że bedziesz traktowana jak każdy inny...więc wybór należy tylko do Ciebie...ja czekam żeby Ci tylko powiedziec "witaj wśród forumkowiczów" :D Więc jak będzie??

Paulina jest już po ślubie!
Więc niech lepiej zda nam swoją relację i pochwali się swoimi fotkami!

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 7 Lipca 2005, 14:11 »
Cytat: "Marta"
Cytat: "demka"

Paulina jest już po ślubie!
Więc niech lepiej zda nam swoją relację i pochwali się swoimi fotkami!

Juz zauważyłam, że jest po ślubie  :oops:

I tak jak Marta bardzo prosze o zdjęcia i relację...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Paulina
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 7 Lipca 2005, 17:14 »
Dzień ślubu był wyjątkowy. Nawet tak bardzo się nie denerwowałam.WSZYSTKO SIĘ UDAŁO. Goście byli zadowoleni, bo wesele mieliśmy  w Niechorzu w dworku Prawdzic zlokalizowanym bezpośrednio nad morzem. Chciałam wstawić fotkę ale nie bardzo wiem jak to się robi.

Pozdrawiam,
Paulina

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 7 Lipca 2005, 22:35 »
Cytat: "Paulina"
Chciałam wstawić fotkę ale nie bardzo wiem jak to się robi.

Pozdrawiam,
Paulina

Podeslij je meilem do dziewczyn, które potrafia to robić (Julia, monia...) na pewno Ci pomogą :D zawsze pomagają
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #58 dnia: 8 Lipca 2005, 11:15 »
Chyba troszkę zeszłyśmy z tematu ....

Offline didi M
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 8 Lipca 2005, 11:16 »
I to zncznie  8)
Kocham cały świat i tylko niektórych ludzi :)