Autor Wątek: Opinie na temat foto i video  (Przeczytany 59050 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline beatrisss

• użytkownik
  • **
  • Oddaję Ci mą duszę a wraz z nią miłość bez granic
  • data ślubu: 08.08.2009
Odp: Opinie na temat foto i video
« Odpowiedź #360 dnia: 18 Kwietnia 2009, 10:27 »
Morgan ja właśnie po trudach poszukiwań zdecydowałam się na panią Karolinę i w pełni podzielam Twoje zdanie, tak więc raz jeszcze dzięki wielkie za namiary !! to był strzał w 10  :-*

Offline izia1308
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.12.2008
« Odpowiedź #361 dnia: 18 Kwietnia 2009, 16:14 »
Witam serdecznie!
Po raz kolejny chcialam Wam polecic Studio Video Film z Czeladzi xxxxxx regulaminxxxx pani Karolina Kokot zrobila nam super nagranie z naszego wesela bylismy wszyscy pod wielkim wrazeniem!!!Mily kontakt i pelen profesjonalizm :)
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2009, 16:17 wysłana przez monia »

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #362 dnia: 19 Kwietnia 2009, 18:58 »
Prosze Bardzo :) I nie ma za co! ;)

Offline Agnieszka i Kuba
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28-08-2010
« Odpowiedź #363 dnia: 29 Kwietnia 2009, 22:04 »
Proszę o namiary na kamerzystę, który robi dobre filmy w normalnych cenach.  Byliśmy na spotkaniu z Panem z Fotomax`u ale styl filmów nie przepadł nam do gustu. . .  Zdjęcia ładne, ale filmy jakoś nas nie ruszyły :(
Za każdy namiar będziemy wdzięczni :)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #364 dnia: 30 Kwietnia 2009, 19:13 »
Na temat kamerzystów i cen jest tyle zdań, że człowiek sam nie wie jak się nazywa. Co Twoim zdaniem ma oznaczać stwierdzenie "w normalnych cenach", czyli w jakich? :D

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #365 dnia: 30 Kwietnia 2009, 19:27 »
Aga i Kuba, podałam Wam namiary na priv. Pozdrawiam

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #366 dnia: 3 Maja 2009, 21:19 »
Bardzo proszę o namiary na kamerzystę i fotografa , że tak powiem w jednym :-) teraz pilnie potrzebny będzie dla mojej siostrzyczki na lipiec... chodzi o piątek ... najlepiej sprawdzoną i profesjonalnie podchodzącą do swojej pracy :-)   sprawa jest pilna, więc jak coś będziecie miec to baaardzo proszę o namiary na prv.

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #367 dnia: 4 Maja 2009, 07:53 »
Proszę bardzo, podaję na priv. :)

Offline roberto88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #368 dnia: 7 Maja 2009, 11:07 »
My mieliśmy fajnego kamerzyste z Dąbrowy Górniczej tel do niego regulamin.  Fajnie nakręcił i za normalną kase.  Zespół natomiast byl z Sosnowca dwóch chłopaków ale świetnie grali, też moge dać namiar.  Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: 7 Maja 2009, 11:47 wysłana przez monia »

Offline Robaczek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #369 dnia: 8 Maja 2009, 23:10 »
Do roberto88: Moge prosic namiary na priv o tym kamerzyście i zespole? Dzieki i pozdrawiam :)

Offline madzia1307

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10 lipiec 2010
« Odpowiedź #370 dnia: 14 Maja 2009, 13:00 »
Jeśli byłą by taka możliwość prosze o namiary na tego kamerzyste i fotografa z mydlic z dg? to moj e mail : magdalenarakowska90@gmail. com. .  pilnie poszukuje kogos dobrego
może jakąś prywatną stronke ma ten kamerzysta?

Offline mamba_m
  • forumowicz
  • data ślubu: 18.09.2010r.
« Odpowiedź #371 dnia: 14 Czerwca 2009, 19:45 »
proszę o namiary na foto + video (2 w 1 najlepiej, wraz z cenami) - nie banalne, bez jakichś baloników, serduszek i innych tym podobnych kiczowatych dodatków :) Z góry dziękuję

POZDRAWIAM

Offline Sibi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.08.2009
« Odpowiedź #372 dnia: 17 Czerwca 2009, 07:57 »
Mam namiary na dobrego fotografa!! Ma wolne terminy na ten rok!!! Widziałam masę zdjęć w jego wykonaniu i jest świetny! Na swoim weselu i plenerze też go będę mieć!!!
Najszczęśliwsza na świecie :)

Offline beatrisss

• użytkownik
  • **
  • Oddaję Ci mą duszę a wraz z nią miłość bez granic
  • data ślubu: 08.08.2009
« Odpowiedź #373 dnia: 17 Czerwca 2009, 09:42 »
mamba_m ja proponuję uśmiechnąć się w sprawie namiarów na kamerzystę (-tkę) do Morgan :) cena według mnie bardzo przystępna, film bez baloników, serduszek itp, zresztą ta kwestia jest do obgadania z panią Karoliną a jej syn zajmuje się fotografią więc jeśli przypadłoby Ci do gustu masz pakiet 2 w 1 ;)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #374 dnia: 17 Czerwca 2009, 09:46 »
Też polecam Karolinę :D.

Offline ona240410
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.04.2010
« Odpowiedź #375 dnia: 30 Czerwca 2009, 12:00 »
moge prosic jakies namiary na tych fajnych kamerzystow bo rowniez poszukuje

Offline katjes1

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #376 dnia: 2 Lipca 2009, 21:20 »
Z racji tego że już chyba straciłam nadzieje na fajnego fotografa bardzo bym prosiła o sprawdzone namiary ....

Offline tralalala
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: jesień 2010
« Odpowiedź #377 dnia: 9 Lipca 2009, 07:59 »
Cześć! Uprzejmie Was proszę o polecenie jakiegoś dobrego i przystępnego fotografa i kamerzysty z rejonu Zagłębia Dąbrowskiego.  Oczopląsu można dostać przy przeglądniu stronek www i galerii.  Pomóżcie!

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #378 dnia: 9 Lipca 2009, 13:23 »
My mamy Panią fotograf z Będzina. Za dzień ślubu, wesele i całodzienny plener w innym dniu płacimy 1500zł. Pani ma sprzęt wysokiej klasy, a zdjęcia wychodza naprawdę super. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech pisze to wyślę kontakt na priv.

Offline Klementynka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.10.2010
« Odpowiedź #379 dnia: 13 Lipca 2009, 13:09 »
Dziewczyny ja proszę o namiary na dobrego fotografa z pomysłem ;)  chciałabym mieć zdjęcia takie bardziej w stylu fotoreporterskim, z plenerem, studio i jakieś ustawiane pozy to nie za bardzo.  Tak samo kamerzysta mnie nie interesuje, wole wydać trochę więcej na fajne zdjęcia. 

Offline anulkak1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 09.05.2009
« Odpowiedź #380 dnia: 15 Lipca 2009, 01:22 »
Mogę Ci polecić Tomasza Horowskiego z Tychów robił nam zdj w maju wyszły piękne nie pozowane, naturalne jego stronkę znajdziesz bez problemu tam jest duużo zdj i można pooglądać :) Pełen profesjonalizm z niczego po naszym ślubie nie byłam tak zadowolona jak ze zdjęć(tzn chodzi mi o restauracje, dj itp) na drugi dzień po ślubie wysłał nam już kilka zdjęć mailem, tydz po śłubie mieliśmy cały album pięknie wywołane zdjęcia no bajka :) można je ciągle oglądać bez tandetnej obróbki, nienaturalnych kolorów. Też nie mieliśmy kamerzysty ja uparłam się na zdjęcia mąż wziąłby pierwszego lepszego fotografa z ulicy byle tańszego  nawet miał pomysł że kupi lustrzankę jakąś zwykłą a ktoś znajomy zrobi nam zdj   >:( myślałam że go uduszę, uparłam się  i teraz przyznaje mi rację mówi ze warto było i wszystkim pokazuje. Tomek miał dwa aparaty i cały plecak  sprzętu, dostaliśmy też galerie na jego str www, został na weselu dłużej, stał z boku i tylko robił zdjęcia zupełnie niewidoczny. jakby kazdy do swojej pracy podchodził tak jak on to PM mieliby połowę mniej stresu:) Aha a znaleźliśmy go przez forum fotografów ślubnych zamieściłam ogłoszenie i dostałam dużo ofert, przeważnie od tych lepszych fotografów:)

Offline mamba_m
  • forumowicz
« Odpowiedź #381 dnia: 16 Lipca 2009, 08:37 »
anulkak1982
p. Tomasz ma świetną galerię, właśnie takiego fotografa poszukujemy!
W tych zdjęciach są EMOCJE!!!
Super, jestem zachwycona, aż łezka w oku zakręciła się oglądając jego prace.
Mam do Ciebie pytanie - jak wygląda cenowo? Proszę Cię również o wszelkie szczegóły.

POZDRAWIAM

Offline anulkak1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 09.05.2009
« Odpowiedź #382 dnia: 16 Lipca 2009, 10:21 »
Ok :) wyślę Ci zaraz wiadomość. Fajnie że Ci się spodobały:)

Offline mamba_m
  • forumowicz
« Odpowiedź #383 dnia: 16 Lipca 2009, 11:25 »
no to czas na video. Na targach ślubnych oczarował mnie p.Machej. Szukam kogoś takiego jak on, ale za mniejsze pieniążki. Czy znacie może kogoś takiego?

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #384 dnia: 24 Lipca 2009, 18:18 »
ja moge polecic swojego fotografa... marcina lysaka... moim zaniem zdjecia ma rewelacyjne, bardziej opierajace sie nawet o grafike komputerowa :-) dla mnie rewelacja bo tego szukalam...jest bardzo elastyczny...rozmawialam z jego klientami i bardzo polecali :-) mozecie sobie zobaczyc bo ma str. internetowa...
a ja musze wreszcie kamerzyste znaleść...  bardzo proszę o namiary jakies ... Tylko samego kamerzyste, nie w pakiecie jak ostatnio przeważnie się zdarza :-) szykam czegoś wyjątkowego... to znaczy zrobionego z pomysłem :-) pozdrawiam wszystkich wakacyjnie :-)

Offline ptysia82
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #385 dnia: 29 Lipca 2009, 13:34 »
Witam,
co prawda wesele będzie za rok, ale juz teraz popadam w obłęd. . .  wszędzie i wszystko trzeba rezerwować z niewyobrażalnym wyprzedzeniem.  na dzien dzisiejszy nie mam kamerzysty :(
dziewczyny, prosze podeslijcie na priv namiary na kogoś rozsądnego z GD, Sosnowca lub okolic.
dziekuję za pomoc!

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #386 dnia: 29 Lipca 2009, 16:25 »
Marcin Łysak  ;D był fotografem na weselu mojego brata  ;D tylko ja mam troszke odmienne zdanie na temat foto :))
małe sprostowanie... pomyliłam nazwisko fotografa mojego brata... to nie ten... przepraszam ;)

Offline 19agata86

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.05.2010
« Odpowiedź #387 dnia: 29 Lipca 2009, 20:47 »
Hej Dziewczynki,

My nie bedziemy miec kamerzysty - z prostgo powodu. . .  Nikt chyba nie lubi ogladac swoich pijackich wybrykow. . . 
Co do fotografa to mam namiary na fantastycznego Pana, ktory robil zdjecia mojej siostrze.  Dosyc drogo bo 1800 zl, ale naprawde warto! Dostali ksiazke z tymi fotkami i sa po prostu rewelacyjne.  Jesli chcecie namiary moge wyslac na priv.

Pzdr.

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #388 dnia: 18 Sierpnia 2009, 21:55 »
Witam,
co prawda wesele będzie za rok, ale juz teraz popadam w obłęd. . .  wszędzie i wszystko trzeba rezerwować z niewyobrażalnym wyprzedzeniem.  na dzien dzisiejszy nie mam kamerzysty :(
dziewczyny, prosze podeslijcie na priv namiary na kogoś rozsądnego z GD, Sosnowca lub okolic.
dziekuję za pomoc!

Znalazłaś już kamerzyste ? Jesli nie mogę podesłac namiary na swietnego Pana z DG! Filmował nasz slub 25 lipca i z czystym sumieniem moge go polecic, "wyginał" sie dla nas jak mógł filmował z auta siedzac prawie na drzwiach, został dłuzej na weselu niz bylo na umowie, pojechal chyba cos kolo 4 do domku. Po naszych wakacjach wrócilismy i dogrywalismy jescze nasze  wymyslone zakończenie filmu!

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2011 :)
« Odpowiedź #389 dnia: 19 Sierpnia 2009, 09:30 »
Hej Dziewczynki,

My nie bedziemy miec kamerzysty - z prostgo powodu. . .  Nikt chyba nie lubi ogladac swoich pijackich wybrykow. . . 
Co do fotografa to mam namiary na fantastycznego Pana, ktory robil zdjecia mojej siostrze.  Dosyc drogo bo 1800 zl, ale naprawde warto! Dostali ksiazke z tymi fotkami i sa po prostu rewelacyjne.  Jesli chcecie namiary moge wyslac na priv.

Pzdr.

Hej!
Widocznie dawno nie widziałaś weselnego filmu ;) To już nie jest robione tak że facet lata z kamerą za Młodymi i gośćmi weselnymi i potem dostajesz 3 godzinny tasiemiec, jako relacja "jak leci" z wesela, bez żadnego montażu, efektów, najazdów kamery itp... Teraz taki film to zupełnie coś innego, dzieję się dużo i szybko i zwykle nie jest tak długi. A może być tak zmonotwany że choćby było "pijackich wybryków" 104 na weselu, na filmie ich nie zobaczysz. Więc jeśli chodzi o film z wesela, jestem w 100% na tak ;)