Skład tego zespołu niedawno się zmienił bo braliśmy ich pod uwagę jeszcze w zeszłym roku ale grali w innym składzie .
Czytając te i też inne opinie notowaliśmy sobie różne sugestie aby je ewentualnie poruszyć podczas spotkania z tym jak i również innymi zespołami. Jesteśmy po długiej rozmowie z panem z tego zespołu , wiele padło pytań których odpowiedzi rozwiały nasze wątpliwości i naszą ciekawość. Dostaliśmy taki scenariusz ( książkę ) z dokładnym opisem tego co proponują i to my wybieramy co mają zorganizować , nic nam nie narzucają co akurat nam się podoba, niektóre piosenki też możemy sobie wybrać , oglądaliśmy w szybkim skrócie 3 imprezy na których panowie ostatnio grali ( zresztą na ich stronie można podejrzeć ) . Pytaliśmy o repertuar, czy są wstanie zagrać wszystko, czy w każdej chwili mogą zagrać to o co ich sie poprosi, czy można zamawiać piosenki , czy śpiewają również w innych językach, czy grają na żywo czy też tylko puszczają z dyskietek , pytaliśmy o zabawy i też czy mogą z nami ustalić je przed weselem , czy w jakiś sposób onieśmielają gości jakimiś tekstami , pytaliśmy o czas przerw tzn. jak są długie i co się w tym czasie dzieje , jak i o czas grania tzn. jak długo grają , pytaliśmy o alkohol. Cena była drugorzędną sprawą choć przyznam że jak na duet nie jest ona niska.
Jak dla każdych nowożeńców są to istotne pytania bo przecież wychodzi się za mąż tylko raz tak hucznie. Zdecydowaliśmy się na ten zespół bo pan nas i rodziców jednoznacznie przekonał , jak i również opowiedział dość jasno o różnych sytuacjach które pojawiają się na weselach i o powodach niedomówień których wcale nie musi być zespół.
Skoro właściciel Sali Bankietowej Atena i Czarciego Młyna a to są lokale chyba z najwyższej półki, też polecali nam ten zespół , to przekonuje nas tym bardziej że wesele które poprowadzi zespoł Maxis musi być naprawdę udane.
Mam nadzieje że mogłam troche pomóc i podpowiedzieć na naszym przykładzie wszystkim osobom zainteresowanym tym zespołem jak to u nas wyglądało szukanie dobrego zespołu który będzie mógł zabawić gości w różnym wieku. Oferte którą mam w domu mają dużą i ciekawą więc po weselu napiszę jak się spisali. Pozdrawiam, Ania.