Autor Wątek: Zwykłe odliczanie do niezwykłego dnia......8 wrzesien 2007 ślub Mileny i Ryśka  (Przeczytany 62159 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
Super widoki, po prostu rewelacja.
rękawiczki tez ładniutkie wybrałaś, a co do diademiku -jestem antydiademikowa jak inne forumki

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
:brawo_2: bardzo ładne te rękawiczki, diadem taki słodki, chociaz ja antydiademowa jestem, to ten mi się podoba naprawdę. Ślicznie bedziesz wygladać ;D
Ja jestem antyrekawiczkowa wiec sie nie wypowiadam ;D ale diademik jest sliczny :brawo:
patrz wyzej :los:
rekawiczki tylko cale zakryte mi sie podobaja wiec nie moge sie wypowiedziec ale diademik superowy :los:
Ja jestem antyrękawickowa i antydiademowa :D

Ale muszę przyznać, że diademik bardzo ładny.
Rękawiczki też ładne, ale dopiero jak założysz do sukienki to bedzie widać ich urok.
Taka długość rękawiczek jest najlepsza.
Długie ponad łokieć nie podobają mi się a takie krótkie to już w ogóle porażka.

Choć wiele zależy od sukienki i całego image.

Czekamy na efekty :)
ja tez niestety należe do grona osób antyrękawiczkowych  :los: także niestety nie moge pomóc Ale diadem jest  :mdleje: naprawde piekny Super wybur !!!
a mierzyłaś te rekawiczki do sukni, co by ładnie pasowały ???

:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Ale wpadłam...wszystkie antydiademowe i prawie wszystkie antyrękawiczkowe :hahaha:
Posumowując diadem ok a na temat rękawiczek wypowiedziało się tylko kilka z was.
I tak się ciesze.

a mierzyłaś te rekawiczki do sukni, co by ładnie pasowały ???

Anogete rękawiczki są trochę bogatsze z tego wzgledu, ze sukienka sama w sobie nie jet jakaś wymyślna a jedyne dodatki to kołnierz i 3 różyczki na spódnicy.

Rękawiczki też ładne, ale dopiero jak założysz do sukienki to bedzie widać ich urok.
Taka długość rękawiczek jest najlepsza.
Długie ponad łokieć nie podobają mi się a takie krótkie to już w ogóle porażka.
Choć wiele zależy od sukienki i całego image.

Barbart Mnie tez sie tylko taka długość podoba.
A efekt zobaczycie  w sierpniu.:)

Milenko, oczywiście że szczerze wypowiem się o Twojej sukni na Tobie oczywiście :) W sumie ładna jest, ale wolę końcowe efekty.
Rękawiczki- piiięęękne! Ja właśnie teraz 3go lipca jadę na 1-sza przymiarkę i wybór welonu oraz rękawiczek. Wezmę pod uwage szukanie Podobnych do Twoich. Super.
Co do diademu, to ja nie lubie, ale ten jest ładny, bo skromny taki :)

Asiu dziękuję :)
A 3 lipca to już niedługo. Foty będą?

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Ja niestety też jestem antyrękawiczkowa, ale za zakochana w diademikach :) więc jak najbardziej za :) szukam również jakiegoś dla siebie i chętnie podpatruję u innych :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
a ja należe do klubu antyrekawiczkowego  ::) ale lubiacego niekotre diademy  ;) I twój jst cool , naprawdę  ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Ja niestety też jestem antyrękawiczkowa, ale za zakochana w diademikach :) więc jak najbardziej za :) szukam również jakiegoś dla siebie i chętnie podpatruję u innych :)
a ja należe do klubu antyrekawiczkowego  ::) ale lubiacego niekotre diademy  ;) I twój jst cool , naprawdę  ;D

Dziękuję dziewczynki. Cieszę się, ze nie słodzicie tylko piszecie to co myślicie.
Ricardo super avatarek.  :brawo_2:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Ricardo super avatarek.  :brawo_2:

tenk ju :) wiedziałam że gdzieś go mam na kompie no i tyyyyyle dni musiało minąć zanim go znalazłam :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Jest bombowy. A to Twój pupil?

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Dobra  a teraz dziewczynki. Doradzcie mi proszę fryzik.
Musi to być kok, bo mam proste włosy i jak będe miała rozpuszczone to po prau godzinach bede wyglądać jak wiedżma. :taktak:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Milenko - kok, upięcie Tak, ale nisko.... jeste sjuz wystraczająco wysoka  ;D

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
milenaw Jak zobaczylam te wszystkie widoczki... to  :mdleje:  PRZEPIEKNIE...
co do fryzurki - wydaje mi sie ze powinnas odslonic buzie..... ;) masz ladna twarzyczke wiec nie ma jej co przyslaniac...

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Podoba mi się coś w tym stylu (te kosmyki z tylu wolałbaym podpiąć):

Ta fajna, ale musiałaby być trochę nizej.

Coś jak tutaj:

A tak w ogóle to będe mieć jasno- blond refleksy na moich włosach.moich włosów
Miałam już kiedyś pasemka (przez pomyłkę moje włosy to były te refleksy ::) )
Ale wygladało to całkiem nieźle. Zresztą barzdiej sie sobie podobam w jasnych włosach.
Tutaj parę zdjęc z tego okresu:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Moim zdaniem najlepiej do Ciebie by pasowała pierwsza (I tak jak piszesz z podpiętym dołem całkowicie) albo ostatnia z fryzur, tylko ta ostatnia trochę za słodka, lepiej by było bez tych kwiatkuszków, bo jakoś mi się to widzi w połączeniu z Twoją suknią.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Milenko - kok, upięcie Tak, ale nisko.... jeste sjuz wystraczająco wysoka  ;D

Martuś masz rację. Nie mogę wysoko, bo jestem z R. prawie tego samego wzrostu.
Propozycje mile widziane. ;)

milenaw Jak zobaczylam te wszystkie widoczki... to  :mdleje:  PRZEPIEKNIE...
co do fryzurki - wydaje mi sie ze powinnas odslonic buzie..... ;) masz ladna twarzyczke wiec nie ma jej co przyslaniac...

Natulinek dziękuję, ale mi słodzisz. :oops: :oops: :oops:

Moim zdaniem najlepiej do Ciebie by pasowała pierwsza (I tak jak piszesz z podpiętym dołem całkowicie) albo ostatnia z fryzur, tylko ta ostatnia trochę za słodka, lepiej by było bez tych kwiatkuszków, bo jakoś mi się to widzi w połączeniu z Twoją suknią.

Kasiu chodziło tylko o ogólny wygląd. Te kwiatki w tej ostatniej fryzurce odpadają.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Kasiu chodziło tylko o ogólny wygląd. Te kwiatki w tej ostatniej fryzurce odpadają

To oki, dogadałyśmy się  ;) kiedy będzie próbna, będzie w ogóle, czy idziesz na żywioł :?:

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
Fryzurka nr 1 najlepsza....... trzecia fryzurka ladna ale strasznie wysokie upiecie.....

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
jeeeeeeee ale mnie sie podoba nr 2 dlaczego nie mam ta długich wlosow do niej, why ohhh why :'(
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Kasiu chodziło tylko o ogólny wygląd. Te kwiatki w tej ostatniej fryzurce odpadają

To oki, dogadałyśmy się  ;) kiedy będzie próbna, będzie w ogóle, czy idziesz na żywioł :?:

Kasiu planuję iść na próbną fryzurkę zaraz po przyjeździe. Zresztą szykuje mi się 50 mojej cioci i robie wielką imprezę, więc będę miała okazję sprwdzić jej trwałość

Fryzurka nr 1 najlepsza....... trzecia fryzurka ladna ale strasznie wysokie upiecie.....

Natulinej mnie się najbardziej podoba ta pierwsza i ostatnia. A ta trzecia faktycznie ejst za wysoko.

anusiaaa jeszcze Ci troche urosną włoski. :taktak:
jeeeeeeee ale mnie sie podoba nr 2 dlaczego nie mam ta długich wlosow do niej, why ohhh why :'(

Offline aniuska25

• forumowicz
  • data ślubu: 22.09.2007
Mi się najbardziej podoba trzecia, chociaz bez kqwiatków, myślę,że pierwsza tez może wygladać ciekawie ;D ;D ;D

Offline Anogete
  • zapaleniec
Mi tez sie bardzo podoba nr 3 i nr 1 ale z przewaga na 3  ;D A to ze kok jest wysoko to nic bo widze ze Twój przyszły mąż  ;D tez jest bardzo wysoki!!!
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
Ja jestem za fryzurką nr 2

Offline rajdowka

• Chuck Norris
hm... dla mnie w 3 fryzurce wygladalabys przeslicznie.. i uwazam ze te kwiatuszki by Ci pasowaly.. masz w sobie cos takiego lekkeigo i kobiecego i to by tylko wydobylo slodycz :los:
2 wygladalaby u Ciebie zupelnie inaczej bo ta laska na zdjeciu ma ciezkie, grubsze wlosy..

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Jak dla mnie to 1 ale z podpiętymi kosmykami z tyłu albo ta ostatnia

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris

Chciałabym, ale niestety nie... mój R. nie zgadza sie na psiaka no i w sumie ma rację, ale ja tak kocham zwierzaczki i uwielbiam jak coś sie plącze między nogami :)

fryzurki bardzo mi się podobają 1,2 i 4. Ta 3 jakas za wysoko jest upięta. Wszystkie te fryzurki są bardzo śliczne i zgapię je :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Mi się najbardziej podoba trzecia, chociaz bez kqwiatków, myślę,że pierwsza tez może wygladać ciekawie ;D ;D ;D

To moje faworytki. Chyba wydrukuję je jak będe szła na próbną.

Mi tez sie bardzo podoba nr 3 i nr 1 ale z przewaga na 3  ;D A to ze kok jest wysoko to nic bo widze ze Twój przyszły mąż  ;D tez jest bardzo wysoki!!!

Anogete dziękuję :przytul: Moj r. nie jest aż taki wysoki. Ma 182 lub 183 cm a ja 176. Butki mam na 6 cm obcasie, więc nie mogę sobie pozwolić na zbyt wysoką fryzurkę.  :-\

Ja jestem za fryzurką nr 2

Rajdówka napisała. ze ta fryzurka odpada ze wzgledu na to, że ta pani ma gruby i ciężki włos.
tak sobie to przemyślałam i ma rację. Ja mam cienkie włosy ale jest ich dużo.

hm... dla mnie w 3 fryzurce wygladalabys przeslicznie.. i uwazam ze te kwiatuszki by Ci pasowaly.. masz w sobie cos takiego lekkeigo i kobiecego i to by tylko wydobylo slodycz :los:
2 wygladalaby u Ciebie zupelnie inaczej bo ta laska na zdjeciu ma ciezkie, grubsze wlosy..

:oops: :oops: :oops: Rajdóweczko jaką słodysz :drapanie:
Masz rację. Moje włosy są całkiem inne i na pewno nie tak by to wyglądało.
Teraz waham się miedzy pierwsza i tą z kwiatkami.
A tak po za tym prosiłabym Cię również, żebyś mi poradziła jaki makijaż by mi pasował?

Niki chyba większości się one najbardziej spodobały. :D

Chciałabym, ale niestety nie... mój R. nie zgadza sie na psiaka no i w sumie ma rację, ale ja tak kocham zwierzaczki i uwielbiam jak coś sie plącze między nogami :)

Ja już niestety nie mam pieska, ale jak wróce do domu to coś wykombinuję.
Rysiek też się nie zgadza na psa, ale tylko dlatego, ze ja mam alergię na siersc.

fryzurki bardzo mi się podobają 1,2 i 4. Ta 3 jakas za wysoko jest upięta. Wszystkie te fryzurki są bardzo śliczne i zgapię je :)

Zgapiaj ricardo  ;D Przynajmniej wiem, ze Ci się spodobały ;)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
milenko ciezko to okreslic masz w sobie cos takiego niewinnego i lekkiego dlatego bym Cie widziala w tej ostatniej fryzurce nawet z kwiatkami :los:

Jezeli chodzi o make-up - powklejaj jeszcze troszku fotek - oczka, wlosy, troche blizej twarz.. jaki chcesz miec bukiecik bo nie pamietam? PM jaki kolor garnituru? :los:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
karolko teraz lecę do pracy, ale jak wróce to poszukam jakiś fot.
A garnitur Pana Młodego jest ciemno-brązowy w prążki ecru i chyba grafitowe :drapanie:
Koszula jest biała i kamizelka była w komplecie z garniturem (mojemu R. nie podobają sie muszniki i żakardowe kamizelki).
Bukiecik bedzie z bawełny i herbacianych róż.
Zdjęcie czegoś na podobę wkleję wieczorem.

Offline Aniutek83
  • maniak
Milenka Ty wiesz ,ze ja tez antyrekawiczkowa i mi jedynie co to podobaja sie te rekawiczki co bedzie miała chyba agapa całe zakryte- choc w ogóle mówie NIE rekawiczkom
Antydiademowa tez- ale juz Ci pisałam z,e Twój jest bardzo skromny i  jak dla mnie b.ładny
A co do włosków- fakt w jasniejszych Ci baardzo ładnie( ale to chyba dlatego ze ja tez z gatunku tych blond)
Co do fryzurek ja lubie tylko upiete całkiem włosy- nienawidze takich jakis kosmyków wypadajacych na twarz po bokach czy na szyje- to ja sie nie wypowiadam - bo u mnie by toza godzine wygladało jak wiszące strąki
Z tych fryzurek podoba mi sie ta pani blondynka w całkiem upietych z tym diademikiem chyba

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
Milenko, jak dla mnie fryzura nr 1!!!!!!!! rewelacja, myślę, że do Ciebie będzie pasowała (jak mawia mój brat-         jak sam znalazł :)
Co do moich fotek z przymiarki- postaram się, żeby były oczywiście. A tą pierwszą fryzurkę to ściągam od Ciebie (jeśli można), pokażę tej mojej nowej fryzjerce, może coś takiego wykombinuje mi na moich lichych piętnastu włosach :)
Asia i Tomek

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Milenko, jak dla mnie fryzura nr 1!!!!!!!! rewelacja, myślę, że do Ciebie będzie pasowała (jak mawia mój brat-         jak sam znalazł :)
Co do moich fotek z przymiarki- postaram się, żeby były oczywiście. A tą pierwszą fryzurkę to ściągam od Ciebie , pokażę tej mojej nowej fryzjerce, może coś takiego wykombinuje mi na moich lichych piętnastu włosach :)
Asiu Ciesze się, ze tak Ci się podoba.
A ja na pewno zaglądnę do Twojego wąteczku, żeby zobaczyć zdjęcia z przymiarki. :)
To już niedługo. Stresujesz się?

Aniutek83 pamiętam, że jesteś anty diademowa i rękawiczkowa ;)
Miło mi jednak, że diadem Ci się podoba. :skacza:

rajdowka Oto zdjęcie bukieciku. Mój będzie z różami. Był kiedyś taki bukiet na forum, ale nie umiem go teraz znależc

A to moje zdjęcia. Tylko się proszę nie wystraszyć ;D

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Milenko - po dluzszej nieobecnosci wpadam na chwilke i co widze - superasne foteczki  :skacza: :skacza: :skacza:
proszę o więcej  :mdleje: :mdleje:

a propos rękawiczek, ja z tych co uznają tylko zimą i tylko skórzane (tak jak to ochydztwo rajstopami zwane) więc się nie wypowiem  :los:

diademik mi się bardzo podoba  :los: