Autor Wątek: Kukułeczko, panieneczko, z paproci i ziela, powiedz mi  (Przeczytany 33037 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Barbart
  • uzależniony
Odp: Kukułeczko, panieneczko, z paproci i ziela, powiedz mi
« Odpowiedź #270 dnia: 25 Lipca 2007, 18:57 »
To czekamy na foty !!!!!!!!!!!!!!!

:tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #271 dnia: 25 Lipca 2007, 20:11 »
Ania kombinuj i wklejaj nam tu fotki  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #272 dnia: 25 Lipca 2007, 20:49 »
Ania no ja też czekam na foty :tupot: :tupot: :tupot:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #273 dnia: 25 Lipca 2007, 22:45 »
w tym jestem dobra  :los: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot::tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot::tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: hihihi  :los:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #274 dnia: 26 Lipca 2007, 00:18 »
w tym jestem dobra  :los: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot::tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot::tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: hihihi  :los:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #275 dnia: 26 Lipca 2007, 10:08 »
Aniu wklejaj te fotki bo epox cie zatupta wiem cos o tym:)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #276 dnia: 26 Lipca 2007, 10:35 »
no i co będą te fotki czy nie :brewki:

a co bedę sobie żałowała,jestem w tym dobra to zaserwuje jeszcze mała kolonie tupajacych epoxików  :los:

:tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

:los: :luzak:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #277 dnia: 26 Lipca 2007, 10:58 »
Aniu, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :bukiet:

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #278 dnia: 26 Lipca 2007, 12:35 »
anelle dziękuję bardzo :)
Ewcia już mnie wbiła w ziemię, nie ma co jest w tym najlepsza :)

Najpierw zdjęcia prezenciku imienionowego od mojego wspaniałego mężczyzny:
na modelce, ładnie widać hafcik:

i wersja oryginalna, bez modelki ;D

Teraz należy się wam coś za to tupanie i czekanie na kieckę. Zrobiłam sobie dziś zdjęcia i z bólem stwierdziłam, że moja suknia nie nadaje się do fotografowania.  :mdleje: nie iwdać koronek ani tego jak pięknie się mieni, mój aparat to już w ogóle zrobiła takie zdjęcie, że suknia się cała zlewa i jest do d... niestety. ale cóz nie darujecie mi jak nie pokarzę tych zdjęć więć:

a tak na profesjonalnej fotografii

zaraz jedziemy z następnymi ;)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #279 dnia: 26 Lipca 2007, 12:37 »
Aniu wszystkiego najlepszego z okazji imienin  :bukiet:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #280 dnia: 26 Lipca 2007, 12:37 »
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  :szczeka:

Offline Ania P.

• uzależniony
« Odpowiedź #281 dnia: 26 Lipca 2007, 12:44 »
made by ania p.

Musicie użyć własnej wyobraźni, bo niewiele tu widać :drapanie:

Jeszcze jedna fotka oryginalna

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #282 dnia: 26 Lipca 2007, 13:15 »
ale ma guscik fajny twoj facet komplecik jest przesliczny:)co do sukieneczkli sliczna choc pewnie tak jak mowisz zdjecia nieoodaja jej wszystkoch urokow choc i tak wyglad slicznie. ona niejest cala biala prawda??

Offline Ania P.

• uzależniony
« Odpowiedź #283 dnia: 26 Lipca 2007, 13:19 »
ale ma guscik fajny twoj facet komplecik jest przesliczny:)co do sukieneczkli sliczna choc pewnie tak jak mowisz zdjecia nieoodaja jej wszystkoch urokow choc i tak wyglad slicznie. ona niejest cala biala prawda??
Suknia jest koloru szampanowego czyli ani biały ani ecru. Nic tu na tych zdjęciach nie widac :nerwus: :nerwus:
komplecik to tak naprawdę sama sobie wybrałam, ale mojemu S. też się spodobał, szczególnie na mnie :skacza:

Offline Yukari-chan

• uzależniony
  • z perspektywy podłogi wszystko jest metafizyką..
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #284 dnia: 26 Lipca 2007, 13:24 »
Wszystkiego Najlepszego z okazji imieninek :* :]

A kiecka prześliczna - koronki widać - się nie przejmuj :P Aczkolwiek lepszy efekt byś uzyskała przy mniejszej ilosci naturalnego światła ;) Jednak cudnie ci w niej :)

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #285 dnia: 26 Lipca 2007, 13:31 »
Aczkolwiek lepszy efekt byś uzyskała przy mniejszej ilosci naturalnego światła
Dokładnie - zdjęcia na modelce są takie "wieczorowe"

Najlepsze życzenia imieninkowe :bukiet:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #286 dnia: 26 Lipca 2007, 13:36 »
Najlepsze zyczonka, pieknego w zyciu slonka, smutkow malych jak biedronka i szczescia wielkiego jak smok!
 W DNIU IMIENIN DUŻO SZCZESCIA I SŁODYCZY ANIA TOBIE ANIU ŻYCZY

Ps. PIEKNA SUKIENKA I TOBIE W NIEJ TEZ PIEKNIE BAARDZO W MOIM STYLU

Offline Ania P.

• uzależniony
« Odpowiedź #287 dnia: 26 Lipca 2007, 14:20 »
katarzyna 84, yukari-chan, jumi 1979, Anuitek83
dziekuję za życzenia i cieszę się, że sukienka sie wam choć troszke podoba. Jeszcze 2 tyg. i będą zdjęcia ze ślubu, może troche lepsze ;)

Offline Ania P.

• uzależniony
« Odpowiedź #288 dnia: 26 Lipca 2007, 14:33 »
Zmykam upiec jakieś ciasto imieninkowe, coś z malinkami, bo w naszym ogródku ich pełno. Podzieliłabym się ze wszystkimi Aniami :los:bo to nasz dzień :los:

mniam ,mniam

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #289 dnia: 26 Lipca 2007, 19:14 »
I ja się dołączam do życzen Aniu :D

Wszystkiego najcudowniejszego w zyciu  :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:
Napisane: Lipiec 26, 2007, 19:10:32
Aniu śliczna sukienka.... i prezent od ukochanego równiez :)

A jeśli chodzi o foty to najlepiej by ktos Ci je zrobił :D

Gorzej jak nie chcesz kiecy nikomu pokazać....

....lub samowyzwalaczem trzasnąć zdjątka :D

Offline Ania P.

• uzależniony
« Odpowiedź #290 dnia: 27 Lipca 2007, 09:53 »
Barbart dziękuję :uscisk:
Zostało juz tylko 15 dni.
Dziś wybieram się na drobne zkaupy, typu płyn do soczewek i samoopalacz.
Z większych rzeczy zostało nam:

-zrobienie winietek
-zakup alkoholu
-ustalenie menu -3 sierpnia
-rozmowa z kwiaciarką
-fryzura próbna -1 sierpnia
-rozmowa z księdzem i spowiedź
-nieustanne ćwiczenie walca :los:
Chyba tyle :drapanie:
Powinniśmy zdążyć, teraz uciekam na zakupki :)

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #291 dnia: 27 Lipca 2007, 15:45 »
A jakiego płynu używasz do soczewek? Bo ja wróciłam do B&L i kupuję go na Allegro, bo mnie nawet z przesyłką dużo taniej wychodzi niż u optyka gdzieś na miejscu :)

Offline Marcix
  • forumowicz
  • data ślubu: 25 sierpień 2007
« Odpowiedź #292 dnia: 27 Lipca 2007, 15:49 »
Ania, boska sukienka i wlascicielka ;D
Nie kus tymi malinami, bo ja tu licze dni do wyjazdu, kiedy wpadne do mojego ogrodu i sie doslownie nazre wszystkich owocow i warzyw ;D

Zrobilas to ciasto? Daj troche :obiad: :Uu:

Offline ajako
  • forumowicz
« Odpowiedź #293 dnia: 28 Lipca 2007, 20:24 »
Puk, puk Aniulka.........wszystkiego naj, naj kochanie z okazjii imieninek!!!!!
Śliczna bielizenka, uuuuuu, alez bedzie sexi!!!!

AAaaa suknia przepiekna!!!!!!!!!!!boska!!!!!!!!!!Bedziesz cudna ksiezniczka w dniu ślubu!!!

ps. to ja juz uciekam, bo tak tylko na chwileczke wpadlam.Pozdroweczka!!!

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #294 dnia: 28 Lipca 2007, 20:34 »
Aniu mimo, ze imieninki miałaś wczoraj skladam Ci najserdeczniejsze życzenia :bukiet:
A sukienka jest śliczna i ty w niej wyglądasz super. W relacji ze ślubu na pewno zobaczymy cale jej piękno  i twoje zresztą też. :D

Offline Ania P.

• uzależniony
« Odpowiedź #295 dnia: 29 Lipca 2007, 18:01 »
Dziewczynki miło, że ktoś tu do mnie zglada :)
milenaw, ajako, Marcix dziękuję za pochwały
Ania, boska sukienka i wlascicielka ;D
Nie kus tymi malinami, bo ja tu licze dni do wyjazdu, kiedy wpadne do mojego ogrodu i sie doslownie nazre wszystkich owocow i warzyw ;D

Zrobilas to ciasto? Daj troche :obiad: :Uu:
ciasto już dawno pochłonęły domowe łasuchy :)
A jakiego płynu używasz do soczewek? Bo ja wróciłam do B&L i kupuję go na Allegro, bo mnie nawet z przesyłką dużo taniej wychodzi niż u optyka gdzieś na miejscu :)
Używam Solo Care, zapłaciłam za promocyjne opakowanie duża butelka+ wersja podróżna 46 zł. Myślisz, że na Allegro bezpiecznie można kupić płyn? i taniej?

Tak w ogłóe mam strasznego doła. Jestem sama sobie winna :( :( moja suknia jest tak mocno dopasowana, że aż wręcz za ciasna. odebrałam ją we wtorek i mierzyłam jeszcze w domu i okazało się, że nie potrafię się w niej schylić ,ani swobodnie usiąć. Ja co prawda zwracałam uwagę pani w salonie, że jest mi w sukni ciasno, ale ona stwierdziła, że tak ma byc bo to nie może wisieć, ale suknia prawie, że trzeszczy! :nie: Ja się w niej po prostu źle czuje. jutro będę dzwonić do salonu pytać się czy da się suknie poprawić, gorzej jak nie jest zostawioy materiał. nie mam pojęcia co wtedy zrobię.  :Placz_1:Najgorsze , że jest za ciasna w miejsu gdzie są żebra, kości i tam się nie da schudnąć!!! boże jaka ja jestem głupia, że nie uparłam się , żeby mi poszerzyli tą suknię. i jeszcze jedno- kupowałam ją w Krakowie, czyli ewentualna podróż na poprawki będzie mnie kosztować ok 200zł za benzynę.  :Placz_1:Moja głupota nie zna granic, a doła mam teraz ogromnego :(

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #296 dnia: 29 Lipca 2007, 18:20 »

Tak w ogłóe mam strasznego doła. Jestem sama sobie winna :( :( moja suknia jest tak mocno dopasowana, że aż wręcz za ciasna. odebrałam ją we wtorek i mierzyłam jeszcze w domu i okazało się, że nie potrafię się w niej schylić ,ani swobodnie usiąć. Ja co prawda zwracałam uwagę pani w salonie, że jest mi w sukni ciasno, ale ona stwierdziła, że tak ma byc bo to nie może wisieć, ale suknia prawie, że trzeszczy! :nie: Ja się w niej po prostu źle czuje. jutro będę dzwonić do salonu pytać się czy da się suknie poprawić, gorzej jak nie jest zostawioy materiał. nie mam pojęcia co wtedy zrobię.  :Placz_1:Najgorsze , że jest za ciasna w miejsu gdzie są żebra, kości i tam się nie da schudnąć!!! boże jaka ja jestem głupia, że nie uparłam się , żeby mi poszerzyli tą suknię. i jeszcze jedno- kupowałam ją w Krakowie, czyli ewentualna podróż na poprawki będzie mnie kosztować ok 200zł za benzynę.  :Placz_1:Moja głupota nie zna granic, a doła mam teraz ogromnego :(

Aniu spokojnie. Na pewno da się coś zrobić. Wiem, ze stracisz pieniążki na benzynę, ale sukienka musi leżec idealnie a ty masz się w niej dobrze czuć.
Nie martw się kochana. Zadzwoń do pani z salonu i umow sie na kolejną przymiarkę. Uda się zobaczysz. :przytul: :przytul:

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #297 dnia: 29 Lipca 2007, 20:16 »
Aniu a może udaloby ci się znaleźć u siebie jakąś krawcową, która by temu zaradziła...?

Może nię musialabyś wtedy jeżdzić taki kawał :D

Zawsze można poszukać a nuż znajdziesz taką sprytną panią....

Offline Marcix
  • forumowicz
  • data ślubu: 25 sierpień 2007
« Odpowiedź #298 dnia: 29 Lipca 2007, 20:30 »
No właśnie, Barbart dobrze mówi, popytać koleżanki, znajomych i znaleźć jakąś sprytną panią. W każdym mieście na pewno jest taka sprytna pani, a ty sie za bardzo nie załamuj mi tu  :przytul:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #299 dnia: 29 Lipca 2007, 20:39 »
A ja tam mysle ze warto dac te 200 zl. ale pojechac do salonu gdzie suknia byla przerabiana.
Ania na pewno musisz cos z tym zrobic, bo ty masz szalec na swoim weselu ile Ci sil wystarczy.
Na pewno krawcowe cosik tam zostawily i da sie troche poszerzyc. Zobaczysz ze bedzie ok.