Witam. To nie będzie o prezentach dla żon/mężów, ale myślę, że przy odrobinie inwencji można trochę zmienić format prezentów.
Mam takiego kolegę, którego wszyscy lubią. Nie da się go nie lubić po prostu! Z tego względu, zawsze łatwo było zmobilizować znajomych do zrobienia dla Bahora bardziej oryginalnego prezentu. I tak na 28 urodziny napisaliśmy o nim piosenkę i nakręciliśmy do niej teledysk. Czysta amatorka, ale wyszło całkiem sympatycznie. Gdzieś to jest nawet do odnalezienia w internecie, ale nie będę spamował zbyt dużą ilością linków;)
Potem, na 30 urodziny 30 osób napisało o nim wierszyki, które wydaliśmy w formie książki. Okładkę wykonał kolega artysta, ale teraz są serwisy, które takimi rzeczami się zajmują. Całość miała o tyle związek z Bahorem, że on wszystkim swoim zajomym układał śmieszne wierszyki na każde urodziny, więc był to sposób, by mu się odwdzięczyć.
Ostatnio, z okazji ślubu, znowu nagraliśmy piosenkę z teledyskiem - o tym, jak poznała się para młoda. Udało nam się zmobilozować przeszło 50 osób do wystąpienia. Wydaje mi się, że to bardzo fajna pamiątka dla wszystkich, którzy wezmą udział w kręceniu: hxxp: www. youtube. com/watch?v=rejqzgcqQog
W razie pytań, chętnie służę pomocą.
Wojtek Godek