Autor Wątek: Zespoly muzyczne z kuj-pom  (Przeczytany 253514 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline camille85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.07.2011
Odp: Zespoly muzyczne z kuj-pom
« Odpowiedź #180 dnia: 28 Października 2009, 17:57 »
Hej czy ktoś słyszał o zespole Egzamin z włocławka, lub ATUT, lub Aristos z Inowrocławia??

Offline camille85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #181 dnia: 28 Października 2009, 18:11 »
 :) a cos o zespole Bella-not? ktos cos słyszał?? :)

Offline Magda Pawlak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #182 dnia: 3 Stycznia 2010, 22:08 »
Witam :) potrzebuje pomocy.  zastanawiam się nad trzema zespołami:
- toma-to
- deja vu
- vega
jeśli ktoś wie niech napisze ile biorą, czy robią długie przerwy i czy śpiewają po angielsku.
Bardzo dziękuje :) pozdrawiam

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #183 dnia: 4 Stycznia 2010, 09:29 »
Nie wiem jak z przerwami u Toma-to, chociaż wydaje mi się, że to jest do dogadania i zależy od planu wesela.

Śpiewają po angielsku, ale niestety tani nie są - 3 osoby ok 3 tys, 4 osoby 3600zł.

Offline CuZn

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #184 dnia: 5 Stycznia 2010, 10:27 »
U nas grał zespół Deja Vu (w necie trzeba szukać daja vu net bo jest kilka zespołów o tej nazwie).  Skład to czterech chłopaków i dziewczyna - śpiewają wszyscy i super im to wychodzi.  Gwarantują profesjonalną obsługę wesela i wszystko można indywidualnie ustalić.  Zarówno my jak i goście byliśmy bardzo zadowoleni.  Cena może i jest wysoka (ok.  3600) ale warto, bo na weselu dobra muzyka jest najważniejsza :) Gorąco polecam!!!

Offline ziutka

• nowicjusz
  • *
  • ty i tylko ty jesteś mi przeznaczony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #185 dnia: 7 Stycznia 2010, 18:12 »
Witam  ;D ja byłam pół roku temu na weselu przyjaciółki to był zespół alle-GRO z Bydgoszczy najprawde fajnie grali i dużo nie biorą dwie kobiety bliźniaczki i facet(mąż jednej) a ja mam zespół z Agencj Atrystycznej Emotion. . .  miało ktoś może już nie mogę się doczekać jak usłysze brzmienie perkusji

Offline jasienieznam
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #186 dnia: 12 Stycznia 2010, 22:44 »
jestem fotografem, slyszalem dziesiatki zespołow, naprawde jest tego dużo, ale najlepszy moim zdaniem jest zespół d-tonacja , powalaja wszystkich, gra na żywo 7mio osobowy skład , na weselu czuc klimat, a przede wszystkim bardzo sympatyczni młodzi ludzie, nie grają disco polo
Drugi zespół to express duo + .
pozdrawiam:)

Offline Justysia888

• użytkownik
  • **
  • [
  • data ślubu: 20 czerwiec 2009
« Odpowiedź #187 dnia: 19 Lutego 2010, 20:11 »
Witajcie. Ja mogę polecic zespół suplement, super wokal, rewelacyjne konkursy:) Na naszym weselu zagrali extra:) mogę podac namiary na priv:) pozdrawiam

Offline wojwit
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #188 dnia: 2 Marca 2010, 01:09 »
Witam, zajmuję się filmem.
Słyszałem kilka zespołów i niestety muszę Was zmartwić, większość to niestety lipa. . .
Godne polecenia to:

d-tonacja
Kamida
Ekspressduo+
Barbapapa
Viking players

pierwsza gra , reszta się wspiera podkładami ale trzymają poziom i brzmią.
Pozdrawiam

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #189 dnia: 3 Marca 2010, 22:47 »
Jak kogoś nie przerażają ceny powyżej 4 tys, to polecam ITD z Inowrocławia, powalają na kolana. 
D- to nacja tak samo.  ( tu cena 1 tys za każdą osobę w zespole - grają 7 chyba - ale i pewnie w mniejszych konfiguracjach. )
Po prostu nie do opisania.

Offline zuza445
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.09.2011
« Odpowiedź #190 dnia: 8 Marca 2010, 23:26 »
Hej, słuchajcie zna ktoś może zespół Konkret z Bydgoszczy?? Polecił nam go menadżer Park hotelu ale niestety nie mogę znaleść w internecie żadnych informacji na ich temat :( Z gory dzieki za odp. 

Offline zuza445
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.09.2011
« Odpowiedź #191 dnia: 8 Marca 2010, 23:40 »
Aha zapomniałam dodać ,że polecam zespół PAWANA z Bydgoszczy.  Gdyby moja przyjaciółka nie miala ich na swoim weselu sama bym sie zdecydowala ;)

Offline Pablo and Lena
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #192 dnia: 9 Marca 2010, 07:45 »
Hej, słuchajcie zna ktoś może zespół Konkret z Bydgoszczy?? Polecił nam go menadżer Park hotelu ale niestety nie mogę znaleść w internecie żadnych informacji na ich temat :( Z gory dzieki za odp. 

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=2236

odpowiedź 12 odnośnie zespołu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #193 dnia: 9 Marca 2010, 13:01 »
my na tegorocznych targach ślubnych w Bdg szukalismy zespołu na wesele, po domowej selekcji ulotek weszliśmy na stronę zespołu MARSEB z Bdg i bardzo spodobało nam sie jak śpiewają bo nie fałszują, robią też konkursy weselne. Nie słyszałam o nich żadnej opinii jeszcze ale w sobotę się z nimi spotykamy. W rozmowie telefonicznej powiedzieli że za oprawę muzyczną w kościele i na weselu biorą 2000zł więc myślę, że to przyzwoita cena. Szkoda tylko, że nikt z klientów się nigdzie nie wypowiada na ich temat...

Offline Moniskaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #194 dnia: 9 Marca 2010, 13:10 »
My też w naszych poszukiwaniach spotkaliśmy się na rozmowę z jednym z Panów z MARSEBa i szczerze mówiąc nie wyszliśmy z niej zadowoleni. Lepiej brzmieli na płytce demo, niż na tym co nam pokazali w trakcie spotkania. Ale gusta są różne więc może Wam będą pasować :)

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #195 dnia: 10 Marca 2010, 11:00 »
oj to mnie zmartwiłaś bo na stronce brzmią naprawdę dobrze. No nic zoabczymy co nam pokażą na spotkaniu.

Offline Moniskaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #196 dnia: 10 Marca 2010, 13:09 »
Nie nastawiaj się negatywnie. Może trafią w Wasz gust :)

Offline Patii25

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03-09-2011
« Odpowiedź #197 dnia: 12 Marca 2010, 22:23 »
Hej! Słyszał ktoś może o zespole z Więcborka Kan-kan? Oni oprócz zespołu to mają też kamerzyste i fotografa- taki pakiet ;D

Offline KasiaR
  • bywalec
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #198 dnia: 15 Marca 2010, 07:40 »
Hej :)
Zespół Kan-Kan grał u nas na weselu, byli świetni, dobierają kawałki mniej więcej do wieku gości i organizują super konkursy. Polecam z całego serca.
Już nie długo idę na wesele do znajomych którzy też ich wzięli bo widzieli jak grają u nas na weselu.

Co do reszty czyli kamerzysty i fotografa to hmm.... z fotografa nie jesteśmy zadowoleni ale to kwestia gustu bo my jesteśmy trochę wymagający jeżeli chodzi o zdjęcia w końcu to pamiątka na całe życie :D Dużo zdjęć dostaliśmy poprzerabianych z nałożonymi efektami które mi osobiście się nie podobają :(  Skutkiem tego zrobiliśmy sobie jeszcze jedną sesję ze znajomym fotografem miesiąc po ślubie :)
Jeżeli chodzi o kamerzystę to ok. Płytka nawet fajna, kamerzystę zamawialiśmy ze względu na rodziców, nam bardziej zależało na zdjęciach.

Offline Patii25

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03-09-2011
« Odpowiedź #199 dnia: 18 Marca 2010, 12:24 »
KasiaR dziękuję Ci bardzo za odp :) Uspokoiłaś mnie :) mamy już z nimi podpisana umowe (na kamerzyste i fotografa tez), więc myśle, że bedzie ok. 

Offline kozacy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.2010
« Odpowiedź #200 dnia: 19 Marca 2010, 11:28 »
dziwczyny- szczególnie Mysikróliczek! jeśli jeszcze tu zaglądasz- 10.04 idziemy na wesele koleżanki na którym gra nasz zespół Toma-to! To ci będzie dopiero sprawdzian! Będę widzieć i słyszeć ich na żywo i to nie przez 15 min tylko przez całe wesele! Zobacze jak tam oczepiny itd. Już sie nie mogę doczekać a dowiedzieliśmy się przypadkiem bo wcześniej nie pytaliśmy kto u nich będzie grał Super! Siedzę jak na szpilach. pozdrawiam

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #201 dnia: 19 Marca 2010, 15:59 »
No teraz to i ja siedzę jak na szpilkach!  :D
Czekam na Twoją relację jak tam sobie zespół poradził... jeny, aż się zestresowałam!  ::)

Offline olinda
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #202 dnia: 19 Marca 2010, 16:22 »
ja też czekam na relację, to tez mój zesół
musi byc dobrze ;)

Offline Pablo and Lena
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #203 dnia: 19 Marca 2010, 17:45 »
My również się dołączamy i czekamy na relację. Toma-to także będzie zabawiał Naszych gości  :) I mamy nadzieję, że nie będziemy żałować wyboru, ponieważ jeszcze nie słyszeliśmy tego zespołu na żywo. Dziewczyny jeżeli macie jakieś dodatkowe informacje ponadto co wysłał lider zespołu proszę prześlijcie nam na priv. z góry dziękuję :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline malla
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.07.11
Emotion Band
« Odpowiedź #204 dnia: 22 Marca 2010, 18:26 »
Czy Ktoś ma jakieś dowiadczenie z tym zespołem? Szukam, szukam i trafiłam na nich. . .  Moze ktoś coś podpowie? pozdrawiam

Offline ziuta009
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.05.2010
« Odpowiedź #205 dnia: 22 Marca 2010, 20:57 »
Widze forumowiczki u których grają Toma-to rosną w siłe :) u Nas tez graja na weselichu w maju i idziemy posłuchać ich na weselu 10 kwietniu, gdzie grają w moim mieście:) Na pewno zdam Wam relacje :) Jeśli chodzi o materiały to mam tylko piosenki jakie dostaliśmy od nich na maila -  pare demówek

Offline joanna1978
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #206 dnia: 22 Marca 2010, 21:45 »
Bardzo fajny zespół z Bydgoszczy "Kakdu"
3 os.  w tym jedn kobieta polecam
ich namiar tego typu dane podajemy na priv
« Ostatnia zmiana: 24 Marca 2010, 10:32 wysłana przez Maja »

Offline Orchidea10
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu:  3 lipca 2010
« Odpowiedź #207 dnia: 23 Marca 2010, 21:57 »
Fajnie się ubawiłam na weselu w Karczmie Rzym gdzie grał zespół  C'mon Dance-trio z wokalistką. Mają repertuar  pół na pół po polsku i po angielsku,świetny gitarzysta,ciekawe głosy,oczepiny,konkursy. U mnie też będą grali! Cena  2100+ transport. Można się dogadać. . .
nie podajemy adresów stron www
« Ostatnia zmiana: 24 Marca 2010, 10:31 wysłana przez Maja »

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #208 dnia: 26 Marca 2010, 13:42 »
A jakieś oponie na temat BellaNotte, BlueBird'a.  Widzę, że bardzo mało informacji przewija się na temat tych zespołów, a graja chyba dość często, bo to zespoły są polecane przez 2 restauracje (tylko co to jeszcze znaczy "polecane"), które odwiedziliśmy podczas kilkugodzinnej wędrówki.

Offline GeriavitDrinker
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #209 dnia: 26 Marca 2010, 13:58 »
Chłopaki z D-Tonacji graja w każdy czwartek karaoke w klubie Medyk.  Wcześniej ta impreza funkcjonowała w nieistniejącym już Lizard Kingu.