Autor Wątek: DJ Mariusz Zając  (Przeczytany 19742 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m_lena

• uzależniony
Odp: DJ Mariusz Zając
« Odpowiedź #30 dnia: 30 Sierpnia 2010, 07:40 »
sporo potrafi wypić ::)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline huculeczka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4 wrzesień 2010
« Odpowiedź #31 dnia: 9 Września 2010, 11:14 »
Nasze wesele prowadził w tę sobotę Mariusz. I jesteśmy nim (nie tylko my, bo i goście, i kamerzysta, i fotograf) ZACHWYCENI. Zero problemów z kontaktem z gośćmi, potrafił dostosować się do każdej sytuacji :) Jak zauważył, że jest dużo dzieci, to wyciągnął chustę Klanzy żeby i one miały radochę - a przy tej zabawie równie dobrze bawili się i dorośli i dzieci! Do tego pozytywnie nas zaskoczył swoimi pomysłami, konkursy ma naprawdę na poziomie, zero zboczeń i niesmacznych żartów. Gdy prosiłam kamerzystę aby film nie trwał dłużej niż godzinę, powiedział: "Nie ma mowy, macie za dobrego DJa" :D I to chyba najlepszy komentarz ;)

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #32 dnia: 22 Września 2011, 11:14 »
jestem po weselu - grał u nas Mariusz - i było świetnie :)
gorąco polecam!!!
wszyscy świetnie się bawili :)

Offline mona6061

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: C.22 stycznia 2011 i K.22 czerwca 2013
« Odpowiedź #33 dnia: 4 Listopada 2011, 10:16 »
Ja juz wstepnie  z nim rozmawialam przez e-maila bo nie ma mnie w Polsce.W grudniu spotkamy sie osobiscie  i podpiszemy umowe,mi Pana Mariusza bardzo duzo osob polecalo.Do wesela daleka droga....a jak bedzie to sie okaże:))
« Ostatnia zmiana: 14 Listopada 2011, 12:53 wysłana przez Sylvi »

Offline skoli20
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #34 dnia: 17 Września 2012, 21:39 »
Witam wszystkich  :-*

Oczywiście temat się kręci. . . czy któraś z Was miała przyjemność/nieprzyjemność współpracy z Panem M. Zającem?
I może wspomóc opinią/sugestią itp ? ( lub polecić jakiegoś dobrego DJ-Wodziereja ze SZCZ )
Miłego! PaPa

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #35 dnia: 26 Września 2012, 09:53 »
ja miałam przyjemność już parokrotnie. i za każdym razem było super :) a na moim weselu to już w ogóle było czadowo. i wszystkim, nawet najbardziej konsrwatywnym gościom,  również się podobało :)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Października 2012, 17:57 »
Ja polecam z całego serca.. To bardziej wodzirej niż DJ.. Dla mnie jest genialny!

Offline Bella1992
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.07.2013 r.
« Odpowiedź #37 dnia: 20 Lipca 2013, 21:09 »
Witam,
DJ Mariusz Zając był wodzirejem tydzień temu u mnie na weselu i jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, goście jak i my się świetnie bawiliśmy .  Chciałabym się również ustosunkować do niektórych wypowiedzi mówiących negatywnie o prowadzeniu przez niego wesela lub puszczaniu muzyki - w prawdzie nie byłam na wszystkich weselach prowadzonych przez niego, lecz być może ludzie się nie bawili tak super jak u nas, ponieważ DJ mógł nie trafić w gust muzyczny większości gości będących na danym weselu lub państwo młodzi nie skonkretyzowali jaki typ muzyki chcieliby aby był puszczany częściej (być może więcej ludzi było młodych a muzyka była np.  disco polo czy coś w tym stylu :) )

w każdym razie nasi goście się świetnie bawili, znajomy który będzie brał ślub za rok będzie na pewno chciał skorzystać z jego usług.  W razie jakichkolwiek pytań chętnie na nie odpowiem w tym wątku i opiszę wrażenia z mojego wesela

Offline netgirl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: niedawno
« Odpowiedź #38 dnia: 22 Lipca 2013, 13:52 »
Miałam okazję być na kilku imprezach prowadzonych przez pana Mariusza.  Było bardzo dobrze.  Z tego co wiem to on pracował (a może nadal pracuje) w Pinokiu. 

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #39 dnia: 29 Stycznia 2014, 10:55 »
Mariusz grał u nas na weselu i poprawinach 21 września 2013 i nie mogliśmy sobie wybrać lepszego DJ/wodzireja na wesele niż on. Goście byli nim zachwyceni- muzykę dobrał idealnie do gości, parkiet był non stop pełen. Wszytskim się tak podobało, że domagają się poprawin w rocznicę ślubu właśnie z Mariuszem w roli DJ/wodzireja hahahah

U nas była dość ciężka sytuacja, gdyż rodzice nie mogli zaakceptować wyboru DJa zamiast orkiestry weselnej i do dnia ślubu było mnóstwo dyskusji i komentarzy z ich strony na ten temat, ale już po pierwszym bloku tanecznym mama podeszła do nas i powiedziała " Fajny ten DJ", a już im dalej w wesele tym coraz częściej pojawiało się to stwierdzenie, po wszystkim powiedziała: "jednak mieliście rację wybierając Mariusza, to było najlepsze wesele na jakim byłam" Goście po dzień dzisiejszy go wspominają i zabawy, które u nas zorganizował. A ciotki po 60 non stop puszczają sobie bałkanicę wspominając nasze wesele hahahaha

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #40 dnia: 29 Stycznia 2014, 11:01 »
Przepraszam, ze piszę po raz kolejny, ale nie wiedziałam jak edytować powyższy post. Taka jedna rada jeżeli chodzi o Mariusza i współpracę z nim: NAJLEPIEJ dać mu wolną rękę i nie narzucać muzyki jaką chcecie, Mariusz wie najlepiej co robić by zabawa się kręciła. Mówię to z doświadczenia, bo Mariusz grał na weselu mojej kuzynki i miał narzucone utwory z jej strony, dopiero jak podeszła do niego i powiedziała graj co chcesz impreza się rozkręciła, więc najlepiej mu zaufać, a będziecie mieli gwarantowane niezapomniane wesele. Facet ma doświadczenie i zna się na tym co robi, więc dobór muzyki najlepiej zostawić profesjonaliście :)

Offline CzekoLady
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6-02-2016
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #41 dnia: 10 Kwietnia 2016, 17:52 »
ale fe, ale fee, ale feee... fenomenalny prowadzący, Zając, Mariusz Zając !!

Prowadził nam wesele. A wymagania postawiliśmy wysoko. Wszyscy byli zadowoleni, i młodzi, i goście, i młodsi, i starsi.
  • Profesjonalne przygotowanie - lista spraw do ustalenia podczas pierwszego spotkania.
  • Ciekawe propozycje - niesztampowe rozwiązania w kwestii pierwszego tańca i zabaw weselnych.
  • Właściwa muza - goście od 1 roczku do 86 lat szaleli na parkiecie.
Polecamy, bo tak :) bo sprawdziliśmy i wiemy, jak fajnie mieć Zająca na imprezie.

Paulina i Tomasz

Offline muzyczny
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Kwietnia 2016, 08:10 »
dj Mariusz Zając - właściwy człowiek na właściwym miejscu!

prośba do Par Młodych, jeżeli zaufaliście już jakiemuś dejotowi lub zespołowi i podpisaliście z nim umowę, to zaufajcie im po prostu! tak jak nie wnikacie kucharkom jak będą robiły bigos - po prostu ma być smaczny,
tak też zostawcie muzyczną kuchnię dejotowi czy zespołowi, bo całkiem niechcący możecie rozłożyć swoją imprezę życia ..
Pozdro!