Autor Wątek: Zespół ADRIA Dąbrowa Górnicza  (Przeczytany 28896 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Odp: Zespół ADRIA Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #90 dnia: 22 Kwietnia 2008, 13:30 »
Mocno zaniepokojone to te pary są i wcale im się nie dziwię, bo sama bym była ...

Po naszej rozmowie telefonicznej sam przyznałeś, że to co napisałam to nie są kłamstwa, tylko przykre sytuacje, które niestety miały miejsce, tym bardziej dziwi mnie twój kolejny post  ::)

A czy mi się chciało rozpisywać  :drapanie: no wiesz, sama chciałabym znać wszystkie za i przeciw zanim się zdecyduję na to czy na tamto, więc wyrażam swoją opinię opisując sytuacje jakie miały miejsce na naszym weselu z waszym udziałem...

Nie wiem dlaczego sugerujesz że niby próbuję wam zrobić antyreklamę  ::) Po co... jaki w tym jest mój cel niby... Po co miałabym cokolwiek wymyślać, kłamać, po co .... Co sama mam teraz chodzić po weselach i przechwycić waszych klientów? bo nie rozumiem  ::)
Piszę to co zaobserwowaliśmy i my i goście, więc nie wiem w czym problem  ::) To jest moja opinia i mam prawo ją tutaj wyrażać  ::)

Po to jest to forum żeby wiele osób się z nią zaznajomiło, zanim podejmie ostateczną decyzję  ...

Mam tylko cichą nadzieję, że to was czegoś nauczy, bo to wam powinno zależeć na dobrej opinii, a odgrywanie się na bogu ducha winnej parze młodej do niczego dobrego nie prowadzi  ::)

Czekam na Twoje sprostowanie dotyczące obraźliwych anegdotek ...

Acha, a co do prężnego działania na forum... w każdym profilu jest funkcja dotycząca ostatnich napisanych wiadomości, każdy może sprawdzić w jaki sposób działam na forum  ::)

Żenada ...

Offline freak7

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11.10.2008:)
« Odpowiedź #91 dnia: 22 Kwietnia 2008, 16:24 »
trzymać krótko, bo inaczej wejdą na głowę, głównie z przerwami i ilością alkoholu !!!!!!!!!!!!!!!!!

słyszałam, że nie piją  :drapanie:

Co do repertuaru sam wiesz, że dostaliśmy go od Ciebie w czwartek przed weselem ( dokładnie o 22. 46, to raczej nie świadczy dobrze o profesjonalizmie zespołu ... )

kiedy?????? my mamy repertuar od dnia podpisania umowy- czyli października- dostępny na stronie www

Co do pierwszego tańca ... informacja od ciebie była taka ( którą zresztą dostałam duużo wcześniej, nie trzy dni przed weselem  ::) i o której pisałam), że macie w repertuarze Stachurskiego
( o czym mogą się również przekonać osoby które dostały owy repertuar ... ) i że gracie piosenkę " Z każdym twym oddechem", ale nie chcesz ryzykować tej piosenki na pierwszy taniec bo pan co ją wykonuje nie czuje się na siłach( są to twoje słowa ...)  Idiotkę ze mnie robisz  :?: :?: :?: :?:

naszą pieśń ćwiczą :) wiedzą o niej od października, więc mają kuuuupe czasu, wiem, że gdubyśmy ją zaproponowali na tydzień przed weselem, to by jej nie zaśpiewali- dość nietypowa, ale duży plus, że się podjęli :skacza: kontakt z zespołem mamy, więc wiemy co i jak ztym pierwszym tańcem, popytalismy się co na to wokalistka (umowę podpisywalismy z Mariuszem, więc potrzebna była konsultacja) I jest oki  :skacza: :skacza:

Co do godzin grania, to graliście 10 godzin, nie 12 ... umowa do wglądu  ::) Z możliwością przedłużenia i o tym byłeś poinformowany przy podpisywaniu umowy, więc jak taki "RENOMOWANY " zespół przy gościach na parkiecie mówi, że to " koniec imprezy" , albo "the end" ( słowa pana prowadzącego ) to według mnie też nie zasługuje na dobrą reklamę  ::)

Nie wiem jak ustalaliście, ale kwestie finansowe musimy z zespołem uregulować przed oczepinami. Zresztą w trakcie wesela i tak poświecacie chwilkę czy dwie na rozmowę z zespołem, więc to kwestia ustalenia.

Ja się pytam dlaczego nie graliście umówionych kawałków i nie zrobiliście umówionych zabaw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja płacę, ja wymagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uważam, że nie da się wesela zaplanować, z tego co zauważyłam to Adria gra to, przy czym bawi się większość osób- jak każdy profesjonalnie podchodzący do tego zespół. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że zespół gra to, co ja z nim ustaliłam, mimo, że goście tego nie preferują. Zabaw też do końca nie przewidzisz, coś się przedłuzy i od razu cały grafik pada.

Co do informacji na temat podróży poślubnej, to było niespodzianka od meża, więc i w tym nic ci do tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niespodzianka?? Myślałam, że wiedziałaś o podróży :drapanie:

Po naszej rozmowie telefonicznej sam przyznałeś, że to co napisałam to nie są kłamstwa, tylko przykre sytuacje, które
Piszę to co zaobserwowaliśmy i my i goście, więc nie wiem w czym problem 
Goście?? pisałaś, że byli bardzo zadowoleni i świetnie się bawili, że nie zauważyli tych niepożądanych sytuacji??

To jak ułoży się współpraca z zespołem zależy od obu stron, i od wcześniejszego dogrania. Po raz kolejny rozmawiałam z Mariusze, wymyslną piosenkę nam zagrają, nawet jest okazja by jej wcześniej posłuchać.

Nasze kontakty z zespołem układaja się bardzo dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem przekonana, że po weselu będę równie zadowolona.  ;D ;D ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #92 dnia: 22 Kwietnia 2008, 17:42 »
Oczywiście trzymam kciuki kochana za Waszą współpracę, tak jak mówię my jesteśmy niezadowoleni !!!!!

Że nie piją to źle słyszałaś, i szkoda że tego nie widziałaś !!!!!!!!!!!!!

Może Mariusz powtórzy to co mi do słuchawki odnośnie puszek piwa ? !C!!!
Kochana, ja się bardzo cieszę, że Wasza współpraca układa się wyśmienicie i chyba jesteś troszkę niedoinformiowana, skoro uważasz, że u nas długo przed weselem było inaczej... No chyba logiczne, że bym z usług zespołu nie skorzystała, prawda  :?:

Freak cieszę się że waszą wymyślną pieśń ćwiczą, ja na twoim miejscu bym ich przypilnowała, żeby uniknąć nieporozumień  :)

A szkoda, że słyszałaś, że nie piją i szkoda, że nie widziałaś, może będziesz miała okazję zobaczyć u siebie, mam nadzieję że nie ...

A co do puszek piwa, które rzekomo pochodziły z lokalu, jeśli Mariusz chce, możemy przeprowadzić konfrontację w lokalu w którym było wesele, czekam na informację ...

Co do zapłaty, żeby była jasność, wszystko było ustalone przed weselem oraz w momencie podpisania umowy, także nie rozumiem w czym tkwi problem Mariusza, z możliwością przedłużenia imprezy, na to również wyrazili zgodę ... Za swoją usługę świadczoną przez 11 godzin dostali dokłanie ( żeby była jasność  ::) ) 2750 zł + opłata za dedykacje, według mnie, za te wszystkie sytuacje nie powinni dostać nawet połowy z tego ...

I to, że uważasz że nie da się czegoś tam zaplanować to się dziwię, bo w tym wypadku spotkania z zespołem są zbędne, po co ustalać zabawy i muzykę ?  ::) jesli ja umawiam się na blok z muzyką disco lat 60-80 ( Abba itd...) to tego oczekuję, a nie pana z zewnątrz, który śpiewa co mu ślina na język przyniesie  ::)
I jeśli zbieranie do welonu organizuje się nad ranem, gdzie goście rozchodzą się już do domów to chyba coś jest nie tak, nie uważasz  ???
Nie tak było ustalone ...

He, he, he widzę, że i Ty jesteś zainteresowana nasza podróżą poślubną, także wiesz, bo uczestniczyłaś w moim odliczaniu, że była to niespodzianka, a to że M. o niej wspomniał na weselu, to nie widzę w tym nic złego  :D...

Co do gości ... o sytuacjach z dedykacjami dowiedziałam się na moje nieszczęście po weselu,  szkoda ... A to, że goście się dobrze bawili i to że moje przyjęcie było udane, nie zależało tylko od zespołu  ;) Co do samej muzyki, to uważam, że za kwotę jaką od nas wzięli, moglibyśmy mieć coś duuużo lepszego i przede wszystkim NA POZIOMIE !!!!!!!!!

I tak jak już wielokrotnie tutaj pisałam, są to nasze odczucia po naszym weselu, na którym grała ADRIA !!!! Za niecałe 3 tygodnie, będziemy na kolejnym weselu z ich udziałem, mam nadzieję, że wtedy będę mogła coś dobrego o nich napisać ...

Offline freak7

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #93 dnia: 22 Kwietnia 2008, 18:53 »
Odnośnie zaplanowania...uważam, że nawet jeśli zaplanujesz sobie 4 czy 5 zabaw, nie jesteś w stanie przewidzieć, czy ze wszystkimi zdążysz (czy zespół zdąży je przeprowadzić- żeby nie było nieścisłości  ;) )

Ile osób, tyle opinii, pozostaje poczekać resztę wypowiedzi, w końcu wiele forumowiczek deklarowało, że podpisało umowę z zespołem :tupot: :tupot:

Pozdrowionka :)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #94 dnia: 22 Kwietnia 2008, 19:15 »
Moja droga, jeśli nadal chcesz ze mną pokonwersować to bardzo chętnie ...

My mieliśmy umówione zaledwie 3 zabawy, z tego jedna została zrobiona i to nie tak jak należy  ::) Chodzi mi tutaj o zabawę z miesiącami przy stole, muzyka zagłuszała pana, który śpiewał, także goście nie słyszeli, który miesiąc leci  ::)
No chyba że taki niewypał jak pociąg można nazwać poprowadzoną zabawą  ::) to była porażka ...

Dzięki Bogu nie daliśmy się nabrać na karetę, tak wspaniałą zabawę, polecaną przez Mariusza

Acha wracając do repertuaru zespołu, sam Mariusz poinformował nas, że ich super zespół nie dorobił się jeszcze stronki w necie ...  ::)

Offline freak7

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #95 dnia: 22 Kwietnia 2008, 23:15 »
Pokonwersować- bardzo chetnie, w końcu od czego mamy forum  ;D

Odnośnie stronki, dostaliśmy namiar na stronę www, na której znajdowały się kawałki mp3, repertuar, przykłady zabaw.

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #96 dnia: 22 Kwietnia 2008, 23:25 »
No to bardzo się cieszę  ;D

My namiarów na stronę nie dostaliśmy, bo takowej nie było, tak nas poinformował Mariusz ;) Dziwne, bo też rezerwowaliśmy w październiku  ::) Może teraz już się czegoś dorobili  ::)

Offline freak7

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #97 dnia: 22 Kwietnia 2008, 23:31 »
Wiesz to taka raczej prywatna stronka, w googlach się jej nie znajdzie, szukalam teraz adresu nawet ale gdzies mi się zapodział, a wszystko mam ściągnięte na dysk.

Wiem, że Wy w pażdzierniku, bo my skusilismy się po Waszej opinii :)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #98 dnia: 22 Kwietnia 2008, 23:43 »
No właśnie, więc nie wiem po co robisz jakieś dziwne podchody  ::)

Trochę to nie na miejscu w tej sytuacji, bo sama prosiłaś o opinię, więc masz ...

I naprawdę życzę Ci jak najlepiej i żeby mimo takiej sytuacji jaka u nas miała miejsce wasze wspomnienia z tego cudownego dnia były choć w połowie takie cudowne jak nasze  :)

Bo nie wiem czy wiesz, dobra zabawa to nie tylko zasługa zespołu, ale również samych gości, bo jeśli ktoś się nie potrafi bawić to nigdy nie będzie, a że moja rodzina jest taka jaka jest i za to dla niej  :-* i zaproszenie takich właśnie kulturalnych gości dało mi gwarancję dobrej zabawy !!!

A zespół to zespół, są lepsze i gorsze, my akurat trafiliśmy na ten drugi, niestety...

My to my, za jakiś czas o tym zapomnimy i zostaną tylko dobre wspomnienia, a dla nich to plama na honorze i jakby nie patrzeć DUUUUUUŻA  ;)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #99 dnia: 23 Kwietnia 2008, 09:40 »
Bardzo proszę aby ciąg dalszy tego wątku pozbawiony był negatywnych emocji.

Offline freak7

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #100 dnia: 23 Kwietnia 2008, 10:18 »
podchody ?? yyy nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi  :drapanie: :drapanie:, przedstawiam informacje o Adrii- może komus się jeszcze przydadzą- w końcu to wątek na ten temat:)
posłuchaj rady moderatora  ;D ;D
Pozdrawiam cieplutko i miłego dnia :)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #101 dnia: 23 Kwietnia 2008, 16:31 »
przedstawiam informacje o Adrii- może komus się jeszcze przydadzą- w końcu to wątek na ten temat:)
Owszem, przedstawiasz informacje, ale nie do końca sprawdzone na swojej skórze, w przeciwieństwie do mnie ...

posłuchaj rady moderatora  ;D ;D

Oczywiście że posłucham rady moderatora, ale to pewnie nie tyko mnie się tyczy, te właśnie Twoje podchody są kierowane negatywnymi emocjami z Twojej strony, bo chyba nikt w pieszczotliwy sposób nie wytyka drugiemu czegoś, a później pozdrawia cieplutko ...

Oczywiście ja mam negatwyne emocje i odczucia w stosunku do zespołu ADRIA a zwłaszcza do Mariusza, który nie ma prawa naruszać mojej prywatności i opowiadać sytuacji z naszej prywatnej imprezy ... to jest naruszenie czyjejś prywatności i Mariusz za to odpowie ...

Usługa świadczona przez ten zespół zasługuje na recenzję i taką otrzymała... A to że na forum, to tylko dlatego, że nie mam czasu każdemu z osobna prywatnie odpowiadać  ::)

A ciebie Freak pozostawiam bez komentarza, bo nie warto nad tym tematem się rozwodzić ...

Przykre to, ale i tak w życiu bywa ...

Offline freak7

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #102 dnia: 23 Kwietnia 2008, 16:52 »
 :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #103 dnia: 23 Kwietnia 2008, 17:04 »
AMEN ...

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #104 dnia: 23 Kwietnia 2008, 19:59 »
Bądź co bądź wcale Ci nie zazdroszczę Adusia, gdyby u mnie cos takiego miało miejsce sama wyszłabym z siebie :) Póki co jestem zadowolona z mojego zespołu, dogadania się i odsłuchu płyt itd Wszystko jak najbardziej profesjonalnie - mowa o zespole Bayery.

Offline kociak1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.07.2008
« Odpowiedź #105 dnia: 4 Maja 2008, 13:44 »
"Ada- to nie wypada" :-\ Ktoś się tutaj za bardzo tłumaczy.  Bardzo dobrze, że głos w sprawie zabrał Pan Mariusz- dzięki temu mamy możliwość poznania sprawy z obu stron.  Ada, dlaczego każdą dobrą opinię o zespole torpedujesz i wciąż powtarzasz te same słowa??Ja to Cię wogóle nie rozumiem.  Zamiast cieszyć się z małżestwa i podróży poślubnej bijesz piane na forach internetowych.  Zgadzam się z freak7, która napisała, że bardzo wiele we współpracy z zespołem zależy od obu stron.  Ja również nie mam żadnych problemów w kontaktach z zespołem i P.  Mariusz również mnie idzie bardzo na rękę i nie robi żadnych problemów.  Grał na weselu u mojej przyjaciółki i wszyscy byli zachwyceni- zero problemów czy komplikacji.  Znam mnóstwo pozytywnych opinii na temat ADRII a to chyba o czymś świadczy.  Coś mi się zdaje, że tym razem Pan Mariusz trafił na Bridezilla'e- Pannę Młodą Z Piekła Rodem.  Wyluzuj.

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #106 dnia: 4 Maja 2008, 13:59 »
Nie broniąc nikogo uważam, że skoro to jest forum to KAŻDY ma prawo do wyrażania swoich opini i sugestii, co zostało zrobione więc nie wiem po co dalej prowadzone są wywody na temat Ady i zespołu. Wypowiedziała się i jedna strona i druga i tyle, a każdy sam osobiście zdecyduje o swoim ślubnym zespole.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #107 dnia: 4 Maja 2008, 15:10 »
Morgan   :brawo_2: :brawo_2:
Są gusty i guściki, porostu trzeba uważać

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #108 dnia: 4 Maja 2008, 16:08 »
kociak1 to kolejna odsłona pana Mariusza, jestem tego pewna  ;) Gratulacje !!!

A niby z czego ja mam się tłumaczyć, chyba czegoś nie doczytałaś  ::) Ja opisuję FAKTY !!!

Kto się tłumaczy to widać i kto w kółko opisuje te same słowa  ::) !!!

Coś mi się zdaje, że tym razem Pan Mariusz trafił na Bridezilla'e- Pannę Młodą Z Piekła Rodem.  Wyluzuj.

:lol: :lol: :lol: z piekła rodem  :lol: :lol: :lol: ha, ha, ha KOMEDIA !!! Za dużo seriali ...

A co do mojego małżeństwa to jestem PRZESZCZĘŚLIWA !!!!!!!!!!!! I możesz być pewna, że nawet tak żenujące i mało profesjonalne zachowanie ze strony zespołu ADRIA tego nie może zepsuć  :D

MARIUSZU czekamy na następną odsłonę ...
Acha a dlaczego biję pianę na forach internetowych  :drapanie: Dlatego, żeby ludzie wiedzieli czego się mogą spodziewać  ::)  I widać, że skutek jest dobry, skoro sam Mariusz się żalił, że ludzie rezygnują  ::)  

Są dobre opinie i złe, dobre to są raczej od osób które coś tam od kogoś słyszały, a nie są to opinie ludzi u których grali, bo gość raczej podchodzi do kapeli i całej oprawy wesela subiektywnie a młodzi widzą wyraźniej rożne wpadki i niedociągnięcia ...
Dziwi mnie to że tego nie potrafisz zrozumieć  ::)
Gość siedzi, je i pije, a para młoda nie pije i czuwa nad przebiegiem przyjęcia, no chyba że jest tak jak Mariusz napisał, że para młoda odurza się alkoholem ... ŻENADA !!!
A po drugie, tak jak już wcześniej pisałam, mam nadzieję, że takie sytuacje już nie będą miały miejsca i że zespół przemyśli co nie co, bo to jest w ich interesie nie moim, bo to on zarabia w ten sposób na swój chleb, nie ja :) Nie moja sprawa !
Acha i nieskromnie przyznam, ze wiele par młodych powinno być nam wdzięcznym, bo jestem pewna, że po tym incydencie zespół ADRIA stanie na głowie, żeby ludzie byli zadowoleni i żeby na jednym, drugim i trzecim forum przeczytać dobre opinie!!!

Dla mnie temat jest zakończony, dali d*** i tyle i nadal NIE POLECAM, a wręcz PRZESTRZEGAM !!!

A tym osobom które mają podpisane umowy zalecam bardzo dokładne określenie swoich życzeń i jak się da spisywanie WSZYSTKIEGO na umowie !!!! Tak jak tutaj koleżanka mówiła, spisywać również sprzęt grający, bo awaria sprzętu to złośliwość rzeczy martwych ale głównie w przypadku sprzętu nie najlepszej jakości... niestety ...

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #109 dnia: 4 Maja 2008, 19:49 »
Ada masz racje ze wesele nie zalezy tylko od zespolu..Duzo zalezy od samych gosci.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #110 dnia: 4 Maja 2008, 22:26 »
Zgadzam się z Adą w 10000%

Offline anetkadg

• nowicjusz
  • *
  • Kasprzaka CITY
  • data ślubu: 24,05,2008
« Odpowiedź #111 dnia: 15 Maja 2008, 15:06 »
24 graja na moim weselu wiec chętnie wam potem zdam sprawozdanie.

Offline werci

• Zawsze razem...
  • forumowicz
  • data ślubu: 29 sierpień 2009
« Odpowiedź #112 dnia: 15 Maja 2008, 17:19 »

więc czekamy na relacje...  ;D oby wszystko było jak być powinno... ;)
<a href="http://www.swadba.pl" border="0">[img width= height= alt=swadba.pl]http://www.swadba.pl/suwaczki/000131010a31323531343936383030.jpg[/img][/url]

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #113 dnia: 15 Maja 2008, 23:51 »
Ja też mam taką nadzieję  ;)

Offline edyta11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20 październik 2007r.
« Odpowiedź #114 dnia: 17 Maja 2008, 00:01 »
  :hello:
Ja miałam wesele 20,10,2007r i grał na nim zespól Adria i kolejny raz oznajmiam WAM , że było super :)
DOWODEM JEST MOJA PŁYTKA Z WESELA , KTÓRĄ MA RÓWNIEŻ  MARIUSZ ( dla zainteresowanych)!
I nie czytajcie już tych wszystkich głupot!!! wcześniej napisanych przez .  .  .   :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los: :los:

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #115 dnia: 17 Maja 2008, 00:24 »
Ludzie będą czytać to co chcą  ::)  A my się już chyba spotkałyśmy na innym forum, nieprawdaż   :drapanie:  Tam okazałaś się panem Mariuszem  :los: No chyba, że się pomyliłam  8)

Naprawdę liczę na dobre opinie na temat tego zespołu, ale prawdziwych osób, które miały ich na weselu, a nie podszywających się  ::) bo mam nadzieję, że przemyśleli sobie co nie co ... a wiem, ze do stolików potrafią zaprosić gości ...

Pozdrawiam  ;)

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #116 dnia: 17 Maja 2008, 23:11 »
adusia ale jestes popularna. Ilez to osob sie zalogowalo specjalnie by  zaprzeczyc twojej opini......

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #117 dnia: 18 Maja 2008, 00:20 »
Nie oto chodzi, po prostu z edytą11  spotkałyśmy się już na forum ABC Ślubu, chętnie bym podała link do strony ale niestety regulamin zabrania  :-\

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #118 dnia: 18 Maja 2008, 00:24 »
Po za tym ten temat jest już dla mnie zamknięty, mam ważniejsze sprawy na głowie, a i tak nie udało im się zepsuć naszego dnia  ;D

Pozdrawiam wszystkich podczytywaczy  ;)

Do napisania  ;D

Offline edyta11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20 październik 2007r.
« Odpowiedź #119 dnia: 18 Maja 2008, 12:56 »
Kolejny raz zaznaczam, że się nie podszywam pod Mariusza . . . .
a z pewną osobą z tego forum i nie tylko z tego  (już wszyscy wiemy o kogo chodzi) to nawet miałam przyjemność spotkać się osobiście i jest mi przykro,że tak ta osoba uważa ale widocznie jej złośliwość nie zna granic. . .
Jeszcze raz zapewniam Was, że grał na moim weselu zespół Adria-BYŁO SUPER!!!!!!!!  (jestem to w stanie to udowodnić!!!!!!!!) a pewna osoba, której wszędzie pełno to już udowodniła, że złośliwość to jej specjalność i chyba trudno uwierzyć w to co wypisuje