Autor Wątek: DJ Mariusz Zając  (Przeczytany 19730 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jo_jo
  • nowicjusz
  • *
DJ Mariusz Zając
« dnia: 8 Maja 2007, 11:24 »
Witam wszystkich,
znalazłam tu namiar na DJ'a Mariusza Zająca. wydaje sie okej i jako jedyny niemal ma wolny termin wtedy, kiedy chce.
Czy ktos go zna??!!
Bede wdzieczna za wszystkie opinie!

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
DJ Mariusz Zając
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Maja 2007, 12:31 »
Ja go znam. Świetnie prowadzi konkursy, zabawy dla ludzkości.

Offline jo_jo
  • nowicjusz
  • *
DJ Mariusz Zając
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Maja 2007, 14:57 »
Dzieki za szybką odpowiedz.
Ulzylo mi, ze pierwsza od razu pozytywna.
Czyli co? Biore go "w ciemno", tak? ;-))

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
DJ Mariusz Zając
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Maja 2007, 15:28 »
jo-jo, bierz !

Offline irishania

• entuzjasta
DJ Mariusz Zając
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Maja 2007, 16:04 »
ja ide na weselisko gdzie bedzie robil za wodzireja to dam ci znac jak sobie dal rade, ale slyszalam same dobre opinie
I Zibi ciebie tez tam spotkam :taktak:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
DJ Mariusz Zając
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Maja 2007, 00:13 »
jo_jo, szczerze...
Cytat: "Sylvi"
Świetnie prowadzi konkursy, zabawy dla ludzkości.
Zgodzę się z tym...Miałam okazję pracować z Nim przez 2 lata...Zresztą jeśli bywałaś w Pinokiu, to powinnać go widzieć.
Tylko, że nie wiem jakie on ma DJowe doświadczenie...Bo nie przypominam sobie imprezy poprowadzonej przez Niego pod kątem muzycznym...
Więc to jedyne, co mogę powiedzieć.
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
DJ Mariusz Zając
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Maja 2007, 17:36 »
I Zibi ciebie tez tam spotkam

Jak milutko było spotkać na zywo Irishanię i Alana, co prawda nie było za bardzo czasu się nagadać, ale i tak bardzo się cieszę z poznania kolejnej Forumki i jej połówki.
Baaaardzo sympatyczni oboje. Liczę na to, ze jeszcze kiedys się spotkamy na dłuzsze pogaduchy.
pozdrowionka !

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
Odp: DJ Mariusz Zając
« Odpowiedź #7 dnia: 21 Maja 2007, 12:30 »
dodam że Irishania złapała welonik!!
Zaś Alan brał czynny udział w konkursie rodzinnym, co musiało być dla niego niezłą egzotyką z uwagi na jezyk, ale walczyl naprawdę dzielnie!!!
Miał pomocników któzy krzyczeli hasło wieczoru ALAN GO!

Offline kita349
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Maja 2007, 11:56 »
Dzwoniłam do niego przed moim weselem żeby zoriętować się ile kosztuje jego udział wydał mi się za drogi  chciał 1200 zł - ja za swojego sprawdzonego dj płace 800zł

Offline sissicone
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Czerwca 2007, 19:34 »
A kogo bierzesz? bo za 800 zł i sprawdzony - ciekawa jestem, bo szukam. . .

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #10 dnia: 14 Czerwca 2007, 13:25 »
Trzymajmy się tematu sissicone :)

Offline Karawar
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Czerwca 2007, 10:09 »
Ja go bardzo dobrze znam.  Rozkręcał dla mnie szereg imprez zakładowych, a ostatnio (19. 05. 2007) w duecie z Zibim zagrali na moim weselu w Pęzinie.

W dwóch słowach "ekstra klasa".

Polecam każdemu.

Offline BiA190909
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.09
DJ/Wodzirej Mariusz Zając - opinie
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Listopada 2009, 00:41 »
Jeśli chcecie zdecydować się na wodzireja zamiast zespołu, polecam Mariusz Zająca, który sprawił, że moje wesele było wspaniałą imprezą! Obsługa po weselu powiedziała nam, że to aż niemożliwe, że ludzie tak się świetnie bawili, gdy tak mało alkoholu zeszło :-) Goście mówili, że to najlepsze wesele na jakim byli...

Byliście na weselu, które prowadził? A może to było Wasze wesele? Piszcie opinie :-)

Na koniec tłumaczę się, dlaczego zaczęłam ten wątek. Miałam wspaniałe wesele i chciałabym, żeby inni zakochani ludzie też takie mieli, bo na to zasługują. Ten dzień powinien być wyjątkowy i kiepska muzyka nie powinna stanąć na przeszkodzie. Nie jest to żadna reklama. Chętnie służę, jeśli potrzebna jest jakaś weryfikacja.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: DJ/Wodzirej Mariusz Zając - opinie
« Odpowiedź #13 dnia: 11 Listopada 2009, 00:49 »
nie klonuj tematów..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline BiA190909
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #14 dnia: 11 Listopada 2009, 11:21 »
Przejrzałam wszystkie - chyba 10 stron - zanim dodałam wątek i nie znalazłam nic o Mariuszu... Chyba forum jest mało czytelne :-(
Ale dzięki za przeniesienie wątku w odpowiednie miejsce!

istnieje opcja SZUKAJ...
zdecydowanie poprawia czytelność...
warto skorzystać i sprawdzić

« Ostatnia zmiana: 11 Listopada 2009, 12:14 wysłana przez liliann »

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Listopada 2009, 19:36 »
A ja mam negatywną opinię co do Pana Zająca. Po pierwsze jak już łaskawie się z nami umówił na spotkanie, to mimo, że zaznaczałam, że chcemy zobaczyć jakieś nagrania z jego udziałem, to "zapomniał laptopa".... pomyśleliśmy sobie OK, podaliśmy mu adres, bo obiecał przysłać płytę i co? Czekaliśmy na nią 1,5 miesiąca, oszukiwał nas, że wysłał, a jak już w końcu przysłał, to na nagraniu widać, że Pan prowadził imprezę po spożyciu alkoholu  >:( Do tego na spotkaniu dłubał w nosie, zachowywał się lekceważąco i robił z siebie "gwiazdora" 8) Jak dla nas minus przeogromny i nikomu go nie polecimy!
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #16 dnia: 9 Grudnia 2009, 23:04 »
m_lena to Ciekawe co piszesz...my go pamiętamy z Pinokia i tak myśleliśmy o nim..ale teraz to nie wiem sama-ale ja wielu rzeczach lubię przekonywać się na własnej skórze :D

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #17 dnia: 10 Grudnia 2009, 11:49 »
mko opisałam nasze przeżycia i odczucia związane z tym panem, każdy powinien przekonać się sam ;) nie twierdzę, że nie prowadzi fajnei imprez, itd, ale jego arogancja bardzo utkwiła mi w pamięci i narzeczonemu też ;/
Pan na spotkaniu gadał nam "zachęcające rzeczy", jak np:
- On nie lubi grać na weselach i jakichś durnych imprezach, ale chętnie dorobi
- dziwił się opowiadajac nam pewną historię, jak to możliwe, że Para Młoda chciała zwrot kasy od niego, bo Pan an miesiac przed ich ślubem dostał ciekawszą propozycję pracy i chciał ich zostawic na lodzie lub podesłać kolegę, wprawdzie początkującego i jeszcze na żadnym weselu nei grał, ale niech się młody wprawia...
 >:( ehhh szkoda gadać  ::)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #18 dnia: 10 Grudnia 2009, 13:44 »
Faktycznie bardzo nieelegancko się zachowywał...takim sposobem klientów nie zdobędzie-a jak wiadomo "złe" wieści szybko się rozchodzą...

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Stycznia 2010, 20:35 »
Temat nie był już troszkę czasu poruszany, ale ja również mogę śmiało polecić Zająca.  Grał na weselu moich dwóch koleżanek i rozkręcił imprezę niesamowicie.  Chociaż na jednym ze ślubów było raczej starsze towarzystwo.  Zresztą mam go już zarezerwowanego na swoje wesele :) Pozdrowionka dla wszystkich :)

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 19 Stycznia 2010, 20:47 »
Napisałam również a tu same złe opinie przede mną  :-\ . .  no ale to widać kwestia gustu. .  Facet ma po prostu dosyć luźne podejście, ale to nie zawsze jest złe.  W jego przypadku przynjamniej tak nie jest (jak dla mnie oczywiście). 

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #21 dnia: 20 Stycznia 2010, 20:34 »
marcella mi tu nie chodziło o luźne podejście tego Pana, bo fajnie, że jest wyluzowany i wygadany, tylko zwykłe niewychowanie i buractwo już od samego początku. Mam nadzieję, że jest profesjonalistą, jak śmie o sobie mówić, ale ja takich profesjonalistów na swej drodze nie chcę.

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22 dnia: 20 Stycznia 2010, 20:43 »
Ale ja nie neguję Twojej wypowiedzi.. Faktycznie zachował się nie w porządku do Ciebie.. Aż dziwne, bo przez takie zachowanie na pewno będzie tracić klientów.. A szkoda.
« Ostatnia zmiana: 31 Marca 2010, 00:47 wysłana przez Olaa »

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #23 dnia: 22 Marca 2010, 21:22 »
Dopsiałabym jeszcze kilka faktów nt tego Pana, ale daruję sobie  ::) Rozbraja mnie, jak widzę jego reklamy i czytam o profesjonaliźmie  :hahahaha:

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #24 dnia: 8 Kwietnia 2010, 14:01 »
Ja bawiłam się na tym samym weselu, na którym grał Zając co marcella i powiem szczerze że jak w Pinokio go uwielbiałam to facet jak dla mnie nie nadaje sie na prowadzenie wesel. Fakt te wesele było bardzo fajne bo była przesympatyczna atmosfera i ludzie. Ale Zająca bym nie poleciła, nie na wesele. Moze na 18-stke, poprawiny itp.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline molly18
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010.
« Odpowiedź #25 dnia: 10 Kwietnia 2010, 18:06 »
Ja o p.  Zającu mogę powiedzieć tylko tyle, ze umówił się z nami na spotkanie, w terminie który sam podał i nie przyszedł!!! nie zadzwonił, że się spóźni, później też nie zadzwonił, żeby np.  przeprosić że nie dotarł.  Ale cóż, może i dobrze, bo przynajmniej mamy teraz profesjonalnego DJa ;)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #26 dnia: 10 Kwietnia 2010, 20:10 »
molly cieszę się, że wypowiedziałaś się w tym wątku :) Może w końcu Pan Zając przestanie się mianować profesjonalistą  ::)

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #27 dnia: 11 Kwietnia 2010, 22:33 »
No, ale para młoda była bardzo zadowolona :) Ale nie zamierzam bronić Zająca.. faktycznie podchodzi chyba zbyt błacho do pewnych spraw... Ale imprezy rozkręca jak dla mnie świetnie i bardzo bym chciała go mieć jako wodzireja dodatkowo.. (mamy zespół). Zmieniłam datę ślubu i jeszcze nie wiem czy ten termin również ma wolny..

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #28 dnia: 13 Kwietnia 2010, 13:58 »
We wrześniu byłam na weselu prowadzonym przez tego dj'a i było średnio. Muzyka całkiem niezła, ale moim zdaniem nie porwał gości. poprawnie, ale bez rewelacji. Niestety nie wiem, jaka była ocena młodych.

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #29 dnia: 25 Sierpnia 2010, 09:25 »
ja tez chetnie sie przylacze do tego watku. . .  i powiem tak. . .  bylam na wielu weselach, prowadzonych przez zespoly i innych DJ'ow i nigdzie nie bawilam sie tak fajnie jak na weselu, które prowadzil Zając.  szczerze.  dlatego jak tylko ustalilismy termin zadzwonilismy do niego i z marszu podpisalismy umowe.  facet jest wyluzowany, ma poczucie humoru i swietnie prowadzi konkursy i ogolnie rozkreca cala impreze, ktora jest akurat i dla mlodych i dla starych.  ustala sie z nim przed weselem scenariusz imprezy w calosci, wiec nie ma potem rozczarowań.  

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #30 dnia: 30 Sierpnia 2010, 07:40 »
sporo potrafi wypić ::)

Offline huculeczka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4 wrzesień 2010
« Odpowiedź #31 dnia: 9 Września 2010, 11:14 »
Nasze wesele prowadził w tę sobotę Mariusz. I jesteśmy nim (nie tylko my, bo i goście, i kamerzysta, i fotograf) ZACHWYCENI. Zero problemów z kontaktem z gośćmi, potrafił dostosować się do każdej sytuacji :) Jak zauważył, że jest dużo dzieci, to wyciągnął chustę Klanzy żeby i one miały radochę - a przy tej zabawie równie dobrze bawili się i dorośli i dzieci! Do tego pozytywnie nas zaskoczył swoimi pomysłami, konkursy ma naprawdę na poziomie, zero zboczeń i niesmacznych żartów. Gdy prosiłam kamerzystę aby film nie trwał dłużej niż godzinę, powiedział: "Nie ma mowy, macie za dobrego DJa" :D I to chyba najlepszy komentarz ;)

Offline anullali

• uzależniony
« Odpowiedź #32 dnia: 22 Września 2011, 11:14 »
jestem po weselu - grał u nas Mariusz - i było świetnie :)
gorąco polecam!!!
wszyscy świetnie się bawili :)

Offline mona6061

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: C.22 stycznia 2011 i K.22 czerwca 2013
« Odpowiedź #33 dnia: 4 Listopada 2011, 10:16 »
Ja juz wstepnie  z nim rozmawialam przez e-maila bo nie ma mnie w Polsce.W grudniu spotkamy sie osobiscie  i podpiszemy umowe,mi Pana Mariusza bardzo duzo osob polecalo.Do wesela daleka droga....a jak bedzie to sie okaże:))
« Ostatnia zmiana: 14 Listopada 2011, 12:53 wysłana przez Sylvi »

Offline skoli20
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #34 dnia: 17 Września 2012, 21:39 »
Witam wszystkich  :-*

Oczywiście temat się kręci. . . czy któraś z Was miała przyjemność/nieprzyjemność współpracy z Panem M. Zającem?
I może wspomóc opinią/sugestią itp ? ( lub polecić jakiegoś dobrego DJ-Wodziereja ze SZCZ )
Miłego! PaPa

Offline anullali

• uzależniony
« Odpowiedź #35 dnia: 26 Września 2012, 09:53 »
ja miałam przyjemność już parokrotnie. i za każdym razem było super :) a na moim weselu to już w ogóle było czadowo. i wszystkim, nawet najbardziej konsrwatywnym gościom,  również się podobało :)

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Października 2012, 17:57 »
Ja polecam z całego serca.. To bardziej wodzirej niż DJ.. Dla mnie jest genialny!

Offline Bella1992
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.07.2013 r.
« Odpowiedź #37 dnia: 20 Lipca 2013, 21:09 »
Witam,
DJ Mariusz Zając był wodzirejem tydzień temu u mnie na weselu i jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, goście jak i my się świetnie bawiliśmy .  Chciałabym się również ustosunkować do niektórych wypowiedzi mówiących negatywnie o prowadzeniu przez niego wesela lub puszczaniu muzyki - w prawdzie nie byłam na wszystkich weselach prowadzonych przez niego, lecz być może ludzie się nie bawili tak super jak u nas, ponieważ DJ mógł nie trafić w gust muzyczny większości gości będących na danym weselu lub państwo młodzi nie skonkretyzowali jaki typ muzyki chcieliby aby był puszczany częściej (być może więcej ludzi było młodych a muzyka była np.  disco polo czy coś w tym stylu :) )

w każdym razie nasi goście się świetnie bawili, znajomy który będzie brał ślub za rok będzie na pewno chciał skorzystać z jego usług.  W razie jakichkolwiek pytań chętnie na nie odpowiem w tym wątku i opiszę wrażenia z mojego wesela

Offline netgirl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: niedawno
« Odpowiedź #38 dnia: 22 Lipca 2013, 13:52 »
Miałam okazję być na kilku imprezach prowadzonych przez pana Mariusza.  Było bardzo dobrze.  Z tego co wiem to on pracował (a może nadal pracuje) w Pinokiu. 

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #39 dnia: 29 Stycznia 2014, 10:55 »
Mariusz grał u nas na weselu i poprawinach 21 września 2013 i nie mogliśmy sobie wybrać lepszego DJ/wodzireja na wesele niż on. Goście byli nim zachwyceni- muzykę dobrał idealnie do gości, parkiet był non stop pełen. Wszytskim się tak podobało, że domagają się poprawin w rocznicę ślubu właśnie z Mariuszem w roli DJ/wodzireja hahahah

U nas była dość ciężka sytuacja, gdyż rodzice nie mogli zaakceptować wyboru DJa zamiast orkiestry weselnej i do dnia ślubu było mnóstwo dyskusji i komentarzy z ich strony na ten temat, ale już po pierwszym bloku tanecznym mama podeszła do nas i powiedziała " Fajny ten DJ", a już im dalej w wesele tym coraz częściej pojawiało się to stwierdzenie, po wszystkim powiedziała: "jednak mieliście rację wybierając Mariusza, to było najlepsze wesele na jakim byłam" Goście po dzień dzisiejszy go wspominają i zabawy, które u nas zorganizował. A ciotki po 60 non stop puszczają sobie bałkanicę wspominając nasze wesele hahahaha

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #40 dnia: 29 Stycznia 2014, 11:01 »
Przepraszam, ze piszę po raz kolejny, ale nie wiedziałam jak edytować powyższy post. Taka jedna rada jeżeli chodzi o Mariusza i współpracę z nim: NAJLEPIEJ dać mu wolną rękę i nie narzucać muzyki jaką chcecie, Mariusz wie najlepiej co robić by zabawa się kręciła. Mówię to z doświadczenia, bo Mariusz grał na weselu mojej kuzynki i miał narzucone utwory z jej strony, dopiero jak podeszła do niego i powiedziała graj co chcesz impreza się rozkręciła, więc najlepiej mu zaufać, a będziecie mieli gwarantowane niezapomniane wesele. Facet ma doświadczenie i zna się na tym co robi, więc dobór muzyki najlepiej zostawić profesjonaliście :)

Offline CzekoLady
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6-02-2016
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #41 dnia: 10 Kwietnia 2016, 17:52 »
ale fe, ale fee, ale feee... fenomenalny prowadzący, Zając, Mariusz Zając !!

Prowadził nam wesele. A wymagania postawiliśmy wysoko. Wszyscy byli zadowoleni, i młodzi, i goście, i młodsi, i starsi.
  • Profesjonalne przygotowanie - lista spraw do ustalenia podczas pierwszego spotkania.
  • Ciekawe propozycje - niesztampowe rozwiązania w kwestii pierwszego tańca i zabaw weselnych.
  • Właściwa muza - goście od 1 roczku do 86 lat szaleli na parkiecie.
Polecamy, bo tak :) bo sprawdziliśmy i wiemy, jak fajnie mieć Zająca na imprezie.

Paulina i Tomasz

Offline muzyczny
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Kwietnia 2016, 08:10 »
dj Mariusz Zając - właściwy człowiek na właściwym miejscu!

prośba do Par Młodych, jeżeli zaufaliście już jakiemuś dejotowi lub zespołowi i podpisaliście z nim umowę, to zaufajcie im po prostu! tak jak nie wnikacie kucharkom jak będą robiły bigos - po prostu ma być smaczny,
tak też zostawcie muzyczną kuchnię dejotowi czy zespołowi, bo całkiem niechcący możecie rozłożyć swoją imprezę życia ..
Pozdro!