Mi się najbardziej podoba trzecia, chociaz bez kqwiatków, myślę,że pierwsza tez może wygladać ciekawie

To moje faworytki. Chyba wydrukuję je jak będe szła na próbną.
Mi tez sie bardzo podoba nr 3 i nr 1 ale z przewaga na 3
A to ze kok jest wysoko to nic bo widze ze Twój przyszły mąż
tez jest bardzo wysoki!!!
Anogete dziękuję

Moj r. nie jest aż taki wysoki. Ma 182 lub 183 cm a ja 176. Butki mam na 6 cm obcasie, więc nie mogę sobie pozwolić na zbyt wysoką fryzurkę.

Ja jestem za fryzurką nr 2
Rajdówka napisała. ze ta fryzurka odpada ze wzgledu na to, że ta pani ma gruby i ciężki włos.
tak sobie to przemyślałam i ma rację. Ja mam cienkie włosy ale jest ich dużo.
hm... dla mnie w 3 fryzurce wygladalabys przeslicznie.. i uwazam ze te kwiatuszki by Ci pasowaly.. masz w sobie cos takiego lekkeigo i kobiecego i to by tylko wydobylo slodycz 
2 wygladalaby u Ciebie zupelnie inaczej bo ta laska na zdjeciu ma ciezkie, grubsze wlosy..

Rajdóweczko jaką słodysz

Masz rację. Moje włosy są całkiem inne i na pewno nie tak by to wyglądało.
Teraz waham się miedzy pierwsza i tą z kwiatkami.
A tak po za tym prosiłabym Cię również, żebyś mi poradziła jaki makijaż by mi pasował?
Niki chyba większości się one najbardziej spodobały.

Jest bombowy. A to Twój pupil?
Chciałabym, ale niestety nie... mój R. nie zgadza sie na psiaka no i w sumie ma rację, ale ja tak kocham zwierzaczki i uwielbiam jak coś sie plącze między nogami 
Ja już niestety nie mam pieska, ale jak wróce do domu to coś wykombinuję.
Rysiek też się nie zgadza na psa, ale tylko dlatego, ze ja mam alergię na siersc.
fryzurki bardzo mi się podobają 1,2 i 4. Ta 3 jakas za wysoko jest upięta. Wszystkie te fryzurki są bardzo śliczne i zgapię je 
Zgapiaj ricardo

Przynajmniej wiem, ze Ci się spodobały