Autor Wątek: Bawił się ktoś na weselu z zespołem MAXIS?  (Przeczytany 12434 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maxis
  • użytkownik
  • **
Odp: Bawił się ktoś na weselu z zespołem MAXIS?
« Odpowiedź #30 dnia: 24 Stycznia 2015, 10:17 »
Witam , owszem wystawilismy taka opinie jednakze bylo to impulsywne dzialanie i probowalismy kilkakrotnie usunac ten komentarz jednak bez efektu. Koniec koncow jestesmy zadowoleni i nie chcielibysmy zeby Panstwa zespol mial z tego tytulu mniej klientow badz tez gorsza opinie. Jesli udaloby sie Panu skontaktowac z adminem strony i poproszenie o anulowanie komentarza bylibysmy wdzieczni. Bardzo zalujemy ,ze zadzialalismy impulsywnie i chcielibysmy cofnac slowa ,ktore Panow dotknely.
Pozdrawiamy

Offline Maxis
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #31 dnia: 24 Stycznia 2015, 10:18 »
Witam , owszem wystawilismy taka opinie jednakze bylo to impulsywne dzialanie i probowalismy kilkakrotnie usunac ten komentarz jednak bez efektu. Koniec koncow jestesmy zadowoleni i nie chcielibysmy zeby Panstwa zespol mial z tego tytulu mniej klientow badz tez gorsza opinie. Jesli udaloby sie Panu skontaktowac z adminem strony i poproszenie o anulowanie komentarza bylibysmy wdzieczni. Bardzo zalujemy ,ze zadzialalismy impulsywnie i chcielibysmy cofnac slowa ,ktore Panow dotknely.
Pozdrawiamy

Offline Maxis
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #32 dnia: 24 Stycznia 2015, 10:29 »
MAXIS TO KASZANA KAWAŁ CWANIAKÓW. LEPIEJ SOBIE SAMEMU POPROWADZIĆ WESELE. ZESPÓŁ NA WESELU MA GRAĆ A MNIE I MOJEMU MĘŻOWI JAK I RESZCIE GOŚCI ZROBILI KASZANE. TERAZ SPADAJĄ NA PSY BO NIE GRAJĄ NA ŻYWO I RATUJĄ SIĘ GRANIEM DO KOTLETA ZA 200 ZŁ W PUBIE ZA 5-6 GODZIN GRANIA. CHCESZ MIEĆ SPIER. . . . NE WESELE ZAMÓW MAXIS.   POZDRAWIAM TYCH CO LUBIĄ  DISCO MAXISCO POLO BO ONI NIC INNEGO NIE GRAJĄ NA WESELU.

Coś mi tu pachnie konkurencją. Zespół Maxis gra na dwóch keyboardach i się z tym nie kryje, więc nie wiem dlaczego piszesz, że spadają na psy. Chwalisz natomiast zespół MEGANE z Sosnowca. Oni niestety też grają na keybordzie (jednym), lecz mają dodatkowo gitarę i saksofon. Sekcja rytmiczna (bas i perkusja) idzie z klawiszy. Dla mnie dużo się nie różnią. Moim zdaniem sekcja rytmiczna (na żywo) jest bardzo ważna, a oba zespoły jej niestety nie maja.

Offline Maxis
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: 24 Stycznia 2015, 11:56 »
Jak ktoś słusznie zauważył , tę opinie pisał jeden z sosnowieckich zespołów czyli nikt inny jak tylko konkurencja. Nie zniżymy się do tego by tym samym się odpłacić i wymienić nazwę tego zespołu choć na to zasługują. Po naszej " interwencji " komentarz został usunięty przez tego pana muzyka ale cytat został gdyż może go tylko usunąć moderator.   
                                                                                                                                                                                                             Prośba do wszystkich opiniujących , zastanówcie się czy warto pisać bzdury i nieprawdę bo:                                                                         
- Jeśli alkohol stoi na stole to NIE znaczy że zespół pije
- jeśli grają 2 osoby to NIE wymagajcie żeby grali jak zespół kilkuosobowy i wszystko co tylko na świecie powstało
- jeśli przerwa jest dłuższa niż zwykle to może warto wiedzieć że podawany jest np;posiłek lub szykowana jest jakaś atrakcja.
- zespół NIE gra tylko dla pary młodej ale również dla wszystkich gości więc muzyka powinna być wyważona o czym zdarza się niektórym 
  zapominać
- jeśli się ma jakiekolwiek prośby do zespołu to należy o tym przyjść i powiedzieć a NIE po fakcie zarzucać że czegoś nie było
- jeśli zespół organizuje jakiekolwiek zabawy to NIE należy oceniać zespołu za ich wybór gdyż wybór zabaw to rola pary młodej
- zespół gra zwykle około 40 minut non stop ( niejednokrotnie dłużej ) więc NIE zarzucajcie jak zatańczyliście tylko 2/3/4 utwory że grali krótko
- kilkuosobowa grupa gości przyjezdnych ze wsi nie może dominować muzycznie nad pozostałymi ( polki , oberki, walczyki , polki, oberki, non stop)
- jeśli są 2 sale osobno to zespół gra na sali na której się goście bawią a NIE na obu salach bo to technicznie to NIE możliwe
- kontakt z zespołem to NIE kontakt mailowy a co najmniej minimum telefoniczny gdyż sprawa organizacji wesela i pewnych ustaleń jest bardzo
  ważną kwestią
- wybór/sugestia 100 utworów przez pare młodą to wybór prawie całego repertuaru na noc - rzecz zupełnie nie do zaakceptowania gdyż goście   
  weseleni mają inne gusta niż para młoda lub tatuś lub mamusia. Należy wyważyć muzycznie wszystkie gusta.   

Można by tak wiele jeszcze napisać dlatego też nic nie dzieje się bez powodu. Na szczęście problemy czy niedomówienia to u nas rzadkość. 
                                                                                                                                                                                               Najwiarygodniejsze forum i opinie znajdziecie państwo na stronie http://www.maxis.net.pl/wesela/.                                                                        Wiarygodne bo:
- osoby wyrażające opinie to przede wszystkim p. młodzi a oni przecież wynajmują zespół                                                                                                                                                                                    - osoba wyrażająca opinie zostawia do siebie adres mailowy i można się z tą osobą skontaktować i dopytać o szczegóły                                                                                              - osoba wyrażająca opinie pisze DATE wesela MIEJSCE imprezy , a to znaczy że każdy może podjechać na ową sale i zapytać właściciela czy   
  to właśnie my graliśmy itd.

Dziś każdy o każdym może pisać w internecie co chce.
Tak jak do tej pory , tak i nadal nie zamierzamy walczyć z wiatrakami i niektórymi kłamliwymi opiniami. Osoby które są zainteresowane naszymi usługami NAPEWNO mądrze podejdą do tematu i sprawdzą naszą wiarygodność w inny sposób. Zresztą dowodem tego że warto to zrobić jest fakt że otrzymujemy na naszym forum tyle mega pozytywnych opinii od par u których graliśmy w danym sezonie a przede wszystkim tej pracy mamy wystarczająco a to też o czymś świadczy jak i również fakt rekomendacji przez właścicieli sal organizujących różne przyjęcia , imprezy itd.
Pozdrawiamy Zespół Maxis.
www.maxis.net.pl
[/quote]