Autor Wątek: GOSIACZEKK SERCA MA DWA...  (Przeczytany 54723 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
Odp: GOSIACZEKK SERCA MA DWA...
« Odpowiedź #210 dnia: 20 Czerwca 2007, 11:43 »
To dopiero poczatek zobaczysz potem jak Ci sie w żebra wbije to dopiero są nieziemskie przeżycia  ;D

Zdaję sobie z tego sprawę Madziu, ale "zniesę" wszystko (chyba ;) ) bo teraz już wiem, że życie dla samego siebie nie ma sensu.  :-*

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #211 dnia: 20 Czerwca 2007, 11:47 »
Gosiu a pewnie że zniesiesz ja już wiem że bedzie mi tego brakowało a naprawde mój bąbel jest strasznie ruchliwy i daje mi ostro popalić ale to jest jedna z najcudowniejszych rzeczy jaką kobieta może przeżyć żal mi facetów bo oni tego niegdy w pełni ie doświadczą :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #212 dnia: 20 Czerwca 2007, 12:07 »

Gosiu a pewnie że zniesiesz ja już wiem że bedzie mi tego brakowało a naprawde mój bąbel jest strasznie ruchliwy i daje mi ostro popalić ale to jest jedna z najcudowniejszych rzeczy jaką kobieta może przeżyć żal mi facetów bo oni tego niegdy w pełni ie doświadczą :)

Otóż to Madziu :) Dobrze prawisz :)

gosiaczekk gratuluje ruchow Twojego babla  ;D :brawo:

Dzięki Jagno!

Tak poza tym to wydaje mi się, ze mój brzucholek jakis taki bardziej spiczasty i wąski się robi. Słyszałam, że to na chłopca :) Więc wszystko wskazuje jednak, że będzie Marcel, chociaż mój M coś przebąkuje, że wolał by Maksia :)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #213 dnia: 20 Czerwca 2007, 13:00 »
Ostatni sami jacorze sa na topie  ;D

Mi siostra odrazu powiedziala ,ze bede miala chlopca bo stwierdzila ,ze nic sie z wygladu na twarzy nie zmienilam  :drapanie: a ja ciagle sie ludze ,ze bedzie dziewczynka  :D

gosiaczekk moze i u Ciebie maja racje ,ze juz stawiaja na chlopca  :D

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #214 dnia: 20 Czerwca 2007, 16:21 »
jak przeczytałam o ruchach Twojego maleństwa to zbaraniałam... ;) bo przecież mi ciągle wydaję się, że to dopiero co był początek ciaży..... :o wtedy patrzę na Twój licznik i znowu zbaraniałam....bo to nie początek, a połowa ciaży....Jezku jak ten czas szybko leci... taaa niedawno ja w ciąży chodziłam a moje dziecko niedługo do szkoły pójdzie... :P
co do brzucholka to nie wierzę.... ::) udowodnij!!! ;D Fotki.... ;D
« Ostatnia zmiana: 20 Czerwca 2007, 16:22 wysłana przez Eva* »

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #215 dnia: 20 Czerwca 2007, 16:27 »
Ja również gratuluję ruchów bobaska :)

No i prosimy o foteczki brzusia  :D
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #216 dnia: 20 Czerwca 2007, 22:39 »
Eva wydaje ci sie , ze to początek bo Gosia starała się ukrywac swój błogosławiony stan :D Ale niestety nie zawsze sie jej to udawało :D

Wogóle Gosiu widac z tego co piszesz ze jestes bardzo szcześliwa ! Inaczej piszesz ! Jakos tak buje z twoich tekstów szczescie :D

A ruchy super sprawa :D

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #217 dnia: 21 Czerwca 2007, 08:37 »
Tak się zastanawiam, czy my się wczoraj przypadkiem nie widziałyśmy ::) bo ja dopiero po powrocie do domu świadomośc udzyskałam....

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #218 dnia: 21 Czerwca 2007, 08:46 »
Gosiaczku i ty się doczekałaś tego cudownego przeżycia. Cieszę się bardzo i czekam na dalsze relacje twoich odczuć no i fotki oczywiście tu dawaj szybko:)

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #219 dnia: 21 Czerwca 2007, 14:33 »
elu to ze gosiaczekk ukrywała swój błogosławiony stan też miałam na uwadze.... ;)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #220 dnia: 21 Czerwca 2007, 14:48 »
no własnie gosiu wkeljaj jakąs fotkę brzusia to ocenimy czy faktycznie na chłopca :):):):)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #221 dnia: 21 Czerwca 2007, 15:26 »
To dopiero poczatek zobaczysz potem jak Ci sie w żebra wbije to dopiero są nieziemskie przeżycia  ;D

Zdaję sobie z tego sprawę Madziu, ale "zniesę" wszystko (chyba ;) ) bo teraz już wiem, że życie dla samego siebie nie ma sensu.  :-*

pieknie napisane...

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #222 dnia: 22 Czerwca 2007, 11:31 »
Gosieńko gratuluje małego wiercipięty  ;D ;D ;D

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #223 dnia: 22 Czerwca 2007, 11:43 »
Gosia gratuluję pierwszych ruchów  :skacza: to musi być niesamowite hehe
zdaje się, że od dziś masz już wakacje??

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #224 dnia: 22 Czerwca 2007, 12:05 »
Dzięki dziewczynki, za zaglądanie do watku i za gratulacje pierwszych ruchów :)

zdaje się, że od dziś masz już wakacje??

Tak Olu WAKACJE! WAKACJE! Własnie przyszłam - ledwo się doczłapałam z mnóstwem kwiatów i pralinek (mniam :) )
Teraz juz laba. Cały następny rok szkolny będę w domku, ale na leniuchowanie nie będę mieć czasu. Dobrze, że mieszkamy z rodzicami to nam duuużo pomogą ;)
Dzisiaj o 16.00 na Miedwiu robimy sobie pożegnalnego grilla z wszystkimi pracownikami szkoły. Postaram się o jakieś fotki jesli ktoś będzie miec aparat.
Zdjęcia brzuszka też zrobię, tylko kształtu chyba jako takiego nie zobaczycie za dobrze. Ja widzę z góry, że nie robi się okrągły i rozchodzący tylko wąski i czubaty (a moze tylko tak mi sie wydaje :) )

Tak się zastanawiam, czy my się wczoraj przypadkiem nie widziałyśmy ::) bo ja dopiero po powrocie do domu świadomośc udzyskałam....
Maju chyba nie, z tego co pamietam w środę nie wychodziłam w ogóle z domku. A wiem jak wyglądasz i na pewno nie przeszlabym obok Ciebie obojętnie  :skacza:

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 23 Czerwca 2007, 14:55 »
Mój tatusiu, mój kochany
dziś Dzień Ojca,
czy pamiętasz?
Dla mnie twoje święto znane,
zawsze o nim pamiętam!
Podziękować pragnę Ci,
i całusa w usta dać,
byś pamiętał, mój tatusiu,
ile dla mnie jesteś wart.
Nie mam dużo, mam serduszko,
pełne ono jest miłości,
a ta miłość jest dla Ciebie,
weź ją proszę, przytul mnie.
Ja Cię tato bardzo kocham,
nie przestanę kochać Cię!!!

:) To dla mojego tatusia ode mnie :) i przyszłemu tatusiowi "złożylismy" życzenia z naszą kruszynką :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #226 dnia: 23 Czerwca 2007, 21:43 »
Mój tatusiu, mój kochany
dziś Dzień Ojca,
czy pamiętasz?
Dla mnie twoje święto znane,
zawsze o nim pamiętam!
Podziękować pragnę Ci,
i całusa w usta dać,
byś pamiętał, mój tatusiu,
ile dla mnie jesteś wart.
Nie mam dużo, mam serduszko,
pełne ono jest miłości,
a ta miłość jest dla Ciebie,
weź ją proszę, przytul mnie.
Ja Cię tato bardzo kocham,
nie przestanę kochać Cię!!!

:serce: :serce: :serce:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #227 dnia: 24 Czerwca 2007, 17:35 »
Dziewczynki czy znacie kogoś kto ma wózek firmy ANMAR LEON? Chciałabym poznać opinie.

Tak wygląda i tu jest opis

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #228 dnia: 29 Czerwca 2007, 21:16 »
Gosiu  - co tam?? Wakacjujesz się  ;D
No i gdzie ta fotka brzuchalka  ::) ??? 8)

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #229 dnia: 29 Czerwca 2007, 21:25 »
To ja się oficjalnie już u Ciebie zamelduję :hello:, nie będę cichaczem podglądać :-[ . Mam nadzieję, że będziesz czasem wklejać zdjęcia brzuszka, gdyż Twoja relacja ciążowa jest pierwszą jaką śledzę i strasznie ciekawią mnie Twoje zmagania, jak kształtuje się maluszek itp. sama wiesz jakie są początki.
Pozdrawiam i życzę zdrówka.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #230 dnia: 29 Czerwca 2007, 21:51 »
Co do wózka to jest duzy i ciezki !
Lepiej wybrac cos zgrabnego i lekkiego .
Cos co sie bedzie dobrze prowadzic a i dziecku bedzie wygodnie .
A zapytam sie czemu ten ?
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 30 Czerwca 2007, 10:10 »
Witam!
U mnie wszystko po staremu.

Gosiu  - co tam?? Wakacjujesz się  ;D

Wakacjuje, wakacjuje, tylko pogoda nie wakacyjna. W poniedziałek pojechałam z moim M. do Wisełki, bo on tam ma teraz obóz sportowy z dzieciakami. Niestety było tak zimno, że kazałam się w środę przywieźć do domu, bo jeszcze tylko przeziębienia mi brakuje :)

Witam Bernadetko! Fajnie, że zaglądają tu nie tylko ciężarówki i mamusie ;)

Brzuchol rosnie jak na drożdżach, dzidzia coraz częściej sie rusza i coraz mocniej kopie. To będzie chyba jakiś rozrabiak ;) Fotki będą, oiecuję.

Co do wózka to jest duzy i ciezki !
Lepiej wybrac cos zgrabnego i lekkiego .
Cos co sie bedzie dobrze prowadzic a i dziecku bedzie wygodnie .
A zapytam sie czemu ten ?

Elu ja nie jestem przekonana jeszcze do żadnego wózka. Tak po prostu cos podpatruję w internecie. Ten znalazłam i cena mi się spodobała hahah. Jesli chodzi o tę wagę to rzeczywiście też na to zwróciłam uwagę. Chyba jednak będzie Bebecar tracker.

Zamówiłam pierwszą rzecz dla dzidzi. Jest to wanienka kapielowa Fisher Price.

Shot at 2007-06-30

To jest opis wzięty z ich stronki:
"PRAKTYCZNA WANIENKA Z WYPOSAŻENIEM KTÓRA, ZAWIERA SPECJALNY HAMAK , TWORZĄCY BEZPIECZNE I STABILNE OPARCIE DLA DZIECKA
SPOSÓB MOCOWANIA HAMAKA UZALEŻNIONY JEST OD WIEKU I POZYCJI DZIECKA NOWORODKA UKŁADA SIĘ W POZYCJI LEŻĄCEJ , NIEMOWLAKA W PÓŁSIEDZĄCEJ , A JESZCZE STARSZE DZIECI MOGĄ KORZYSTAĆ Z HAMAKA W POZYCJI SIEDZĄCEJ HAMAK PEWNIE UTRZYMUJE DZIECKO I JEGO GŁÓWKĘ , CO JEST BARDZO WAŻNE W PRZYPADKU NOWORODKÓW MIĘKKA WYŚCIÓŁKA WOKÓŁ KRAWĘDZI WANIENKI DAJE RODZICOM WYGODNE
OPARCIE I SPRAWIA ŻE KĄPIEL DZIECKA NIE JEST ZBYT MĘCZĄCA DLA RĄK W ZESTAWIE ZNAJDUJĄ SIĘ 2 WODNE ZABAWKI; KUBECZEK I NACZYNKO Z SITKIEM, WANIENKA MA DRENOWANE DNO Z ODPŁYWEM."

Dziewczyny czy w Galaxy w H&M są ciuchy ciążowe? Jest taka nędza ogólnie u nas, że musiałam sobie kupić jeansy ciążowe i spódniczkę na allegro. Mam nadzieję, że będą dobre.

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #232 dnia: 30 Czerwca 2007, 10:19 »
Witaj Gosiaczku, niestety u nas w H&M nie ma ciuchów ciążowych. Ale będąc wczoraj widziałam fajne rebaczki sportowe, czerwone i miały fajną gumę, więc w sam raz byłyby na rosnący brzuszek. Mi niestety jeszcze nie rośnie i nie mam co kupować.  Podobno w Carefurze w Kappahlu sa. Sama nie widzialam, bo osobiscie nie lubie tam robic zakupow wiec nie potwierdzam.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #233 dnia: 30 Czerwca 2007, 10:26 »
Witaj Gosiaczku, niestety u nas w H&M nie ma ciuchów ciążowych. Ale będąc wczoraj widziałam fajne rebaczki sportowe, czerwone i miały fajną gumę, więc w sam raz byłyby na rosnący brzuszek. Mi niestety jeszcze nie rośnie i nie mam co kupować.  Podobno w Carefurze w Kappahlu sa. Sama nie widzialam, bo osobiscie nie lubie tam robic zakupow wiec nie potwierdzam.

Kurka - załamać się idzie. Do Poznania trzeba pojechać czy co?? ;) Dzieki Martynko - w Carefurze nie byłam, może tam coś fajnego znajdę. Jesli chodzi o górę to z tym nie ma problemu, bo raczej bluzki można w każdym sklepie kupic, taka moda teraz :) ale jesli chodzi o spodnie, rybaczki, czy spódnice to jest baardzo nędznie. No nic - jak bedzie trzeba to i do Poznania się wybierzemy na wycieczkę.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #234 dnia: 30 Czerwca 2007, 11:01 »
Gosia  H&M w poznaniu wersja dla ciężarówek to zupełny niewypał
ciuchów mało; jakościowo tragedia
jak będziecie wybierać sie do poznania to w C.H. Plaza jest fajny sklep dla ciężarówek

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 30 Czerwca 2007, 11:44 »
No własnie Aniu, koleżanka  z Poznania też mi podała Plazę na Polnej. Dzieki!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #236 dnia: 30 Czerwca 2007, 13:04 »
O kurka chyba przegapiłam  pierwsze ruchy Waszego babelka :( GRATULUJE SERDECZNIE !! Cudne uczucie co nie ??
Wanienka bardzo fajna - Zu Moni chyba ma taką :)
Wozek podobny do Tako ale chyba lzejszy bo waga bez nosidła to 12 kg ( a takie nosidło to chyba wiele nie wazy ) a Tako wazy 20 kg  :dno: Sama miałam na oku Tako ale byl za ciezki i wybralismy Roana - lekki, zgrabny, duza gondolka ( w sam raz dla maluszka w kombinezonie ). Roan Kortina kosztuje ok 700 zł a Marita jakies 1300 zł.
Co do wyboru wózka to najwazniejsze byscie wiedzieli czego szukacie i jakie cechy posiadac ma Wasz wozio :) Cena tego Anmara jest bardzo przystepna - sama nie jestem za wydawaniem 2000 zł lub wiecej za wozek, ale pamietaj ze cena czasem idzie w parze z jakoscia .

Poczatkowo chcielismy tez kupic ten wozek http://www.allegro.pl/item209808825_wozek_adbor_baby_lux_gratisy_.html widzielismy go na zywo i ciezki nie jest bardzo - 16 kg.

Ostatecznie kupilismy Roana a spacerowke kupimy juz jak maluch bedzie na sciecie i bedzie mozna "go przymierzyc" - spacerowki sa teraz leciutkie, małe, zgrabne i bardzo wygodne . Pomysl jaka kolubryna bedzie z tego Anmara.

Tak czy siak wybór nalezy do Was :)

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #237 dnia: 30 Czerwca 2007, 13:26 »
Jej ile tu wydarzeń przegapiłam :mdleje:
GRATULUJĘ ruchów maleństwa :brawo:

i super ze masz wakacje :ok:

pozdrawiam serdecznie i trzymam kciukasy za Ciebie i dzidzię :ok:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #238 dnia: 30 Czerwca 2007, 13:49 »
Nie wiele w sprawie wózka pomogę, ale sądzę że na nasze chodniki i krawężniki pamiętaj żeby nie miał plastikowych kółek ;D najlepiej jakieś terenowe :-X ale już nic nie krytykuję naszych polskich reali, bo i tak za tym wszystkim tęsknię.
Aaaa wanienka superowa, że takie wygody dla dzidź wymyślają :brawo_2: świetny zakup.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #239 dnia: 30 Czerwca 2007, 14:29 »
Masz rację Antalis. My też absolutnie nie zamierzamy wydawac 2000 zł za wózek. Na głowę nie upadłam.  ::)
Prędzej kupię używany Bebecar jeśli się trafi. Ten na stronce, którą podałaś też całkiem niezły się wydaje i cena przystępna :)
Będziemy mysleć w każdym razie. Antalis, a jak się zapatrujesz na nawilżacz powietrza do pokoju dzidzi. Wczoraj własnie koleżanka bardzo chwaliła i radziła mi abym zaopatrzyła się w takowy. Mówiła, że przyda sie na zimę.

Dziekuję Tajusiu za odwiedziny.

GRATULUJĘ ruchów maleństwa :brawo:

O kurka chyba przegapiłam  pierwsze ruchy Waszego babelka :( GRATULUJE SERDECZNIE !! Cudne uczucie co nie ??

Ruchy dziecka... Człowiek w człowieku... Dla mnie to pozostanie cudem tak nieodgadnionym jak chyba nic na świecie. Z dwóch komórek niewidzialnych gołym okiem powstaje najbardziej skomplikowana istota, jaką wymyśliła natura.
Dzięki temu, że dzidzia się tak rusza coraz częściej dociera do mojej świadomości, że jest we mnie naprawdę żywa istotka. Taka maleńka, a ma już wszystko, co mieć powinna. Wiem, że noszę w sobie najcenniejszy skarb. Pępek Świata...
We wtorek idę do gina, tak chciałabym poznac juz płeć. Zobaczymy!!!