PikkuMu widze, ze nie tylko ja jestem zauroczona tym zespolem;)...zwierzak ma swoja stronke internetowa - namiary i tel przesle Ci na priv, heh wlasnie wrocilam z karaoke z ich udzielam w torunskiej piwnicy artystycznej, dzis byl wielki szal - bo final miesiaca!!! chlopaki graja w podstawowym skladzie tzn. perkusja, gitara, bas i klawisze ale mozna sobie dodac jeszcze trabke i saks, ponadto koles co gra na saksie jeszcze spiewa innym glosem niz zwierzak, nie slyszalam go osobiscie ale Rafal mowil, ze podobny do armstronga;D cenowo sobie ladnie licza ale moim zdaniem warto, ja bede oszczedzac na wszystkim innym zeby tylko u nas zagrali:)...pelen profesjonalizm - sa to muzycy po studiach a nie grajki, ktorzy sobie dorabiaja w weekeny - jesli chcesz dokladnej relacji to zglos sie do Nemezis bo ona 3lipca miala ich u siebie na weselu ale w podstawowym skladzie...przesle Ci rowniez linka do filmiku z jakiegos wesela (bodajrze kolo ostrody - oni graja w calej polsce) zebys widziala jak prowadza uroczystosc...dla mnie poprostu bomba;D...!!!