rajdowka Dziękuję za zdjątko z dekoracją sali. Jest śliczna. A ten niebieski kolorem bardzo mi się podoba.

Już myślałam, ż ete moje połaczenie kolorów takie nieciekawe jest, ale myślę że będzie ok.
Karoluś dziękuje za pomoc

Ja jeszcze do balona wrócę
bo my mieliśmy taki i dziewczyny, na prawdę nie ma sensu na własną rękę próbowac go montować - to jest spore dosyć i, jak sama nazwa wskazuje, to jest balon detonacyjny - ma spłonkę i inne duperelki więc można niechcący samemu go zdetonować podczas montażu a wtedy kicha...ja bym się chyab rozpłakała 
Nam montowała firma dekoratorska i było
aaa i zdetonowaliśmy podczas pierwszego tańca, wytłumaczyliśmy kiedy to ma nastąpić ale i tak facet za szybko te kabelki połączył
no nic i tak było super-powiem nawet, że lepeij bo te baloniki i konfetti do końca tańca się na nas sypały jak płatki śniegu i wyszło lepiej niż zaplanowaliśmy...polecam szczerze - goście zachwyceni byli a potem niktórym dawałam numer telefonu po tego balona 
Maju czy to każda firma dekoratorska ma u siebie taką ofertę? Czy jeśli nie skorzytam z ich innych usług to mogę liczyć na to, ze zainstalują i zdetonują mi tylko ten balon?
szczerze mówiąc ja pierwszy raz usłyszałam o balonie detonującym tutaj na forum...
Ja też pierwszy raz przeczytałam o tym na forum. Strasznie mi się to podoba i coraz bardziej jestem przekonana, ze sobie sprawie coś takiego

Milenko
gdzie ty jesteś jak Cie nie ma

No właśnie !!!!!!!!!!!!
Vall, Barbarcik jestem, ale nie bardzo mam tera czas. Wczoraj byłma ostatni dzień wpracy a dziś zabieram się za przygotowywanie rzeczy do pakowania. No i jeszcze codziennie imprezy. W sobotę idziemy na kolację do hoteu

Drugi raz jako goście a nie jako obsługa

A potem nasi szefowie przygotowali dla nas imprezę pożegnalną w ich domu

Nawet nie wiem kiedy znajdę czas na pakowanie

Ach i wczoraj zdawalam egzamin z angielskiego. Jak mi poszło dowiem się dopiero jak wrócę do Anglii we wrześniu

Mam nadzieje, że zdałam.
Dziękuję, ze o mnie pamiętacie.

A tak w ogóle to nawet nie mam chwilki, żeby siąść i poczytać co się u Was dzieje?
Obiecuję nadrobić w weekend bo potem to już nie wiem kiedy sie, znowu dorwę do forum.

Tęsknie za Wami i forum. Do poklikania znowu.
Tylko tez sie teraz zastanawiam kiedy go zdetonowac,
co by nam te baloniki podczas pierwszego tanca nie przeszkadzaly?
Albo podczas wystrzalu krokow nie pomylic 
Agassi to była pierwsza rzecz o której pomyślałam