jak obiecałam:relacja ze spotkania. Pan generalnie miły, poświęcił nam sporo czasu. Zdjęcia na żywo wyglądają o wiele ładniej niż te na necie. Są bardzo wyraźne, mają mocne kolory, Pan zapewniał, że są w 100 % naturalnie robione, tzn. bez dodatkowych lamp czy retuszu przy pomocy programów graficznych. Zrobiły na nas bardzo dobre wrażenie. Co do filmu to Pan pokazał nam bardzo ładnie przygotowaną prezentację z różnymi fragmentami filmu. Film według mnie jest dość standardowy. Nie ma latających gołąbków i wyskakujących serduszek więc to na plus. Z Pana relacji wynika jednak, ze mają z góry ustalony dobór muzyki do danego fragmentu filmu. Oczywiście można dobrać swoje kawałki, ale Pan nie poleca, uważa, że zawsze film wychodzi wtedy gorzej. Osobiście usunęłabym z filmu wszystkie fragmenty typu inscenizacja randki rzekomo kilka miesięcy przed ślubem czy inscenizacje nocy poślubnej. Są sztuczne i nie oddają prawdziwych emocji. Pan poinformował nas także o konieczności dopłaty za dojazd w dniu ślubu (moim zdaniem mogliby sobie darować skoro chce się u nich zamawiać całość usługi). Podsumowując-zdjęcia zachwycające, ale mam obawy co do filmu... No i co Wy na to?