Autor Wątek: Zespoly muzyczne z kuj-pom  (Przeczytany 254231 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Odp: Zespoly muzyczne z kuj-pom
« Odpowiedź #90 dnia: 7 Stycznia 2009, 17:38 »
nicicerata będę złośliwa - nie masz internetu i google?

Offline nicicerata

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj 2010
« Odpowiedź #91 dnia: 8 Stycznia 2009, 12:13 »
oj lewa nozka ktos z lozka wstal  ;) ;) ;)
a internet mam, ale i tak nie moge znalezc danych zespolu express duo plus :(
help  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #92 dnia: 8 Stycznia 2009, 13:54 »
Nie, z natury jestem złośliwa :)
Może faktycznie trudno znależc namiary na zespól Express..., ale pozostałe przy uzyciu google z palcem w d......, nieprawdaż? :)
Wyslę Ci na priv stronę, z której korzystałam szukając zespółu na nasze wesele. Może się przyda :)

Offline nicicerata

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj 2010
« Odpowiedź #93 dnia: 8 Stycznia 2009, 14:13 »
 :D pozostale mam :)
ale exprexss duo kurcze nie moge znalezc :(
czekam na wiesci od ciebie :)
pozdrowionka mala zlosnico  ;)

Offline empe
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 lipca 2008
« Odpowiedź #94 dnia: 23 Stycznia 2009, 09:41 »
Ja bardzo chciałbym przestrzec przez zespołem Gama z Torunia. 
Jest to duet, starszy Pan i średnia kobieta.  Co do jakości grania nie mam uwag.  Co do reszty - owszem. 
Po pierwsze prowadzenie imprezy, w tym oczepin: właściwie prowadzenia imprezy nie było ale może to i lepiej patrząc na finezję starszego Pana, a oczepiny mieliśmy jak przed 20laty, chamskie konkursy, jedna z gości niemal się popłakała.
Po drugie wybór piosenek - nawet jako tako zagrane piosenki, ale nikomu nieznane, nie porywały do tańca.  No żeby nie przesadzić, rozkręcenie imprezy to był problem dla tych ludzi.  Naprawdę brakowało porywających kawałków, które i owszem spotykam na innych weselach.
Po trzecie - były narzekania na zbyt długie przerwy pomiędzy blokami muzycznymi.  Ale co do tego to przypuszczam, że zawsze znajdą się zadowoleni i ci mniej szczęśliwi.

Offline empe
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 lipca 2008
« Odpowiedź #95 dnia: 23 Stycznia 2009, 10:04 »
Z kolei mogę polecić, ale to baaardzo polecić

zespół Bez Kaca,

grali na weselu kolegi, w Radomsku,
rewelacyjnie prowadzili imprezę, oczepiny, żarty, to wszystko było tak pięknie dobrane, że wywoływało uśmiech na twarzach gości i pary młodej.  A poprawiny w ich wykonaniu, to po prostu rewelacja.  Najzwyczajniej bawili się wraz z gośćmi.
Muzyka i piosenki porywające, dla młodszych i starszych gości.
pozdrawiam

Offline ewelina_m
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #96 dnia: 27 Stycznia 2009, 12:40 »
a czy ktos moze bawil sie przy muzyce zespolow Puls, Savoy lub forte? i moglby wyrazic zdanie odnosnie ich czy robia masakryczne przerwy i jak graja. .

Offline eve86

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #97 dnia: 9 Lutego 2009, 17:43 »
Cezsc wszytskim . Czy ktoras z Was ma jakies informacje dotyczace zespolu ACCoRDANCE z Torunia ?Czy sa godni polecenia? A zaspol Vega?? Prosze o wasze oipinie.

Offline sylwunia197
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.2010
« Odpowiedź #98 dnia: 9 Lutego 2009, 19:25 »
Tego zespołu z Torunia nie znam, a co do VEGI to z zespołu odeszła wokalistka.  U nas zaśpiewa z nowym składem  w tym rewelacyjny wokalista) Namiary wysyłam ci na priva

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #99 dnia: 9 Lutego 2009, 19:32 »
sylwunia197 tez poprosiłabym namiary na ten zespół
z góry dziękuje

Offline meduzamala
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #100 dnia: 9 Lutego 2009, 19:45 »
A ja już prawie zdecydowałam sie na zespół.  Mam wesele dopiero w 2010 ale jak wszyscy szukam już teraz.  Znalazłam ich w necie a są z Bydgoszczy.  Sprawdziłam zespoły o ktorych pisalyście i kilka mi sie podobało ale znalazlam też coś sama- nazywają się tomato i byłam u nich w tą sobotę na weselu bo grali w Bydgoszczy więc mi sie pofarciło.  Usłyszałam i chyba sie na nich zdecyduje.  Na youtubie brzmią bardzo dobrze ale na żywca też nic im nie brakuje.  Z tym że nie będzie mnie stać na zestaw 4 osobowy (bo tak też grają nawet w 5 podobno).  Finanse pozwalają mi na 3 osoby.  Jak kto chce to dam namiar na priva.  Jeszcze nie wiem co do ceny bo sie nie targowaliśmy (w tym tygodniu sie umówiliśmy na 4 oczy może mój narzeczony coś wytarguje) to wam napiszę. 
maduza

Offline eve86

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #101 dnia: 9 Lutego 2009, 21:02 »
dzieki sylwunia za informacje na priv ale cos link nie działa :( ten który mi przysłałaś. Czy mogłabyś go przysłać raz jeszcze? Czy na ich stronie jest jakieś demo ? Wolalabym przekonać się na własne uszy zanim zadzwonię:)

Offline sylwunia197
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.2010
« Odpowiedź #102 dnia: 10 Lutego 2009, 08:22 »
wysłałam Ci jeszcze raz, demo na stronie nie ma, musisz się z nimi spotkac

Offline KasiaR
  • bywalec
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #103 dnia: 10 Lutego 2009, 20:31 »
A czy ktoś z Was złyszał może o zespole KAN-KAN z Więcborka?

Offline wallstreet
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #104 dnia: 15 Lutego 2009, 09:46 »
Ja mogę polecić Toma-to z Bydgoszczy.  Grali u nas (gdzieś już pisałam o tym na forum) sprawdziliśmy ich wcześniej bo byliśmy u nich na weselu które grali w Myślęcinku.  To jest najlepszy sposób na zweryfikowanie tego co mówi o sobie zespół ( ze są fajni i że grają na żywo itd. ) U nas grali świetnie ( kobieta i 2 panów), potrafili zagrać z głowy na życzenie ludzi jakieś piosenki ( dla mnie to dużo mówi o zespole) Jeśli ktoś prosi o jakąś piosenkę to z zazwyczaj jest tak że sprawdzają czy mają taki podkład a u nas było tak że jeden pan usiadł i szybko napisał nuty dla drugiego pana, słowa przypomnieli sobie razem z ludźmi którzy zamawiali piosenkę i już! Byliśmy w szoku.  Poza tym akordeon i przyśpiewki przy stołach. . .  moja rodzina została kupiona ;-)
pozdrawiam

Offline pzak

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.08.2010r
« Odpowiedź #105 dnia: 9 Marca 2009, 11:01 »
Czy mógłbym prosić na priv namiary na znane i sprawdzone zespoły z Bydgoszczy?? W szczególności interesuje mnie sekcja dęta - saksofon, trąbka etc. . . 

Z góry dzięki :)

Offline sylvia1pl

• Małżeństwo to słodka,dożywotnia kara za miłość :)
  • entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #106 dnia: 9 Marca 2009, 13:59 »
Ja mogę polecić zespół New Star ich stronka jest do znalezienia w internecie :)

Offline ewuszon
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #107 dnia: 9 Marca 2009, 18:58 »
czy mogę również dostać namiary na tomato bo w necie znajduje tylko jakiś zespół reggae:/
i poproszę jeszcze o nazwę tego zespołu z wokalistką z vegi będę baaardzo wdzięczna

Offline murasiaasia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27 czerwiec 2009
« Odpowiedź #108 dnia: 10 Marca 2009, 14:52 »
Hej Była wokalistka Vegi śpiewa teraz w zespole emotion band.
Znajdziesz ich w google.Pozdrawiam :)

Offline aniolona
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.08.2007
« Odpowiedź #109 dnia: 13 Marca 2009, 20:35 »
hej forumowiczkki.  jestem tu nowa :) co do zespolu to polecam zespol "TRADYCJA".  4 panow i wokalistka.  graja na tradycyjnych instummentach: perkusja, gitara basowa, elektryczna, saksofon,trabka i akordeon.  Świetnnnie graja  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Cytat: szajbik link=topic=6974. msg283740#msg283740 date=1178979065
Witam  :uscisk:
Jestem w trakcie przygotowan do wesela i czy ktos moglby polecic jakies sprawdzone zespoly z wojewodztwa kujawsko-pomorskiego. 
Bede bardzo wdzieczna.  Pozdrawiam

Offline syla:)

• forumowicz
  • data ślubu: 4.09.2010
« Odpowiedź #110 dnia: 7 Kwietnia 2009, 23:32 »
Czy ktoś wie ile liczy sobie teraz zespół Toma-to i Suplement?

Offline Caro34
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #111 dnia: 9 Kwietnia 2009, 16:05 »
Witam,

Swiezo zapisana na forum, jestem w trakcie wybierania zespolu na slub i moj wybor padl albo na Deja Vu z Bydgoszczy albo na Emotion Band.  Z tego co przeczytalam to zdania sa podzielone na temat Deja Vu i niektorzy mowia, ze zepol nie potrafi zachecic ludzi do zabawy, czy to prawda? Jakie utwory graja? Czy przerwy nie sa zbyt dlugie? Z tego co wiem graja oni w czworke lub piatke ( z wokalem zenskim jako opcja) i cena za 5 osob zaczyna byc spora. . .
Serdecznie dziekuje za szybka odpowiedz i jakiekolwiek porady. . .
Karolina

Offline AniaRomek

• forumowicz
  • data ślubu: 21.08.2009
« Odpowiedź #112 dnia: 9 Kwietnia 2009, 19:01 »
Ja byłam na weselu gdzie grało Deja Vu, jak dla mnie-lipa  :(
Choć para, na której weselu grali wynajęła ich,bo wcześniej słyszeli ich na ślubie znajomych i bardzo im się spodobali... Jak widać-gusta są podzielone...
Nieładnie tak mówić,ale ja na tym weselu nie bawiłam się dobrze i z tego co zauważyłam nie tylko ja...

Offline Justysia888

• użytkownik
  • **
  • [
  • data ślubu: 20 czerwiec 2009
« Odpowiedź #113 dnia: 10 Kwietnia 2009, 09:03 »
Witaj "Syla" u mnie będzie Suplement , wołają 1800 zł - a co znasz ten zespól, a może miałaś okazję bawić sie przy ich muzyce?
 :)

• forumowicz
« Odpowiedź #114 dnia: 10 Kwietnia 2009, 11:00 »
Suplement znalazłam w necie, ściągnęłam sobie ich demo i mi się podobają. Tylko jestem ciekawa jak prowadzą całą zabawę, masz może jakąś płytę gdzie grali na weselu? Wiem, że teraz zespoły nie chcą dawać płyt, no ale chyba gdzieś trzeba zobaczyć jak to wygląda w ich wykonaniu.
Cena jest zachęcająca. Chyba muszę się z nimi skontaktować.
Toma-to wołają 2800 + transport, chociaż są z Bydgoszczy i moje wesele też będzie w Bydgoszczy. Trochę to dziwne i trochę zalatuje skąpstwem... Rozumiem gdyby to były inne miasta, ale to jest w tym samym mieści, więc chyba wielkiej wyprawy nie będą robić.

• forumowicz
« Odpowiedź #115 dnia: 10 Kwietnia 2009, 22:27 »
Możliwe, że się nie dogadaliśmy, w zasadzie bardzo się nad tym nie zastanawiałam(cena, itp.), bo zależy mi aby ich zobaczyć i jeżeli będzie mi się podobało, to wydaje mi się, że 2800, to nie jest aż taka wielka cena. Znam tańsze i droższe zespoły.
A możesz mi powiedzieć jak u nich wygląda kwestia oczepin i w ogóle prowadzenia zabawy? Wiem, że grają fajnie, bo widziałam na YouTube. Ale wydaje mi się, że poprowadzenie całej zabawy również jest ważnym aspektem.

Offline Justysia888

• użytkownik
  • **
  • [
« Odpowiedź #116 dnia: 11 Kwietnia 2009, 20:00 »
Ja płytki zespołu SUPLEMENT nie mam ale byliśmy na spotkaniu i widzieliśmy płytę z wesela na któym grali, wydawało się że zabawa była przednia i słyszałam, że nie kaleczą języka angielskiego. Koleś z tego zespołu na spotkaniu nas przekonał, można zażyczyc sobie piosenki jakie się chce i obiecał ,że je przygotują a jak będzie czas pokaze mogę opinie napisać po weselu po 20 czerwca, czy wybór był trafny.

• forumowicz
« Odpowiedź #117 dnia: 11 Kwietnia 2009, 20:36 »
To może poczekam z decyzją do czerwca;)
A ile wcześniej zamawiałaś zespół? Mając tyle czasu do wesele, to mogę teraz troszeczkę powybrzydzać, obym tylko nie obudziła się z ręką w nocniku;), ale wydaje mi się, że w czerwcu zacznę szukać na dobre, to jeszcze nie będzie za późno...chociaż teraz to różnie bywa.

Offline Justysia888

• użytkownik
  • **
  • [
« Odpowiedź #118 dnia: 14 Kwietnia 2009, 08:13 »
My zarezerwowalismy zespół w styczniu 2009 choć podobno mielismy szczęście bo akurat jakas para zrezygnowła w tym naszym terminie.  Koles nam powiedział, ze gdybyśmy szukali w grudniu to na pewno miałby ten termin zajęty (pamietaj , że czerwiec i sierpień to zawsze najbardziej oblegane miesiące - tak nam wszyscy mówią  ;)

• forumowicz
« Odpowiedź #119 dnia: 16 Kwietnia 2009, 09:36 »
Też dostaliśmy propozycję aby przyjechać 9 maja do Gąsiorka.
No właśnie mi też zależy aby oczepiny nie trwały za długo i  nie były "chamskie".
Myślisz, że można do tej Brzozy podjechać ok.23 i zobaczyć jak grają i zahaczyć o oczepiny?