Autor Wątek: Martyna1985 będzie miała m&m'sika :) :)  (Przeczytany 86895 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Odp: Martyna1985 będzie miała m&m'sika :) :)
« Odpowiedź #1260 dnia: 10 Października 2007, 13:32 »
Jutro przychodza fachowcy zakladac okna, dobrze by bylo jakby je jeszcze pomyli:)

no tak, najlepiej full servis :D

ja mam to szczęście, że okna tu są tak zamontowane, że ich poprostu nie umyjesz, bo otwierają się tylko na zewnątrz i tych na piętrze nie idzie ruszyć, ale chodzi tu taki pan z drabinką i za 3 funciki myje wszystkie okna :D

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1261 dnia: 10 Października 2007, 13:36 »

ja mam to szczęście, że okna tu są tak zamontowane, że ich poprostu nie umyjesz, bo otwierają się tylko na zewnątrz i tych na piętrze nie idzie ruszyć, ale chodzi tu taki pan z drabinką i za 3 funciki myje wszystkie okna :D

oo, to cos dla mnie:) chyba zaprosze tego Pana do PL:)
Własnie zobaczylam, ze przy moim zdjeciu pojawił się napis "maniak" :mdleje: a te godziny u góry mnie dobijają... chyba czas to zmienic:)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1262 dnia: 10 Października 2007, 13:40 »
jakie godziny  ???

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1263 dnia: 10 Października 2007, 13:41 »
jakie godziny  ???

u góry jest napisane czas zalogowania w sumie:..... i ja już mam....12 dni!!!!!!!! boszzzz, mozna to jakos wylaczyc??

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1264 dnia: 10 Października 2007, 13:42 »
a noooo widzę.... mnie też to sie nie podoba...ja mam dopiero 5 dni...  ::) ::) ::)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1265 dnia: 10 Października 2007, 13:43 »
a noooo widzę.... mnie też to sie nie podoba...ja mam dopiero 5 dni...  ::) ::) ::)
z chęcia bym to wyłaczyła:)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1266 dnia: 10 Października 2007, 13:50 »
z chęcia bym to wyłaczyła:)

oj ja tez  :(

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1267 dnia: 10 Października 2007, 13:54 »
Martyna marsz do sklepu  :Rezyser:

hehe żartuję oczywiście ;)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1268 dnia: 10 Października 2007, 13:55 »
Martyna marsz do sklepu  :Rezyser:

hehe żartuję oczywiście ;)

Tak jest, wstaję i idę, bo nie moge na siebie patrzec....caly czas leze w łózku :P

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1269 dnia: 10 Października 2007, 13:59 »
pieska nie zapomnij zabrać  ;)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1270 dnia: 10 Października 2007, 14:00 »

hahaha, juz kiedys zapomnialam:) ale jakbym wyszla do niego, to jego szczekanie Ty bys usłyszla, wiec sie nie martwie:)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1271 dnia: 10 Października 2007, 14:01 »

hahaha, juz kiedys zapomnialam:) ale jakbym wyszla do niego, to jego szczekanie Ty bys usłyszla, wiec sie nie martwie:)

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: tak sobie wyobraziłam, że wychodzisz z psem, bez psa :hahaha:
a skoro juz kiedyś tak zrobiłaś, to sie teraz musi szczekaniem dopominać i bardzo dobrze... ;)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1272 dnia: 10 Października 2007, 15:33 »
19 dni, 20 godz. 47 min.

czas mojego zalogowania
to dopiero dramat
a wczoraj weszłam żeby zobaczyc statystyki forum i jestem na 10 miejscu wsród najaktywniejszych forumowiczów
to też dramat  ::)
chyba sie wyloguje

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1273 dnia: 10 Października 2007, 15:37 »
19 dni, 20 godz. 47 min.

czas mojego zalogowania
to dopiero dramat
a wczoraj weszłam żeby zobaczyc statystyki forum i jestem na 10 miejscu wsród najaktywniejszych forumowiczów
to też dramat  ::)
chyba sie wyloguje

hihi, a jest cos takiego jak statystyka?? chyba nie chce tam zagladac:) Zmienie nik i zaloze nowe konto, zeby sie wyzerowalo:)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1274 dnia: 10 Października 2007, 19:30 »
A musicie brac pod uwage ze sa to sttystykinowe , czyli od dnia od kiedy forum zostało zmienione :)
Jak by nie było zerowania to pewnie było by z 3 lata :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #1275 dnia: 10 Października 2007, 19:50 »
martyna1985 ty wiesz co ja mysle , duzo lez i odpoczywaj kochana  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #1276 dnia: 10 Października 2007, 22:57 »
Witaj Martynko!!nareszcie udało mi sie do Ciebie zajrzeć, a tu taki smutny humorek  :przytul:!!Jeżeli chodzi o skurcze to ja brałam fenaterol 9od 31 tygodnia), tylko że  u mnie Polcia bardzo szybko odwróciła się główką (ok 26 tygodnia) w dół i szybko zaczęła napierać i schodzić "nisko", po tym leku wszystko wróciło do normy i urodziła sie w terminie (no prawie termin miałam na 1 września), musisz po prostu robić wszystko to co każe Ci lekarz a przede wszystkim dużo leżeć (podobno najlepiej na lewym boku bo wtedy są najlepsze przepływy, sama nie wiem o co w tym chodzi tak naprawdę). Jeżeli chodzi o ruchy to doskonale Cię rozumiem bo miałam na tym punkcie mega schizę ponieważ bywało że Pola jednego dnia była bardzo aktywna a następnego ruszała się bardzo słabo-wtedy najczęściej ciągle wsłuchiwałam się w brzuch i ciągle czekałam na ruch- i jedyne co mogę Ci doradzić to duży spokój z dawką ostrożności, bo dziecko nie musi fikać cały dzień -mój lekarz powiedział mi, że dziecko musi się ruszyć od 10 do 12 razy na dobę-, a poza tym to ona cały czas rośnie i ma coraz mniej miejsca więc ruszać też będzie się mniej. Muszę się jednak przyznać, że ja dość często jeździłam na KTG i zawsze mnie to uspokajało, wiec jeżeli masz wątpliwości to jedź po co masz się martwić, pamiętaj też o tym że na Gabrysię ma wpływ Twój nastrój więc musisz być spokojna i pogodna!!!!!Acha jeżeli z Malutką było by coś nie tak to KTG by to wykazało!!!
Życzymy Wam dużo zdrówka, spokoju i jak najwięcej leniuchowania ( no i żeby Gabrysia ruszała sie na tyle żebyś się kochana nie martwiła), będziemy trzymac za Was kciuki i często tutaj zaglądać!!!

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1277 dnia: 10 Października 2007, 23:08 »
Witaj Nika  :hello: :hello:

Strrrasznie nam miło, że zajrzałaś :)

Dziękuję za słowa pocieszenia i wytłumaczenie pewnych spraw:) Jestes juz doświadczona w ciążowych kwestiach, więc trzeba sie słuchać :)

Pozdrawiam i zapraszam częściej. jak tylko Pola pozwoli:)

Dobranoc

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #1278 dnia: 11 Października 2007, 14:11 »
Martyna trzymaj sie mocno, nie było mnie wczoraj i nie miałam jak Ciebie pocieszyć  :przytul: dobrym słowem.

16dni 23h 55min - to moja średnia - też przerażajaca  :-\ za dużo przed kompem

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1279 dnia: 11 Października 2007, 14:24 »
hej i jak wam dzisiejszy dzien mija?
słuchaj może za tydzień w sobotę na jakąś kawkę się umówimy - no dobra moze być soczek??
buziakii czekam na was na forum  :-* :-* :-*

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1280 dnia: 11 Października 2007, 15:59 »
Kurcze ale duzo tych ciezarowek na "finiszu" :)
Posypia sie watki maluszkowe oj posypią :)
Spokojnej koncowki zycze :) Ciesz sie brzuszkiem bo szybko zatesknisz :)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1281 dnia: 11 Października 2007, 19:42 »
Martyna trzymaj sie mocno, nie było mnie wczoraj i nie miałam jak Ciebie pocieszyć  :przytul: dobrym słowem.

16dni 23h 55min - to moja średnia - też przerażajaca  :-\ za dużo przed kompem

Dziękuje Kochana :przytul:

hej i jak wam dzisiejszy dzien mija?
słuchaj może za tydzień w sobotę na jakąś kawkę się umówimy - no dobra moze być soczek??
buziakii czekam na was na forum  :-* :-* :-*

Od rana zakładali nam okna, na szczęscie szybko się uporali:)

A mi twardnieje brzuch. Mam nadzieje. ze te leki zaczna w koncu dzialac i sie uspokoje troche.

Z kawką super pomysł, dziś pomyślałam o tym samym:) W pt za tydz mam wizyte i jak nie bede musiala dalej lezec chętnie gdzies wyjde:) Umówimy sie dokładnie.

Kurcze ale duzo tych ciezarowek na "finiszu" :)
Posypia sie watki maluszkowe oj posypią :)
Spokojnej koncowki zycze :) Ciesz sie brzuszkiem bo szybko zatesknisz :)

Antalis, tym finiszem to mnie nie strasz!! Ja mam jeszcze 15 tyg i niech Gabrysia tam siedzi!! Codziennie jej o tym mówie.

Ciesze sie brzuszkiem, tylko niech juz przestanie twrdniec i boleć!!

A ja jestem u rodziców. Nie wiem jak dlugo tu zostane, z checia juz bym wrocila do Męża, ale wole tu sie skryć przed syfem i hałasem...
Zaraz przyjedzie siostra z dziećmi, wiec halas tez bedzie, ale przyjemniejszy:) Tylko jak ja przy nich wyleżę? :drapanie:
« Ostatnia zmiana: 11 Października 2007, 19:45 wysłana przez martyna1985 »

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1282 dnia: 11 Października 2007, 22:37 »
Witamy Was serdecznie!!!Kurcze myślałam że z brzuszkiem już lepiej!!Ja jak tylko zaczęłam brać fenaterol to w zasadzie od razu czułam ogromną zmianę i ulgę, ale każdy lek działa inaczej!!!Ale jeżeli przez następne dni nie będziesz czuła poprawy to skontaktuj sie z lekarzem.Dobrze robisz ukrywając się przed remontem, teraz Tobie i Gabrysi potrzebny jest spokój!!!A Gabrysia ma być grzeczna i czekać w brzuszku przynajmniej do końca 37 tygodnia (możesz jej to przekazać od cioci i Poli)!!Pola też sie śpieszyła i codziennie jej powtarzałam że ma jeszcze czekać, a później jak już był czas żeby się urodziła a ja nie mogłam się już doczekać to jak na złość wyjść nie chciała  ::). Myślę, że  z Gabi będzie podobnie więc nic się nie martw tylko tak jak do tej pory cisz się brzuszkiem, koniaczkami i wszystkim co się wiąże z ciążą bo później będziesz za tym tęsknić!!!!ja tęsknię  :Placz_1: i szczerze Ci powiem że nie mogę sie doczekac czasu kiedy znowu zajdę w ciąże, no ale to jeszcze troszkę bo najpierw muszę moją małą Pierdułkę odchować, wypieścić i na nogi postawić  ;D, no i może z toalety nauczyć korzystać  :hahahaha:!!!
Pozdrawiamy Was gorąco i trzymamy kciuki!!!!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1283 dnia: 12 Października 2007, 05:08 »
martyna1985 trzymam kciuki aby leki zaczely dzialas a Ty wtedy spokojnie sobie odetchniesz.

Poglaskaj delikatnie brzusio od foremkowych cioc  :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1284 dnia: 12 Października 2007, 07:15 »
Martynko   :przytul: ja wierze, ze leki w koncu zadziałaja, ty poczujesz sie lepiej... Innej opcji nie ma  :)
A remoncik niedlugo sie skonczy i wrócisz do męzulka  ;)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1285 dnia: 12 Października 2007, 09:32 »
Witaj Nika a jak brałaś te leki to musiałaś leżec? Czemu musialas je brac?? Troche się zamartwiam i nie wiem, czy to nie przez to macica się stawia.... :drapanie: Czekam jeszcze max do niedzieli jak sie nie poprawi, dzwonię do lekarza, a jak sie nasili ODPUKAC to dzwonie jak najszybciej.

martyna1985 trzymam kciuki aby leki zaczely dzialas a Ty wtedy spokojnie sobie odetchniesz.

Poglaskaj delikatnie brzusio od foremkowych cioc  :)
Martynko   :przytul: ja wierze, ze leki w koncu zadziałaja, ty poczujesz sie lepiej... Innej opcji nie ma  :)
A remoncik niedlugo sie skonczy i wrócisz do męzulka  ;)

Dziekuję Kochane. Ja tez mam taką nadzieję i czekam na ten czas jak na zbawienie.

A wczoraj wieczorem jak sie ulozylam do snu na lewym boku, moja Niunia zaczęła swoje nocne harce i o chwila wystawiala mi cos z boku brzucha :) jejjj, cieszylam sie jak glupia :) Zastanawialam sie co to moze byc, ale nie doszlam:) Szkoda, ze męża nie bylo.

Pozdrawiam, mam nadzieje, ze dzisiejszy dzionek bedzie lepszy:)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1286 dnia: 12 Października 2007, 10:53 »

A wczoraj wieczorem jak sie ulozylam do snu na lewym boku, moja Niunia zaczęła swoje nocne harce i o chwila wystawiala mi cos z boku brzucha :) jejjj, cieszylam sie jak glupia :) Zastanawialam sie co to moze byc, ale nie doszlam:) Szkoda, ze męża nie bylo.

Pozdrawiam, mam nadzieje, ze dzisiejszy dzionek bedzie lepszy:)

Wyobrazam sobie Twoja radosc z nocnych  harc niuni , sama sie ciesze za kazdym razem jak poczuje chocby tylo sie wiercila.
 Odpoczywaj duzo kochana i masz racje ,z ejakby sie nie pprawilo , zmykaj ponownie do lekarza , czasem warto dwa razy sie zapytac .

Pozdrawiam  :)

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1287 dnia: 12 Października 2007, 11:23 »
Dzien Doberek dziewczyny!!!!Martynko ja musiałam brać fenaterol, gdyż Polcia w 31 zeszła już tak nisko jakby do porodu się szykowała, skracała mi się szyjka macicy i najprawdopodobniej miałam skurcze, których nie czułam  ::), a fenaterol to wszystko wycisza, ja czuła takie ciągnięcie w dole brzucha i faktycznie widziałam, jak nisko brzuch mi schodzi (kiedyś obudziłam się rano i jak wstałam to myślałam że zawału dostanę jak zobaczyłam jak nisko jest mój brzuch, myślałam już o najgorszym  ::) ). Leżeć plackiem nie musiałam ale lekarz zalecił daleko posuniętą ostrożność dużo wypoczynku itd., ale powiem Ci szczerze, że ja po tym leku czułam sie tak dobrze, że byłam  w miarę aktywna ( dopóki nie zaczęłam puchnąć  :( le to było latem więc pogoda nasilała objawy )!!!
Tak więc Ty też teraz dbaj o siebie odpoczywaj na necie wybieraj wyprawkę  ;) i czekaj aż leki zaczną działać!!!!Ale jak sama piszesz Gabi nieźle wywija w brzuszku więc napewno wszystko u niej ok!!
jesteśmy z Wami buziaczki!!!!! :uscisk:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1288 dnia: 12 Października 2007, 11:37 »
No Martyna a jeszcze nie dawno tak sie doczekać nie mogłaś ruchów maluszka  ;) MOja malutka na lewym boku nie lubiła przez długi czas, nie dawała mi zasnąć dpóki się na prawy nie przelożyłam, a taką chyba rączkę- bo moja jest już głową w dół, to nawet Irek raz poczuł jak wyciągnęła :D:D:D 

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1289 dnia: 12 Października 2007, 11:46 »
Dzien Doberek dziewczyny!!!!Martynko ja musiałam brać fenaterol, gdyż Polcia w 31 zeszła już tak nisko jakby do porodu się szykowała, skracała mi się szyjka macicy i najprawdopodobniej miałam skurcze, których nie czułam  ::), a fenaterol to wszystko wycisza, ja czuła takie ciągnięcie w dole brzucha i faktycznie widziałam, jak nisko brzuch mi schodzi (kiedyś obudziłam się rano i jak wstałam to myślałam że zawału dostanę jak zobaczyłam jak nisko jest mój brzuch, myślałam już o najgorszym  ::) ). Leżeć plackiem nie musiałam ale lekarz zalecił daleko posuniętą ostrożność dużo wypoczynku itd., ale powiem Ci szczerze, że ja po tym leku czułam sie tak dobrze, że byłam  w miarę aktywna ( dopóki nie zaczęłam puchnąć  :( le to było latem więc pogoda nasilała objawy )!!!
Tak więc Ty też teraz dbaj o siebie odpoczywaj na necie wybieraj wyprawkę  ;) i czekaj aż leki zaczną działać!!!!Ale jak sama piszesz Gabi nieźle wywija w brzuszku więc napewno wszystko u niej ok!!
jesteśmy z Wami buziaczki!!!!! :uscisk:

Dzien dobry:)

Wyprawke wybieram tylko na necie:) kupuje ciuszki na allegro, bo sie lepiej oplaca. Wózek mamy wybrany, tylko isc i zamowic:) Mam jednak nadzieje, ze mnie nie przywiaza do lozka i bede mogla chociaz skonczyc ten semestr. Zajec mam bardzo malo, wiec mysle, ze sobie poradze.
A ruchy Gabi sprawiaja mi tak nieziemska przyjemność, ze moglabym je czuc caaaaly dzien:) A poza tym zauwazylam, ze mala kopie coraz wyzej. Nie wiem, czy juz sie przekrecila, ale na pewno smyra mnie byc moze lapkami ciut ponizej zeber:) Kocham ją nad życie!!!!

No Martyna a jeszcze nie dawno tak sie doczekać nie mogłaś ruchów maluszka  ;) MOja malutka na lewym boku nie lubiła przez długi czas, nie dawała mi zasnąć dpóki się na prawy nie przelożyłam, a taką chyba rączkę- bo moja jest już głową w dół, to nawet Irek raz poczuł jak wyciągnęła :D:D:D 

Masz racje Olu, to bylo taaak niedawno:) I ciagle mam w pamieci 02.09 jak Mała tak kopnęła, że poczuł je tatuś :) teraz Malutka czuje respekt i nie chętnie kopie jak Michal przyklada reke:)