...oj tak Ewuniu w zasięgu tylko czasami trzeba mieć anielską cierpliwość

Gosiu chirurgowi i wcześniej Pani doktor chodziło o to samo i oboje potwierdzili taką samą diagnozę bo mogło mu się według ich słów "gdzieś wsunąć jelito" znaczy zawinąć czy coś i sądzę, że właśnie chodzi tu o kolkę ale się nie znam najważniejsze, że już oki a kupa była i nawet już dzisiaj też zaliczył niestety nie na nocnik a jedynie z informacją, że jest. Poza tym Mati zaskakuje nowymi zwrotami ... jak gram w motocykle czy ja czy Róża a Mati sam wyciąga płytę i woła Mama, Tata moto

to podczas kraksy woła na innych kierowców bujaki i Mati kupi tata moto ..... siedząc po czasie doszedł do wniosku, że " Mati dujeń nie, Mati cacy" skąd mu to się wzięło

Wczoraj mieliśmy gości i Mati dostał fajną książeczkę ze zwierzątkami na magnesy przeczepianą do stronek zgodnie z opisem... fajna książeczka

Byliśmy też na pizzy ale nie dał się skusić a jedynie zjadł chlebek czosnkowy i wypił sok truskawkowy

Generalnie mam strasznego lenia i nic mi się nie chce nie wiem czy to nie zmiana czasu tak na mnie działa czy może coś innego

Mam pytanie czy ktoś wie, czy magnez może wzmóc problem działania kamieni nerkowych i nawrotów bóli

jakoś chciałem się uzupełnić i po 3 dniach brania nerki mi przypominają , że są tylko po co przypominają

oki idę klepać w twarz schabowe i obierać ziemniaki