Autor Wątek: Zwykłe odliczanie do niezwykłego dnia......8 wrzesien 2007 ślub Mileny i Ryśka  (Przeczytany 61979 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Milenko Menchester to tez pewno sliczne miejsce...ale ja nie wiem czy przebije te widoczki, ktorymi nas raczylas ;D ;D ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Milenko Menchester to tez pewno sliczne miejsce...ale ja nie wiem czy przebije te widoczki, ktorymi nas raczylas ;D ;D ;D

o to prawda :D -  -tutaj może pojawić sie probelm  ;) ;) ;)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Barbart, Vall na pewno troszkę inaczej będzie to wszystko wyglądało w Manchesterze, ale wierzymy , że damy radę.

Witaj Milenko. ale z was sliczna para:) tak jak przejzalam twoje forum to wiekszosc rzeczy masz juz pozalatwiane. Ja od soboty chodze bardzo zdenerwowana przez moja tesciowa. ta to ptrafi czlowieka wyprowadzic z rownowagi. ach te tesciowe mam nadzieje ze twoja bedzie normalna:)

bubulina :hello: Witam Cię w odliczanku :D Więksozść rzeczy faktycznie już mamy , ale to dlatego, że jesteśmy od lutego w Anglii i musieliśmy się spieszyć.
A tesciową się nie martw. Najlepiej jednym uchem wpuścić a drugim wypuścić. ja będę to samo przechodzila już niedługo ;)

Milenko na pewno jakos uda sie spotkac jak nie teraz to w przyszlosci - juz i tak bede jezdzila po irlandiach i nie wiadomo gdzie jeszcze ;D

moj R. jest przyzwyczajony do moich pomyslow :)
wiec mam nadzieje po slubach kontakty sie nie urwa!

Liczę na to Karolko. W koncu ja też czasami jeżdzę do Grudziadza a to juz bliziutko ;D
A po ślubie zalożymy wąteczek żonkowy jak AndziaK :D

o to prawda :D -  -tutaj może pojawić sie probelm  ;) ;) ;)

Vall, anusiaaa to prawda. Widoczki są nie do pokonania, ale na dłuższą mete nie chciałabym tu  mieszkać dłuzej.

A dzisiaj miałam lekcje angielskiego i pani nauczycielka jeszcze chce mi zrobić tescik przed wyjazdem ::)
Masakra...ale spróbować mogę ;)

Offline martusia83

• uzależniony
  • data ślubu: 30.08.2008
hejka

Widze ze po slubie "uciekacie" za granice, fajnie tak wyjechac poznac nowych ludzi, pomieszkac gdzie indziej. 
Kurcze podziwiam cie ze masz tak wszytsko juz zaplanowane i tak poukladane ja nie wiem jak sie odnajde w tej roli za rok, jak tu czytam o tym wszystkim to sie okazuje ze o wielu rzeczach to mi sie nawet nie snilo, ktore trzeba pozalatwiac :)
Mam nadzieje tylko ze bedziesz o mnie pamietac i dasz znac jak bylo 

Offline milenaw
  • Chuck Norris
hejka

Widze ze po slubie "uciekacie" za granice, fajnie tak wyjechac poznac nowych ludzi, pomieszkac gdzie indziej. 
Kurcze podziwiam cie ze masz tak wszytsko juz zaplanowane i tak poukladane ja nie wiem jak sie odnajde w tej roli za rok, jak tu czytam o tym wszystkim to sie okazuje ze o wielu rzeczach to mi sie nawet nie snilo, ktore trzeba pozalatwiac :)
Mam nadzieje tylko ze bedziesz o mnie pamietac i dasz znac jak bylo 

martusia Witaj, my już jesteśmy dwa latka za granicą. i wiesz co teraz mnie zdziwiłaś tym, ze myślisz, ze mam to tak poukładane. Wcale nie.Ja już się martwię, że nie zdążę z wszystkim. ???
W domku będę już niedługo więc jak co to pytaj. Na forum albo na maila, na priva lub gg ;)

Offline martusia83

• uzależniony
  • data ślubu: 30.08.2008
hej

no co ty ja jak czytam to wszytsko to jestem przerazona o polowie tych rzeczy to ja nawet nie wiedzialam ze sie trzeba takim czyms zajmowac i to zalatwiac.
Myslalam, ze zalatwie sale, termin, zespół, kosciól i takie tam inne i to wszytsko - dobrze ze sa takie fora bo przynajmniej tacy nieswiadomi jak ja :( mogą się douczyć
A o to, że cie bede meczyc juz po waszym weselu to masz pewne jak w banku spisalam sobie gg wiec pewnie tam cie pomecze :P moze wyjdzie mi to na dobre juz w sumie mi wyszlo bo chcemy podgapic wasz pomysl o wplacie polowy kasy wczesniej.
Mowię ci nie mart sie jestes bardzo zorganizowana, bedzie dobrze.
pozdrawiam pa

Offline milenaw
  • Chuck Norris

Myslalam, ze zalatwie sale, termin, zespół, kosciól i takie tam inne i to wszytsko - dobrze ze sa takie fora bo przynajmniej tacy nieswiadomi jak ja :( mogą się douczyć
A o to, że cie bede meczyc juz po waszym weselu to masz pewne jak w banku spisalam sobie gg wiec pewnie tam cie pomecze
Mowię ci nie mart sie jestes bardzo zorganizowana, bedzie dobrze.
pozdrawiam pa

Martuś ja tego wszystkiego dowiedzialam sie tutaj, bo wcześniej nawet nie wiedzialam od czego mam zacząć ;)
Teraz jest ok. A jakby co to pytaj. Chetnie Ci pomogę a jak wolisz sie spotkać to do 16 września jestem w domku :D
Ciesze się, ze do mnie zaglądasz.

Offline Barbart
  • uzależniony
Forum to skarbnica wiedzy, zdjęc i opinii... :D

Ja też wiele rzeczy sie tutaj dowiedziałam i bardzo się cieszę, że tu trafiłam :D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
milenko a propos Twojej sali...

Na tej focie jest w kolorkach zolty, biel, niebieski.. serwetki zolte, dekoracje kwiatowe biale z lekkim akcentem niebieskim.. ;D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Ja jeszcze do balona wrócę ;D bo my mieliśmy taki i dziewczyny, na prawdę nie ma sensu na własną rękę próbowac go montować - to jest spore dosyć i, jak sama nazwa wskazuje, to jest balon detonacyjny - ma spłonkę i inne duperelki więc można niechcący samemu go zdetonować podczas montażu a wtedy kicha...ja bym się chyab rozpłakała :'(
Nam montowała firma dekoratorska i było :ok: aaa i zdetonowaliśmy podczas pierwszego tańca, wytłumaczyliśmy kiedy to ma nastąpić ale i tak facet za szybko te kabelki połączył :D no nic i tak było super-powiem nawet, że lepeij bo te baloniki i konfetti do końca tańca się na nas sypały jak płatki śniegu i wyszło lepiej niż zaplanowaliśmy...polecam szczerze - goście zachwyceni byli a potem niktórym dawałam numer telefonu po tego balona :D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Mi ten balon też się podoba, fajna sprawa, tylko kto to detonuje?? Ten sznurek do zdetonowania to on jest jakiś długi?? Żeby ktoś stał dalej??

Mi się to podoba, ale moja sala nie ma wysokiego sufitu więc to odpada...

Offline Barbart
  • uzależniony
szczerze mówiąc ja pierwszy raz usłyszałam o balonie detonującym tutaj na forum...

u nas chyba, nie korzystają z takich balonów, ale jestem ciekawa jak to wygląda po detonacji ... :D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
ricardo, to jest raczej na kabelku bo to się póxniej styjka i buuum - wybucha, niewiele z niego zostaje po detonacji ;D

Barbart, mnie się zdaje, że to dośc popularne jest tylko nie każdy zainteresowany jest takimi rzeczami ;)

Offline Barbart
  • uzależniony
Barbart, mnie się zdaje, że to dośc popularne jest tylko nie każdy zainteresowany jest takimi rzeczami ;)

nie słyszałam by u nas w okolicy robili coś takiego....

może też dlatego, że w małych miejscowościach są jakieś tam tradycje i ludzie poza nie się nie wychylają z nowościami....

Offline Vall

• Chuck Norris
Milenko :) gdzie ty jesteś jak Cie nie ma  ::) ???

Offline Barbart
  • uzależniony
Milenko :) gdzie ty jesteś jak Cie nie ma  ::) ???

No właśnie !!!!!!!!!!!!

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
Tylko tez sie teraz zastanawiam kiedy go zdetonowac,
co by nam te baloniki podczas pierwszego tanca nie przeszkadzaly?
Albo podczas wystrzalu krokow nie pomylic  :hahahaha:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
rajdowka Dziękuję za zdjątko z dekoracją sali. Jest śliczna. A ten niebieski kolorem bardzo mi się podoba. :D Już myślałam, ż ete moje połaczenie kolorów takie nieciekawe jest, ale myślę że będzie ok.
Karoluś dziękuje za pomoc :przytul: :przytul: :przytul:

Ja jeszcze do balona wrócę ;D bo my mieliśmy taki i dziewczyny, na prawdę nie ma sensu na własną rękę próbowac go montować - to jest spore dosyć i, jak sama nazwa wskazuje, to jest balon detonacyjny - ma spłonkę i inne duperelki więc można niechcący samemu go zdetonować podczas montażu a wtedy kicha...ja bym się chyab rozpłakała :'(
Nam montowała firma dekoratorska i było :ok: aaa i zdetonowaliśmy podczas pierwszego tańca, wytłumaczyliśmy kiedy to ma nastąpić ale i tak facet za szybko te kabelki połączył :D no nic i tak było super-powiem nawet, że lepeij bo te baloniki i konfetti do końca tańca się na nas sypały jak płatki śniegu i wyszło lepiej niż zaplanowaliśmy...polecam szczerze - goście zachwyceni byli a potem niktórym dawałam numer telefonu po tego balona :D

Maju czy to każda firma dekoratorska ma u siebie taką ofertę? Czy jeśli nie skorzytam z ich innych usług to mogę liczyć na to, ze zainstalują i zdetonują mi tylko ten balon?

szczerze mówiąc ja pierwszy raz usłyszałam o balonie detonującym tutaj na forum...

Ja też pierwszy raz przeczytałam o tym na forum. Strasznie mi się to podoba i coraz bardziej jestem przekonana, ze sobie sprawie coś takiego ;D

Milenko :) gdzie ty jesteś jak Cie nie ma  ::) ???

No właśnie !!!!!!!!!!!!

Vall, Barbarcik jestem, ale nie bardzo mam tera czas. Wczoraj byłma ostatni dzień  wpracy a dziś zabieram się za przygotowywanie rzeczy do pakowania. No i jeszcze codziennie imprezy. W sobotę idziemy na kolację do hoteu :D Drugi raz jako goście a nie jako obsługa ;D A potem nasi szefowie przygotowali dla nas imprezę pożegnalną w ich domu :skacza:
Nawet nie wiem kiedy znajdę czas na pakowanie :drapanie:
Ach i wczoraj zdawalam egzamin z angielskiego. Jak mi poszło dowiem się dopiero jak wrócę do Anglii we wrześniu :( Mam nadzieje, że zdałam.
Dziękuję, ze o mnie pamiętacie. :przytul: :przytul:

A tak w ogóle to nawet nie mam chwilki, żeby siąść i poczytać co się u Was dzieje?
Obiecuję nadrobić w weekend bo potem to już nie wiem kiedy sie, znowu dorwę do forum. :drapanie:
Tęsknie za Wami i forum. Do poklikania znowu.

Tylko tez sie teraz zastanawiam kiedy go zdetonowac,
co by nam te baloniki podczas pierwszego tanca nie przeszkadzaly?
Albo podczas wystrzalu krokow nie pomylic  :hahahaha:

Agassi
to była pierwsza rzecz o której pomyślałam ;)

Offline Vall

• Chuck Norris
no to faktycznie dzieje się u Ciebie, dzieje  :o :o :o Jetses usprawiedliwiona  ;D ;D ;D

Offline Barbart
  • uzależniony
Milenko będziemy cierpliwie czekać na Ciebie :D

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
Tak, bedziemy czekac i duzo pisac zebys miala co nadrabiac  ;D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
milenko nie ma sprawy ;D na pewno bedzie wygladalo wszystko przeslicznie!

my tez tesknimy! :przytul:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
no to faktycznie dzieje się u Ciebie, dzieje  :o :o :o Jetses usprawiedliwiona  ;D ;D ;D

Martuś dziękuję :przytul: :przytul:

Milenko będziemy cierpliwie czekać na Ciebie :D
Tak, bedziemy czekac i duzo pisac zebys miala co nadrabiac  ;D

Barbart, Agassi cieszę się, ż enie zapomnicie o wąteczku. Ja postaram się wpadać jak najczęściej się da.
W koncu chcę znać Waszą opinię na temat sukienkii fryzika.
A przymiarka już 9 sierpnia a 11 fryzik próbny. :skacza:

milenko nie ma sprawy ;D na pewno bedzie wygladalo wszystko przeslicznie!

my tez tesknimy! :przytul:

Karoluś  :przytul: :przytul: :przytul: Ale Ci zazdroszczę, że będziesz z naszą megan.
Obiecaj tylko, ze  wkleisz chociaz  jedno zdjęcie. :blagam:

A my dziś mamy dzień pełen wrażeń. Za godzinę poproszono nas o zejście na dół bo cala nasza ekipa szykuje jakąś niespodziankę. Będzie grillek i coś jeszcze ???
Oni są szaleni. Po grillku na 20 idziemy na kolacyjkę do restauracji a potem zabawa w domku naszych szefów. :P
Nie wiem czy jutro zwlekę się z łożka ???
Jak już będzie po to dam Wam znać co i jak.

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
baw się dobrze,ja też dzisiaj ide delikatnie poimprezować,przechylając szklanke z piwkiem bede o Tobie myslała i o wszystkich ślubujących dzisiaj  :pijaki:

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
 :cancan: :pijaki: Baw się dobrze kochana, ja niestety dzisiejszy wieczór jestem zmuszona spędzić w pracy - siła wyższa  >:( 

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
Panienka widze jest ale nie chce nam napisac jak wczoraj bylo na imprezce  ???

Offline milenaw
  • Chuck Norris
adusiaxxx, epox, Agassi wczoraj miałam caly dzień zajęty a dziś pakowanko :-\
Ale powiem Wam , ze nasi wspólpracownicy i szefowie zaskoczyli nas przemile.
Zorganizowali nam ślub na miejscu ;D Do samego końca nie wiedzieliśmy co szykują. Dopiero jak po nas przyszli to się okazało, ze wszyscy byli przebrani. Ja byłam PM a moj PM był przebrany za jaskiniowca :hahaha: :hahaha:
Bylo przezabawnie. Mieliśmy przysięgę, drużki, nawet obrączki(trochę za małe ale nosimy je na małych palcach).
Od dziewczyn dostałam też niebieską podwiażkę :D
Bylo naprawdę  dużo śmiechu. w prezencie dostaliśmy woreczek z malymi zoltymi i niebieskimi papierowymi rombikami a w srodku były 1 funtówki.
Łacznie ponad 40 :D
A na kolacji było równie miło. Dostaliśmy prezent od naszych recepcjonstów. Rysiek przepiękne spinki do mankietow a jak dwie pary kolczyków w pięknej kosmetyczce.
A od naszych szefów przepiękne naczynie miłosci i karty ślubne z pytaniami i odpowiedziami.
A do tego dużo kartek i tyle wzruszających wpisów, ze aż mi się na serduszku milusio zrobiło.
Teraz wracam już do pakowania.
Jak znajdę chwilkę to wkleję zdjatka.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Kurcze to musiało byc bardzo miłe prawda. Fajnie ze inni potrafią cieszyc sie Waszym szczęsciem :)
Czekamy na fotki :) Jestem ciekawa tego jaskiniowca :P

Offline Barbart
  • uzależniony
Kurcze to musiało byc bardzo miłe prawda. Fajnie ze inni potrafią cieszyc sie Waszym szczęsciem :)
Czekamy na fotki :) Jestem ciekawa tego jaskiniowca :P

czekamy :D

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Ja też  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: