marta082008 ;
rybkawiedenka - Serdeczne Dzięki

Twoje Życzenie Mateuszek potraktował jak rozkaz

i oczywiście kciuki
rybkawiedenka też zadziałały

Mateuszek przespał nockę i o 5 rano obudziło mnie głośne pruuuuuuttt po chwili poprawka patrzę a Mateuszek śpi tylko jak by miał coś w brzuszku za dużo i sobie ulżył

Odgłosy były tak wielkie, że myśleliśmy z Różą, że się ogównił po pachy ale to było tylko ściema

Za to jak został przebrany i zjadł butlę to pospał do 6.20 i wtedy tak po cichu na paluszkach narobił tyle w pampersa, że aż mu sie ulało na wszystko. Oczywiście płakał bo cwaniaczek bardzo wrażliwy na tym punkcie ale komu by pasowało chodzić z nadwagą w pupie

Było tego sporo po same uszy i gdy Róża wstawiła go do wanny bo inaczej się nie dało zaczął paluszkami sprawdzać co to mu zalega w pampersie

Oczywiście ufajdał się cały ale od czego jest woda a przynajmniej na brzuszku ma lżej.

Normalnie rewelacja

Co do Mateuszka to oczywiście, że pyskuje, wymusza i kombinuje jak każde dziecko

Ma wielką ochotę podchodzić do TV ale na razie reaguje na "Mati nie wolno" chociaż już widać jak sobie wymyślił, że jak patrzy na nas to my nie widzimy, że po kroczku się przesuwa, cwaniaczek jeden

. Pewne rzeczy są nieuniknione ale chrupki na TV to naprawdę zły pomysł tym bardziej, że TV jednak emituje napięcia i się elektryzuje więc trzeba bardzo uważać
Co do TV to tak, ful HD a dokładnie Sony KDL-40W4000 z wejściem USB na pena i rewelacyjnie można oglądać z samego pena fotki Mateuszka bo jest przeglądarka (z prezentacją) a dodatkowo ma funkcję ramki fotograficznej i zamiast czarnego czuwania można ustawić Foto Mateuszka i podziwiać go jak w ramce zdjęcie 40 calowe

Troszkę potrwa zanim się go nauczę ale, że jestem maniakiem sprzętowym i nałogowym dzieckiem kochającym zabawki (pewnie w Waszej ocenie jak większość facetów

) to pewnie długo mi to nie zajmie.
Serdecznie pozdrawiam a jak nie będziesz częściej wpadać do nas to "powiększę" Ci Głowę a mam fajny programik do robienia karykatur
PS.
Czy ktoś wie czy Lakcid podawany przed Bactrim może powodować wymioty

Bo sami już nie wiemy czym były spowodowane wczorajsze wymioty na brązowo a nic takiego nie jadł