... w takim Dniu jak dzisiaj się wybacza wszak powiem nieskromnie, że mogła byś być moją Córką bo jesteś młodsza od Ewelinki więc Dzieciom dzisiaj Tatusiowie wybaczają wszystko nawet takie dziwne i mało szanujące siebie same słowa

Obiecałem relację z Pierwszego Dnia Ojca Mateuszka więc zapraszam.
Było wszystko co Kocham a więc
Na początek dostałem wspaniałą karteczkę od Mateuszka

później Mateuszek z Różą - mamaroza wręczył mi krawacik dla niedoinformowanych uwielbiam krawaty wiem może to chore ale taki jestem

Mateuszkowi też pasuje

były truskawki w śmietanie

chrzestna - Jola zrobiła deserek z truskawkami

były ukochane wiśnie w czekoladzie

no i coś jeszcze

No ale czym były by fotki bez kilku minek Mateuszka w końcu to mój syn a ja jego Tatko

a tak wyglądała walka o rozbieranie przed kąpielą

no dobra tym razem wygrałaś Mamo ale ja wam jeszcze pokażę

no ale jak dotarł do łazienki to uśmiech wrócił wszak Mateuszek Kocha wodę

I to by prawie było na tyle. Muszę jednak powiedzieć, że tak samo Kocham Moje dwie wspaniałe Córki Ewelinkę ewelinkaa7 którą wszyscy znacie i Beatkę. Ewelinka ma zajęcie bo Miłoszek zajmuje jej dużo czasu ale taka jej rola być młodą i Kochaną Mamą Miłoszka. Beatka studiuje na
AWF w Poznaniu więc siłą rzeczy również nie mogła być obecna. Ewelinka rano złożyła mi życzonka telefonicznie Beatka też. Wiem, że moje
obie Kochane Córeczki choć w swoim czasie "skrzywdzone" dzisiaj mogą chyba oceniać mnie w kategoriach Miłości Ojca do Dzieci jako Kochanego Tatkę.
Serdecznie wszystkich Pozdrawiam a jeszcze jedno dostałem jeszcze prezent od e-wesele

zwróćcie uwagę na wpis pod avatarkiem jestem już :
Chuck Norris ale on chyba miał włosy czy się mylę. Jeszcze raz całuski dla wszystkich i dzięki za Zyczonka w tak szczególnym Dniu dla każdego ojca