Autor Wątek: Zwykłe odliczanie do niezwykłego dnia......8 wrzesien 2007 ślub Mileny i Ryśka  (Przeczytany 61863 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Barbart
  • uzależniony
Dokładnie żółty ciepły kolor i pomieszczenie będzie tworzyło lepszą cieplejszą atmosferę :)

Mi osobiście niebieskie wnetrza nie pasują, są zbyt chlodne i surowe.... choc duzo zalezy od wystroju i dodatków...
zależy kto co lubi ;)

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Milenka, mówisz, że będziesz zamawiać tę figurkę z wędką  :drapanie: ile mniej więcej to wychodzi na złotówki? Kurcze, ja już kupiłam inną, ale ta z wędką tak mi się podoba, że chyba bym ją wolała  :drapanie: Albo z tym uciekającym panem młodym, patrzyłam na e-bayu US i UK, są, ale chyba nie uda mi sią zamówić  :drapanie:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
Co do sali to tez mi sie lepiej podoba ten wystroj z ich stronki, jest cieplejszy.
adusiaxxx z tego co napisalas to twoja figurka tez moze byc ciekawa,
wkleisz nam fotki?

Offline adusiaxxx

• maniak
No, moja w ostateczności też może być

Shot at 2007-07-25

Ale tamte są rewelacyjne. Na amerykańskim e-bayu jest duży wybór, w przeliczeniu na żlotówki to ceny nawet nie są aż tak wysokie, ale nie wiem jak z przesyłką  :drapanie: I jak to zamówić  ::)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
c
Też się z tym zgadzam, może połączysz żółty z kremowym? ???

Dziewczynki cieszę się, że Wam też się bardziej podoba ta sala aale  w dekoracji żóltej.
Aniu ja nie chce kategorycznie rezygnować z niebieskiego. Myślałam, żeby były żólte serwetki dla gości i żolty male obrusiki na tych białych. ale do tego coś musiałoby być z niebieskim (albo w połączeni z żóltym ):drapanie: Może winietki? :drapanie:
No i nie wiem jakie kwiatki na stołach :drapanie:
Wlasciciel sali powiedział, ze  w sierpniu mozemy przyjść przed jakimś ślubem i zobaczyć jak jest sala udekorowana i nawet spróbujemy torcik :Dprobny,
Zastanawiam sie czy nie wykorzystac tej soboty 11.08 :drapanie: Mam wtedy fryzik ale dałoby się zalatwić obejrzenie salibez problemu chyba.

tak w ogole to mi sie podoba kolor tego sufitu :los:

Karolka ty  mnie zadziwiasz. Jak to przeczytałam to musiałma wrócić do tych zdjęć bo nawet nie zwrociłam uwagi na sufit ::)
Ale ty szczególowa jesteś. Podziwiam cię naprawde.

Milenka, mówisz, że będziesz zamawiać tę figurkę z wędką  :drapanie: ile mniej więcej to wychodzi na złotówki? Kurcze, ja już kupiłam inną, ale ta z wędką tak mi się podoba, że chyba bym ją wolała  :drapanie: Albo z tym uciekającym panem młodym, patrzyłam na e-bayu US i UK, są, ale chyba nie uda mi sią zamówić  :drapanie:

adusiaxxx Twoja figurka też jest śliczna. :taktak:
A ta firma amerykańska dostarcza asortyment do innych krajow, ale niestety nie Polski :(
Ja będę dlaej szukać i jak znajde to zamowię albo ta z wedką albo z tym uciekającym PM

Magda_lenka jeśli coś zamówię to będziecie o tym wiedzieć :los:

A tak  w ogóle to proszę napiszcie mi czy planujecie mieć na weselu ten strzelajacy balon? mnie się to bardzo podoba, chociaż nie do końca wiem jak to działa :drapanie:

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
no ja słyszałam o nim intryguje mnie ten pomysł ale tak ja Ty nie wiem na czym to polega i jak to wygląda i nie wiem kiedy z z jakiej okazji miałby eksplodować ;D

Offline martusia83

• uzależniony
  • data ślubu: 30.08.2008
hejka dolaczam sie do twojego odliczania
figurki sa fajowe nawet nie wiedzialam ze sa takie fajne
a co do wystroju sali to porob zdjecia chetnie zobacze moze z czegos skorzystam

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
Ja go sobie zamowilam  :los:
Zaplanowalam to duzo wczesniej i zeby nie naciagac naszego wspolnego budzetu weselnego sama za niego zaplacilam. Zamowilam w firmie dekoratorskiej ktora przyjedzie w sobote na sale i go zamontuje. Musialam wybrac tylko jaki ma byc ten duzy balon i kolorki malych do srodka. Balon musi byc powieszony nad czescia gdzie bedziecie tanczyc i podczas pierwszego tanca ktos go musi zdetonowac, wtedy zaleje was deszcz malenkich balonikow i konfetti  :skacza:

Offline adusiaxxx

• maniak
Milenko, wyślę Ci na priv namiary na ten amerykański sklep internetowy, tam mają tą figurkę z uciekającym PM, może tobie uda się czegoś dowiedzieć z tej strony, bo ja nic nie kumam  ::)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
no ja słyszałam o nim intryguje mnie ten pomysł ale tak ja Ty nie wiem na czym to polega i jak to wygląda i nie wiem kiedy z z jakiej okazji miałby eksplodować ;D

No mnie też i to strasznie. na pewno wybrałabym żolte baloniki ;D

hejka dolaczam sie do twojego odliczania
figurki sa fajowe nawet nie wiedzialam ze sa takie fajne
a co do wystroju sali to porob zdjecia chetnie zobacze moze z czegos skorzystam

martusia83 No nareszcie Martusia. Zastanawiałam się gdzie mi wsiąkłaś? Ciesze sie ze zajrzałaś do wąteczku. :hello: :skacza:

Agassi a zdradzisz mi ile taka przyjemność kosztuje i czy ten balonik ktoś zdetonuje na koniec pierwszego tańca czy kiedy, bo my będziemy tanczyć walca i bałabym się, ze się zabiję jakby mi ten balonik ktoś detonował w środku utworu. Wolałabym chyba pod koniec.

Milenko, wyślę Ci na priv namiary na ten amerykański sklep internetowy, tam mają tą figurkę z uciekającym PM, może tobie uda się czegoś dowiedzieć z tej strony, bo ja nic nie kumam  ::)

Adusiaxxx
niestety asosrtyment z tej stronki, ktorą  mi przesłałas na priva jest dostarczany tylko na terenie USA :(
Znalazłam inną stronkę, ale ta figurka z weką jest wyprzedana a ta:

jest dosyć droga.  ??? kosztuje jakieś 20 fintow z przesyłką.
Intensywnie myslę :Olaboga:

A są jeszcze takie:

Offline adusiaxxx

• maniak
 :'( :'( :'( :'( :'( :buu: :buu: :buu: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :depresja: :depresja: :depresja:
To szkoda, mam jeszcze koleżankę w USA, może będzie mogła ją zamówić  :depresja: :depresja:
Napisane: Lipiec 25, 2007, 23:25:56
Patrzyłam na e-bayu UK, tam te figurki są dużo droższe  :nerwus: :protestuje:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Adusiaxxx tyle zachodu o tą figurkę? Ta twoja jest śliczna.

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
 :los: ta ostatnia figurka gdzie para siedzi w samochodzie jest fajowa  :los:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
:los: ta ostatnia figurka gdzie para siedzi w samochodzie jest fajowa  :los:
No własnie sprawdzałam, ale jak na moje nieszczęście jest wyprzedana tak jak tamta z wędką a nowa dostawa jest po 17 sierpnia :-[

Offline adusiaxxx

• maniak
Ach, bo ja taki głuptas jestem  :glupek: Wszystko lubię udoskonalić  ::) A może do kwietnia 2008 coś takiego się u nas pojawi  :drapanie: Achh, daję sobie z figurkami na wstrzymanie  :los:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Ach, bo ja taki głuptas jestem  :glupek: Wszystko lubię udoskonalić  ::) A może do kwietnia 2008 coś takiego się u nas pojawi  :drapanie: Achh, daję sobie z figurkami na wstrzymanie  :los:

Rozumiem cię doskonale. Jak się uprzesz i dalej będziesz chcieć  a  ja sie zdecyduje to ci ją odstąpię ;) tylko, że jeśli się zdecyduje to chyba zamówię tą z panem młodym trzymanym za nogę przez PM, bo ta jeszcze jest.

Offline adusiaxxx

• maniak
Ok, jakby co to się piszę  ;D Też jest fajna  :ok:
Napisane: Lipiec 26, 2007, 00:22:01
Chociaż ta z wędką jest bezkonkurencyjna  ;D

Offline Barbart
  • uzależniony
Fajne te figurki :D

Ja rezygnuję z figurki na tort - u nas dostępne są tylko te sztywne ;D

Chyba, że sama z panią od ciast coś wymyslę.....

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Fajna ta figurka co Panna młoda ciągnie młodego za nogę :)

Milenko Twoja sala bardzo ładna!! Ja bym stawiała na wystrój bordowo lekko żółto pomarańczowy (czy to łososiowy) no w każdym bądź razie w tej tonacji :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Ale te figurki sa wypasne ;D ;D ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Milenko daj przy winietkach wstazeczke niebieska i styka.. a kwiaty i inne dekoracje .. pomysl o polaczeniu zoltego z kolorem sufitu :los:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Milenko :D  - figurka ta z wdrapującym sie Panem Młodym i Panną jako "mistrzynią" tzn na szczycie  ;) - ja tak to widzę..hehehehe  ::) :o ;D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
'Still shopping' też jest udana  ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
Wszystkie są super  ;D ;D ;D

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
ta z PM ciągniętym za nogę też prześmieszna i urocza rozbraja także, w takim układzie bym ją kupiła

Offline Barbart
  • uzależniony
A widziałyście coś takiego jak poniżej na fotce ? ? ?

Bardzo mi się spodobało ale nie widziałam nigdzie czegoś takiego.... ;D

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
Agassi a zdradzisz mi ile taka przyjemność kosztuje i czy ten balonik ktoś zdetonuje na koniec pierwszego tańca czy kiedy, bo my będziemy tanczyć walca i bałabym się, ze się zabiję jakby mi ten balonik ktoś detonował w środku utworu. Wolałabym chyba pod koniec.

Kiedy balon zostanie zdetonowany to juz wasza decyzja, ja tez sie jeszcze zastanawiam  :drapanie:
Koszt ksztaltuje sie w granicach 100-150 zl.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Barbart, ricardo,anusiaaa, Vall, katarzyna_84, adusiaxxx, Bernadetka,
dziękuję dziewczynki, ale nie uda mi się zamówić tej figurki. :-[ Nie miałam za bardzo czasu wczoraj i przedwczoraj. Wszedzie gdzie je znalazłma piszą, z eokres oczekiwania to 2-3 tgodnie a na wyspy Scilly rzeczy przychodzą z dwudniowym opźnieniem :-\
Poszperam jeszcze, ale już na sklepach internetowych Manchesteru i ewentualnie kupię coś już na miejscu.
A jak nie to poszukam w Polsce.

Milenko daj przy winietkach wstazeczke niebieska i styka.. a kwiaty i inne dekoracje .. pomysl o polaczeniu zoltego z kolorem sufitu :los:

Karoluś dziękuję za cenne uwagi. A te winietki w jakim kolorze? Wstążeczka już wiem ;)

A widziałyście coś takiego jak poniżej na fotce ? ? ?

Bardzo mi się spodobało ale nie widziałam nigdzie czegoś takiego.... ;D

Barbart fajowa ta figurka. Ale ja się z tym nie spotkałam :-[
Przykro mi, ze nie mogę Ci pomoc.  Mam nadzieje, ze gdzieś znajdziesz te figurkę.

Kiedy balon zostanie zdetonowany to juz wasza decyzja, ja tez sie jeszcze zastanawiam  :drapanie:
Koszt ksztaltuje sie w granicach 100-150 zl.

Agassi dziękuję za informację. trochę drogi ten bajer, ale strasznie mi się podoba. Ciekawe czy uda mi się naciagnąć R. na niego ::)

A tak  w ogóle to siedzę i czytam o Igraszce. I nie mogę uwierzyć. Zaczynam się bać i zastanawiać co piszę na forum .
Współczuję naszej Kasiq :przytul:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
milenko w bialym pewnie.. czcionke ladna i bedzie cudnie ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
milenko w bialym pewnie.. czcionke ladna i bedzie cudnie ;D
A może w ecru :drapanie: