0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mamy cosik współnego, bo ten sam rozmiar buta i do niedawna też słyszałam od taty, że mi kopalniane gumioki przyniesie, cobym miała w czym chodzić Roll Eyes wzrost i cm mniej, ale mnie do żyrafy daleko, prędzej do jakiegoś morsa już czy innego wielorybka
Jeny, masz slub tydzien po mnie a wiecej zeczy zalatwionych niz ja Mam stersa teraz
Macie już bardzo dużo załatwione Bardzo ładne zdjęcia No i oczywiście czekamy na zdjątka z salonów ślubnych i nie martw się, nas nie da się zanudzić fotkami
Ale zapomniałma dodać do charakterystyki, że mam nos jak płetwa rekina co zreszta chyba da się zauważyć na zdjęciach.
Cytat: milenaw w 22 Czerwca 2007, 16:21Ale zapomniałma dodać do charakterystyki, że mam nos jak płetwa rekina co zreszta chyba da się zauważyć na zdjęciach. Taaaaaaaa jak rekin młot, co najmniej
opanowana powiadasz zobaczymy na tydzień przed,czy nadal taka będe,w sumie zawsze biore wszystko na swoje barki i wiecie co czasami to tylko boje się,że kucharz nie przyjedzie mi na sale i co ja wtedy zrobie,prawie 100 głodnych osób....to jest moje największe zmartwienie,bo np. jakby zespół nawalił,albo sukienki nie było to jeszcze coś wymysle,ale z tym.... no mam nadzieje ,że będzie ok
a i jeszcze jedno,aż wróciłam zobaczyć ten nos jak płetwa rekina i ........hmmmmm chyba ślepa jestem,bo ja tam widze ładną dziewczyne
Cytat: anusiaaa w 22 Czerwca 2007, 16:37Cytat: milenaw w 22 Czerwca 2007, 16:21Ale zapomniałma dodać do charakterystyki, że mam nos jak płetwa rekina co zreszta chyba da się zauważyć na zdjęciach. Taaaaaaaa jak rekin młot, co najmniej taaaaaa rekin ludojad,pożera ludzkie serca na śniadanie
No co ty gadasz, pieknie ci w tej rybce, podoba mi sie najbardziej z tych co pokazałas
zyrafa - tak mnie dzieciaki w szkole przezywaly Łoś przez dlugi czas bylam o ponad glowe wyzsza Skaczą
Jak dla mnie rybka - najlepsza, pięknie podkreślała Twoją figurę i wyglądałaś w niej jak prawdziwa modelka
Szkoda, że nie ma zdjęć 'wybranki' na Tobie, a buciki też będą czerwone jak u tej pani na zdjęciach wyżej Z tych zdjęć Ciebie w kiecach zdecydowanie pewnym głosem popieram zdanie dziewczyn, w rybce wyglądasz wprost olśniewająco
Ps. Przymiarka była i moim nieobiektywnym zdaniem wypadła nawet, nawet, tzn. jestem w niej ostatecznie do zaakceptowania i nie wiem czy w czymś innym będzie lepiej.
A zdjęcia masz??