Barbart, ricardo,anusiaaa, Vall, katarzyna_84, adusiaxxx, Bernadetka, dziękuję dziewczynki, ale nie uda mi się zamówić tej figurki.

Nie miałam za bardzo czasu wczoraj i przedwczoraj. Wszedzie gdzie je znalazłma piszą, z eokres oczekiwania to 2-3 tgodnie a na wyspy Scilly rzeczy przychodzą z dwudniowym opźnieniem

Poszperam jeszcze, ale już na sklepach internetowych Manchesteru i ewentualnie kupię coś już na miejscu.
A jak nie to poszukam w Polsce.
Milenko daj przy winietkach wstazeczke niebieska i styka.. a kwiaty i inne dekoracje .. pomysl o polaczeniu zoltego z kolorem sufitu 
Karoluś dziękuję za cenne uwagi. A te winietki w jakim kolorze? Wstążeczka już wiem

A widziałyście coś takiego jak poniżej na fotce ? ? ?
Bardzo mi się spodobało ale nie widziałam nigdzie czegoś takiego.... 
Barbart fajowa ta figurka. Ale ja się z tym nie spotkałam

Przykro mi, ze nie mogę Ci pomoc. Mam nadzieje, ze gdzieś znajdziesz te figurkę.
Agassi a zdradzisz mi ile taka przyjemność kosztuje i czy ten balonik ktoś zdetonuje na koniec pierwszego tańca czy kiedy, bo my będziemy tanczyć walca i bałabym się, ze się zabiję jakby mi ten balonik ktoś detonował w środku utworu. Wolałabym chyba pod koniec.
Kiedy balon zostanie zdetonowany to juz wasza decyzja, ja tez sie jeszcze zastanawiam 
Koszt ksztaltuje sie w granicach 100-150 zl.
Agassi dziękuję za informację. trochę drogi ten bajer, ale strasznie mi się podoba. Ciekawe czy uda mi się naciagnąć R. na niego

A tak w ogóle to siedzę i czytam o Igraszce. I nie mogę uwierzyć. Zaczynam się bać i zastanawiać co piszę na forum .
Współczuję naszej Kasiq