Dziewczynki miło, że ktoś tu do mnie zglada
milenaw,
ajako,
Marcix dziękuję za pochwały
Ania, boska sukienka i wlascicielka 
Nie kus tymi malinami, bo ja tu licze dni do wyjazdu, kiedy wpadne do mojego ogrodu i sie doslownie nazre wszystkich owocow i warzyw 
Zrobilas to ciasto? Daj troche

ciasto już dawno pochłonęły domowe łasuchy

A jakiego płynu używasz do soczewek? Bo ja wróciłam do B&L i kupuję go na Allegro, bo mnie nawet z przesyłką dużo taniej wychodzi niż u optyka gdzieś na miejscu 
Używam Solo Care, zapłaciłam za promocyjne opakowanie duża butelka+ wersja podróżna 46 zł. Myślisz, że na Allegro bezpiecznie można kupić płyn? i taniej?
Tak w ogłóe mam strasznego doła. Jestem sama sobie winna

moja suknia jest tak mocno dopasowana, że aż wręcz za ciasna. odebrałam ją we wtorek i mierzyłam jeszcze w domu i okazało się, że nie potrafię się w niej schylić ,ani swobodnie usiąć. Ja co prawda zwracałam uwagę pani w salonie, że jest mi w sukni ciasno, ale ona stwierdziła, że tak ma byc bo to nie może wisieć, ale suknia prawie, że trzeszczy!

Ja się w niej po prostu źle czuje. jutro będę dzwonić do salonu pytać się czy da się suknie poprawić, gorzej jak nie jest zostawioy materiał. nie mam pojęcia co wtedy zrobię. :Placz_1:Najgorsze , że jest za ciasna w miejsu gdzie są żebra, kości i tam się nie da schudnąć!!! boże jaka ja jestem głupia, że nie uparłam się , żeby mi poszerzyli tą suknię. i jeszcze jedno- kupowałam ją w Krakowie, czyli ewentualna podróż na poprawki będzie mnie kosztować ok 200zł za benzynę. :Placz_1:Moja głupota nie zna granic, a doła mam teraz ogromnego