Czy ja rowniez moge prosic o namiary na dobrego fotografa i kamerzyste.
Po wizycie w Spodku mam wielki misz masz w glowie, kompletnie juz nie wiem co wybrac. Jeden fotograf oglaszal sie jako najtanszy na Targach i oferowal zdjecia "full wypas" za 1.400 zł. w tym fotoksiazka, po dwoch godzinach ogladania zdjec nie umialam stwierdzic, czy te zdjecia sa ok czy nie. Nie pomogly nawet notatki, ktore robilam za przykladem jednej z dziewczyn, byc moze to byla Justys851. Najbardziej podobaly mi sie zdjecia tych fotografow, na ktorych nie moge sobie pozwolic, ok. 4000 zl. za same zdjecia, to troche za duzo. Nie wiem czy zwracacie uwage jeszcze na jedno. Czasami ktos na targach oferowal uslugi swojego zespolu fotograficznego (firmy), oglada sie takie zdjecia robione przez jednego fotografa, ale nie jest powiedziane, ze wlasnie ten fotograf bedzie robil zdjecia na weselu. Jeden Pan tlumaczyl mi, ze osoby z jego zespolu robia zdjecia wg jego instruktazu, wiedza jak ustawiac np. swiatlo itd. (nie przemawia to do mnie), natomiast prezentowane przez niego zdjecia byly robione przez niego. Jesli zdecydowalabym sie na usługi foto, to chcialabym, aby zdjecia robil ten fotograf, ktorego prace mam mozliwosc ocenic, chociaz moze mozna to zastrzec, oto nie pytalam. Czy ktos mial jakies doswiadczenia w tej kwestii?