Mogę Ci polecić Tomasza Horowskiego z Tychów robił nam zdj w maju wyszły piękne nie pozowane, naturalne jego stronkę znajdziesz bez problemu tam jest duużo zdj i można pooglądać

Pełen profesjonalizm z niczego po naszym ślubie nie byłam tak zadowolona jak ze zdjęć(tzn chodzi mi o restauracje, dj itp) na drugi dzień po ślubie wysłał nam już kilka zdjęć mailem, tydz po śłubie mieliśmy cały album pięknie wywołane zdjęcia no bajka

można je ciągle oglądać bez tandetnej obróbki, nienaturalnych kolorów. Też nie mieliśmy kamerzysty ja uparłam się na zdjęcia mąż wziąłby pierwszego lepszego fotografa z ulicy byle tańszego nawet miał pomysł że kupi lustrzankę jakąś zwykłą a ktoś znajomy zrobi nam zdj

myślałam że go uduszę, uparłam się i teraz przyznaje mi rację mówi ze warto było i wszystkim pokazuje. Tomek miał dwa aparaty i cały plecak sprzętu, dostaliśmy też galerie na jego str www, został na weselu dłużej, stał z boku i tylko robił zdjęcia zupełnie niewidoczny. jakby kazdy do swojej pracy podchodził tak jak on to PM mieliby połowę mniej stresu:) Aha a znaleźliśmy go przez forum fotografów ślubnych zamieściłam ogłoszenie i dostałam dużo ofert, przeważnie od tych lepszych fotografów:)