Witam!
U mnie wszystko po staremu.
Gosiu - co tam?? Wakacjujesz się
Wakacjuje, wakacjuje, tylko pogoda nie wakacyjna. W poniedziałek pojechałam z moim M. do Wisełki, bo on tam ma teraz obóz sportowy z dzieciakami. Niestety było tak zimno, że kazałam się w środę przywieźć do domu, bo jeszcze tylko przeziębienia mi brakuje
Witam Bernadetko! Fajnie, że zaglądają tu nie tylko ciężarówki i mamusie
Brzuchol rosnie jak na drożdżach, dzidzia coraz częściej sie rusza i coraz mocniej kopie. To będzie chyba jakiś rozrabiak

Fotki będą, oiecuję.
Co do wózka to jest duzy i ciezki !
Lepiej wybrac cos zgrabnego i lekkiego .
Cos co sie bedzie dobrze prowadzic a i dziecku bedzie wygodnie .
A zapytam sie czemu ten ?
Elu ja nie jestem przekonana jeszcze do żadnego wózka. Tak po prostu cos podpatruję w internecie. Ten znalazłam i cena mi się spodobała hahah. Jesli chodzi o tę wagę to rzeczywiście też na to zwróciłam uwagę. Chyba jednak będzie Bebecar tracker.
Zamówiłam pierwszą rzecz dla dzidzi. Jest to wanienka kapielowa Fisher Price.

Shot at 2007-06-30
To jest opis wzięty z ich stronki:
"PRAKTYCZNA WANIENKA Z WYPOSAŻENIEM KTÓRA, ZAWIERA SPECJALNY HAMAK , TWORZĄCY BEZPIECZNE I STABILNE OPARCIE DLA DZIECKA
SPOSÓB MOCOWANIA HAMAKA UZALEŻNIONY JEST OD WIEKU I POZYCJI DZIECKA NOWORODKA UKŁADA SIĘ W POZYCJI LEŻĄCEJ , NIEMOWLAKA W PÓŁSIEDZĄCEJ , A JESZCZE STARSZE DZIECI MOGĄ KORZYSTAĆ Z HAMAKA W POZYCJI SIEDZĄCEJ HAMAK PEWNIE UTRZYMUJE DZIECKO I JEGO GŁÓWKĘ , CO JEST BARDZO WAŻNE W PRZYPADKU NOWORODKÓW MIĘKKA WYŚCIÓŁKA WOKÓŁ KRAWĘDZI WANIENKI DAJE RODZICOM WYGODNE
OPARCIE I SPRAWIA ŻE KĄPIEL DZIECKA NIE JEST ZBYT MĘCZĄCA DLA RĄK W ZESTAWIE ZNAJDUJĄ SIĘ 2 WODNE ZABAWKI; KUBECZEK I NACZYNKO Z SITKIEM, WANIENKA MA DRENOWANE DNO Z ODPŁYWEM."
Dziewczyny czy w Galaxy w H&M są ciuchy ciążowe? Jest taka nędza ogólnie u nas, że musiałam sobie kupić jeansy ciążowe i spódniczkę na allegro. Mam nadzieję, że będą dobre.