Witam Was kochane, ale mi się milusio zrobiło jak przeczytałam Wasze pościkiNawet nasza
rajdoweczkamiała czas, żeby tu zajrzeć.

no i nasze świeżo upieczone żonki
Agassi,
epox i
Megan 
No to foteczki się szykują
Będą tak jak obiecałam muszę tylko wykombinować aparat bo R. bierze nasz do manchesteru, żeby zrobić fotki całego mieszkania. ja sama nie moge siędoczekać fot z przymiarki

Milenko, a co z poszukiwaniami figurki, znalazłaś coś ciekawego?
Adusia w Manchesterze nic nie było a tutaj jeszcze nie spotkałam nic ciekawgo.

Tak w ogóle to jestem już zestresowanai i zdenerwowoana problemami, ktore stwarza nam rodzinka. Czasami miałabym ochotę rzucić to wszystko.Chcę już być po.
Po tez nie jest zawsze wesolo bo musisz wysluchac od rodzinki co komu sie nie podobalo,
ale to standard. Wystarczy jednym uchem wpuscic a drugim wypuscic i tyle!
agassi postaram sie o tym pamiętać.

Milenko ale mnie dawno u Ciebie nie było, aż mi wstyd 
Barbart 
:przytul:Ja rownież nie zaglądałma do twojego wąteczku, ale to tylko z braku dostępu do neta. Mam nadzieje, że się nie gniewasz.
Wsio super, tak hurtowo, bo wszystko nam hurtem zapodajesz
Fryzik uważam, że Ci pasi idealnie i nic bym nie zmieniała w nim.
Kasiu masz rację u mnie wszystko hurtem. następnym razem będą zdjęcia sukni jak skombinuję aparat, kieliszków, pudełek dla gosci i winietek

piękne mieszkanie,śliczne buty,biżuteria też super,obrączki na żywo wyglądają jeszcze ładniej,a skąd wiem,bo dzisiaj jak byłam u lekarza to miał taką samą obrączke jak Wy
,nie wiem jak długo jeszcze bedę w domu,ale jak tylko będę mogła to będę zaglądała do Ciebie
Ewuś dziękuję

A zdradzisz w ktorym kosciolku i o ktorej godzinie slubujesz? Bo moze z moim polowkie uda nam sie wpasc z zyczeniami...
Netulkozaskoczyłaś mnie, ale tak bardzo radośnie i pozytywnie

Mamy ślub w kościele św. Wawrzyńca w Rudzie Ślaskiej Wirku o 13.00

Dobra to tyle. Jakoś leci .Staram się wyluzować. Buziaki