Marcia, po całodniowej nieobecności nadrabiam:
zaczne trochę od "końca"
1. Super, że Maksiu jest Maksiem. Jeszcze lepiej, że wszystko z nim w porządku
ps. teraz się doczekac nie mogę aż zobacze znowu swoją kruszynkę, i powiem ci, że 640 gram to dużo
Mała ważyła w 20 tyg 300 gram, to teraz może waży 380-400 z tego co wyczytałam to chyba duża różnica jak na podobny okres ciąży no nie??
2. Ogromne brawa za zrobienie super zakupów- normlanie jestem z ciebie dumna. Ciekawa jestem co czułaś i co czujesz? Napewno było to dla ciebie nowe doświadczenie, bo nigdy wcześniej chyba nie kupowałaś takich rzeczy???
3. Z tego co się orientuję w samochodach, to Citroen jest dobrym, ekonomicznym samochodem i spisuje się jako autko rodzinne. Irek nawet chciał kiedyś taki kupić. Ale benzyna...ja jakoś jestem przekonana bardziej do dieselków jednak... A kombi autka macie jakieś opcje czy nie???
Pozdrowionka dla całej rodzinki
Olu - moj Maksiu jak był mierzony-ważony w 19tc - wazył 285 gram

więc Twoja Amelka jak najbardziej może ważyć podobnie do mojego synusia

co do zakupów - to powiem tak

-w sklepie czułam sie nadal zagubiona

, mimo, ze wiedziałam po co idę konkretnie - ale w domku poczułam zadowolenie

a Arek mnie rozbawił

- pokazałm mu "zakupy" pooglądał z zainterseowaniem i powiedział "
Marta ale ja Ci nie pomoge w tych zkaupach bo ja kompletnie nic nie wiem" 
Jesli chodzi o autko - to tez wolelibyśmy disleka, ale cos mniej ich na rynku

... żeby jeszcze miały przebieg fajny itd... ale znalzłam wczoraj na gaz ziemny

tyle że Włoch..a wiadomo włoskie auta nie grzeszą zadbaniem...
Z kombiaków - siedzieliśmy juz w Primerze, Volvo, Passacie, Mondeo, Lagunie i Stilo

Takze marka dla nas nie jest istotna aż tak - ważne przebig, silnik, i zadbanie..i ekonomicznośc jazdy...koszty ubepzieczenia itd...

ale wczoraj rozmawialiśmy z tesciową..i chyba chwile się wstrzymamy.. bo akurat sprzedają mieszaknie i chca po równo podzileić braci..więc może nie będziemy musili szukać.. w tak ograniczonym "pułapie" cenowym

choć prawda jest taka..ze wolałbym autko w jakiejs rozsądnej cenie i najwyzej zmienic za dwa, trzy latka

no i zeby ubezpieczenia były w maire... (dobrze że mam 60% zniżkę

)...
No i dziękuję
OLu za pozdrowionka dla familli

... dla Was poranne całuski
Martus brawa dla Maksia za bycie Maksiem 
I brawa dla Ciebie za butelki, widzisz ja mierzyłam w sklepie z ekspedientką i owszem właziły butelki ale nie do konca. No ale skoro włażą to SUPER!
Autko? Ja mam meganke kombi i MUSIMY już kupić większe bo 2 dzieci i BAGAŻE się nie mieszczą 
Dziękujemy za oklaski

A do jakiego podgrzewacza przymierzałas
Rybko te butle

Mówisz że kombiak megana mały - nieźle

superosik ze Maksiu zdrowiutki i Maksikowy 
auteczko fajniutkie 
buziaczki*************
Gosiu - dziękujemy
najważniejsze, dobrze, ze Młodzieniaszek rozwiaja sie dobrze
Dokładnie
Anuś