Autor Wątek: Jeszcze tylko 92 dni i... call me Mrs.:) mizia odlicza do 8 września 2007  (Przeczytany 37738 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
jeeeeju, ale mnie tu dawno nie bylo...
a do ślubu coraz bliżej... mniej niż 50 dni...
z tej okazji zapisaliśmy się na naukę tańca... jesteśmy już po pierwszej lekcji i powiem krótko... jest śmiesznie :)

poza tym śmigamy sobie to tu... to tam...

nad morzem...

i na spacerze z pewnymi uroczymi bliźniaczkami...

nie, to nie nasze... my planujemy nie wcześniej niż za 5 lat...

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
mizia ale ty juz ładnie zjarana :) i widzę że morze już w tym roku było :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
ale śliczne te bliźniaczki, a jak za 5 lat to może dwoje dzieci na raz ;D jedno i drugie będzie się miało kim zajmować ;)

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
ja też chce nad morzeeeeeeeeeee,co do bliźniaczek,to pierwsza moja myśl jak zobaczyłam fotke"ale im pasują dzieciaczki,super razem wyglądają"  :los:

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
dolaczam sie do odliczanka troszke pozno ale lepiej pozniej niz wcale :)
zaproszenia sa urocze a sukienka przesliczna -- skandia fajny lokal a kosciolek ma swoj klimat  bylam tam dwa lata te,mu na slubie bylo rewelacyjnie :)
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline kitki82

• uzależniony
OOOO i mieliście pogodę nad morzem co ja planuję wyjechać to zaczyna padać deszcz tak jak dzisiaj i nici w wyjazdu :(

Offline mizia
  • zapaleniec
epox hihi, no to dobrze wiedziec, ze za te kilka lat bedziemy dobrze wygladac z dzieciaczkami:)

aadaa  :hello: witam Cie serdecznie :)
ciesze sie, ze ktos poleca moje miejsca :) ja sama nic o nich wczesniej nie wiedzialam, wiec teraz tym bardziej sie ciesze :)

kitki82 no ja mam nadzieje, ze ta pogoda się w końcu ustatkuje bo takie wahania temperatury wcale nie są fajne...

Offline Bernadetka

• uzależniony
a ja się cieszę z tych Polskich wahań pogody, bo sądzę że lato się nam przesunęło na wrzesień ;D ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
łooo jakie foty i jaka laska :mdleje:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline kitki82

• uzależniony
a ja się cieszę z tych Polskich wahań pogody, bo sądzę że lato się nam przesunęło na wrzesień ;D ;D

oj oby tak było bo ja nie wyobrażam sobie ślubu w strugach deszczu.

Offline Bernadetka

• uzależniony

no wtedy mój jeszcze będzie w strugach łez ;)

Offline kitki82

• uzależniony

no wtedy mój jeszcze będzie w strugach łez ;)

o kochana nie tylko twój, ale podobno mały deszczyk powinien być bo wtedy Bóg błogosławi pare młodą

Offline mizia
  • zapaleniec
o właśnie, ja też słyszałam o tym przesądzie, o którym pisze kitki82, ale jednak wolałabym aby nie padało :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
Ależ świetne fotki  :brawo_2: Wyszliście jak para hollywoodzkich aktorów na spacerze z dziećmi  ;D

co do bliźniaczek,to pierwsza moja myśl jak zobaczyłam fotke"ale im pasują dzieciaczki,super razem wyglądają"  :los:
Epox dooooooobrze prawi  :ok:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Mizia ale z ciebie laska a jaka opalona jesteś. Lata w tym roku Wam chyba nie brakowalo nie?

Offline mizia
  • zapaleniec
Mizia ale z ciebie laska a jaka opalona jesteś. Lata w tym roku Wam chyba nie brakowalo nie?

dziękuję :) opalona byłam fajnie, ale podczas ostatniej wizyty nad morzem troszkę za mocno spiekłam twarz, no i już  mi skóra schodzi buu...

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007

dziękuję :) opalona byłam fajnie, ale podczas ostatniej wizyty nad morzem troszkę za mocno spiekłam twarz, no i już  mi skóra schodzi buu...

Spokojnie doi ślubu nadrobisz nie będziesz musiała na solarium chodzić ;)

Offline Bernadetka

• uzależniony
a to tylko ciutkę rozjaśnia kolorek opalenizny nie ma się czym smucić jeszcze się opalisz ja też ledwo zaczęłam już mi skórka schodzi a do tego opalona jestem ala kolarzysta ;D

Offline kitki82

• uzależniony
a to tylko ciutkę rozjaśnia kolorek opalenizny nie ma się czym smucić jeszcze się opalisz ja też ledwo zaczęłam już mi skórka schodzi a do tego opalona jestem ala kolarzysta ;D

hihihihi dobre
no ja w tym roku jeszcze naturalnego słońca nie urzyczyłam nie moge trafić na pogodę.
A Ty mizia nie martw się jeszcze troszke czasu jest kolorku podłapiesz na pewno :)

Offline Barbart
  • uzależniony
Ja to dopiero jestem bladoszka hihi...

Ty mizia wyglądasz dobrze - ładna delikatna opalenizna.

Szczerze mówiąc to mi się nie podoba jak ktoś jest bardzo spieczony :)

Poza tym postarza to skórę i wygląd... :)

Offline mizia
  • zapaleniec
jeeeeju, ale mamy dylemat... jutro kolejna lekcja tańca :) a my wciąż nie wiemy na jaką piosenkę się zdecydować... dostaliśmy płytkę z propozycjami, ale jakoś tak nie za bałdzo nam się one widzą... mieliśmy swój jedyny cudowny typ, ale niestety szybko odpadł ze względu na to, że był ciut za wolny... jeszcze goście by usnęli :)

zatańczymy walca angielskiego...

Offline Bernadetka

• uzależniony
my też będziemy tańczyć angielskiego, ale jedyną trudnością w naszym jest to że ma trzy przejścia nie walcowe :D a ja się na niego tak uparłam że nie było zmiłuj tańczyliśmy aż nam zaczęły dziwne figurki wychodzić i promenadki a zależało mi bardzo na słowach utworku J. się złościł że i tak 1/2 gość nie rozumiejąca po angielsku i się nie zastanowi nad słowami ale ja tak chciałam dla siebie :-[ :-[ :-[ i będzie :skacza:

Powodzonka na pewno w końcu na coś swojego traficie.

Offline kitki82

• uzależniony
mizia spokojnie spokojnie znajdziecie ten swój jedyny utworek jak ja usłyszałam naszą piosenkę to wiedziałam że to będzie to i żaden inny Piotrkowi tez się spodobał i tak zostało :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
mizia napewno jeszcze będziecie mieli swoją piosenkę :)

Jest dużo do wyboru, a w dziale muzyka jest chyba cały wątek poświęcony piosence na pierwszy taniec :)

My będziemy mieli Natalię Kukulską 'Zakochani"

i bardzo mi się podoba również piosenka Kancelarya "zabiorę cię"

ale napewno znajdziecie coś najbliższego waszemu sercu  ;D

Offline mizia
  • zapaleniec
w tym rzecz, że mamy naprawdę sporo ukochanych piosenek, ale one ni wząb nie pasuja do walca angielskiego... zobaczymy... prawdopodobnie zdecydujemy sie na "unchained melody" the rightous brothers, albo na "moon river", boone wydaja mi się wyjątkowo walcowe :)

muszę przyznać, że taka nauka tańca jest dla nas wyjątkowa przygodą... no i dostarcza nam mnostwo radości... śmiejemy się do łez :)

Offline kitki82

• uzależniony
Całkiem fajna sprawa z tą nauką tańca ale ja to chyba bym się zestresowała przed takim występem wole raczej zwykłego przytulańca jak wyjdzie tak wyjdzie w końcu to nasz dzień :)

Offline mizia
  • zapaleniec
my się też stresujemy, zwłaszcza, że wcześniej W OGÓLE nie umieliśmy tańczyć w taki sposób...
ale mi się zawsze marzyło, abym potrafiła zatańczyć właśnie tak wyjątkowo :) poza tym od października chcemy poszerzać nasze umiejętnośc taneczne, dlatego też cieszę się, że na jednym tańcu się nie skończy :)

ale co najważniejsze...

mamy już obrączki !

dziś je odebraliśmy i zakochaliśmy się w nich maksymalnie. są przecudne!! choć klasyczne, są wyjątkowo wyjątkowe :)
na paluszku leżą idealnie, nie potrzebują żadnej poprawki.
podoba mi się w nich wszystko. i szerokość (moja 5,4mm a Rafała 6,4mm) i kolor (niby żółte złoto, a jednak troszkę rozjaśnione) i kształt (półokragłe). wszystko wszystko wszystko.

z resztą zobaczcie same :)

nie wiem tylko jak mam wytrzymać te 43 dni... już bym chciała ja nosić :)
« Ostatnia zmiana: 27 Lipca 2007, 23:49 wysłana przez mizia »

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
piękne obrączki, takie świecące i czyste  :)

Rewelacyjne!!!!!!

Offline KiP

• bywalec
  • data ślubu: 13.X.2007
śliczne macie obrączki :) My  też niedawno swoje przymierzaliśmy, ale zostały u złotnika na grawerek :) i jak załozyłam to nie miałam ochoty za bardzo ściągać ;)

Offline Barbart
  • uzależniony
Bardzo ładne obraczki :)

My też bedziemy mieć takie... obydwie 5mm szerokie...
No i z bialego zlota :D