No i myślałem, że jestem spokojnym i trudnym do irytacji człowiekiem a tu stało się. Może po kolei 2 miesiące temu zainstalowałem antenę sat na dachu, a że z mojej strony nie ma sygnału to na tzw. tarasie z drugiej strony. Mieszkam na 10 piętrze a antena jest piętro wyżej a co by było śmieszniej w ciągu dalej wisi kolejna. Nagle dostaję wezwanie do spółdzielni, że jest zakaz wieszania na elewacjach anten. Napisałem pismo do prezesa o zgodę a dzisiaj dzwoni kierownik co bym przyszedł porozmawiać. No i mi opowiedział, że to moja sąsiadka zgłosiła problem bo oni w zasadzie nie widzą problemu. Sugerował rozmowę z sąsiadką ale uprzedził, że to osoba, która ma wieczne problemy. Ogólnie mieszka na tym samym piętrze i nawet mówimy sobie dzień dobry więc wieczorkiem dzwonię do Pani i pytam grzecznie czy antena nie mogła by zostać, gdyż spółdzielnia uzależnia to od Pani decyzji. I wiecie co usłyszałem, że jestem wcielony diabeł i wyglądam jak diabeł, że naruszam jej prywatność, zakłócam jej odbiór komórki i w ogóle mam 7 dni na jej zdjęcie normalnie doznałem szoku. Oczywiście pomimo jej krzyków nadal byłem grzeczny i tylko prosiłem co by była spokojna bo zawału dostanie i trzeba będzie pogotowie wzywać. Ona nie wie, że i tak kierownik powiedział, że po jego urlopie napiszę o zgodę umieszczenia anteny na samy dachu i on mi ją wyrazi więc będzie po sprawie . Troszkę mnie nosi bo moja wiara w dialog legła w gruzach. Mam do was takie pytanko naprawdę jestem jak diabeł i tak się zachowuje
No ale wracajmy do głównego Bohatera wątku. Marta pytałaś czy Mateuszek jest zawsze uśmiechnięty

specjalnie dla Ciebie parę fotek z dzisiaj

ale ogólnie jest bardzo radosnym dzieckiem i wygląda tak

teraz mała lekcja dla Mam jak masować dziecku brzuszek co by kolek nie było

okazało się, że mój klapek może pasować na Mateuszka

Hura udało się

na koniec najlepsze UWAGA

UWAGA

Tany, Tany w Wykonaniu Mateuszka

a właściwie to na koniec pokażę jak wygląda padnięta Mamusia i nie mylić tego z masowaniem co by jej kolka nie złapała

Serdecznie wszystkich pozdrawiamy
PS. Pamiętajcie o pytaniu

nie wiem jak się wkleją fotki bo nie mam podglądu