Autor Wątek: Jagna77 zafasolkowala :)  (Przeczytany 69754 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Odp: Jagna77 zafasolkowala :)
« Odpowiedź #990 dnia: 2 Września 2007, 10:44 »
uuu Jagna, zaszaleliście :) do 3!! fiu fiuu, moja granica to 2, tyle wytrzymałam na weselu tydzień temu :) Może dłużej dałoby radę, ale krzesełka były niewygodne :)

Dalszego ciągu Twojej historyjki nie będę komentowała, bo po co? Zatrzymam to dla siebie, co myślę o danej osobie...

Pozdrawiam i miłego dalszego imprezowania, bo czuję, że imprezka się przedłuży :)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #991 dnia: 2 Września 2007, 11:48 »
szkoda że wcześniej mnie tu nie było

Jagna olej to i bądź szczęśliwa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #992 dnia: 2 Września 2007, 11:54 »
A tak swoja droga ja Ciebie Jagus podziwiam za takie podejście to takich komentarzy. Może ja jestem jakaś przewrażliwiona, ale wszystko strasznie biorę do siebie i nie śpie później po nocach! Może z czasem oduczę się tego.

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #993 dnia: 2 Września 2007, 12:50 »
martyna1985 agulkaaa   :hello: :hello: :hello:

My juz po sniadanku  :D  Dzis naprawde bedzie wielki mega lennnnnnnnnn  :D ;D Jutro porzadne porzadki po imprezce i moze  wkoncu wypiore ten dywan bo wczoraj sie niezle doprawil , dobrze ,ze przed imprezka go nie pralam  :D

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #994 dnia: 2 Września 2007, 12:52 »
Jagna ty non stop coś robisz
polez troszke , obejrzyj sobie fajne film a dywan- nic mu się nstanie jak będzie jeszcze troszkę brudny :):):):):)

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #995 dnia: 2 Września 2007, 12:53 »
Ja dosłownie nie wiem co napisać, ale chyba najlepiej będzie jak nie napiszę nic  ::)

Jaguś tylko sama tego dywanu nie pierz!!!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #996 dnia: 2 Września 2007, 13:01 »
agulkaaa i tak mialam w planach go przeprac a wczoraj naparwde sporo sie nanioslo  :o ;D

olkahof zatrudnie meza aby go mi dobrze na dworze wytrzepal i sobie spokojnie go wypiore. Bede uwazala aby sie nie przemeczyc , wiem ,ze maluszek teraz najwazniejszy i nie chce mu zaszkodzic  :)

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #997 dnia: 2 Września 2007, 15:34 »
Tak Jagna to jest mój ostatni wpis, i jezeli chcesz, nawet tu nie zagladne..

Ja byłam szczupła w ciazy, i sie nie głodowałam, wazyłam w 9 mies. 60kg. Ola urodziła sie prawie 4 kg.. wic chyba jej nie glodziłam... ???

Maz do tej pory mówi ze jestem atrakcyjna, i byłam bedac w ciazy!!
A po urodzeniu nie miałam czego zrzucac..
Bo bedac w ciazy tez mozna i trzeba o siebie dbac..
Nigdy nie napisalam nic o jej wygladzie, tym bardziej złego!!

I co jeszcze, nie zgadza sie to, ze umiesz dobrze przyjmuja krytyke!!  No nawet nie była krytyka, trzeba umiec odrózniac rzeczy!!

Nie rozumiem was dziewczyny, skoro forum jest dla wszystkich, to nie po to aby mówic tylko piekne słowa.. nawet jezeli cos jest nie tak, trzeba mówic prawde.. ! a nie słodzic..
ja to jakos ubrałam w słowa..

i wiem jak to byc w ciazy, i nikt nie mógł mi nic zarzucic co do wygladu, a jezeli nawet miałby to umialam to przyjac z honorem, nie mówiac o tym całemu swiatu..

jak mówia, tylko "przyjaciel" powie ci prawde..!! 
bo po co kłamac, aby tylko ktos poczuł sie dobrze..
Nigdy nie zyczyłam nikomu nic złego, nigdy nikomu nie mówiłam nic złego..

I prosze mnie nie porównywac do kogos takiego jak "IGRASZKA", nie jestem nikim takim!!!!!!!!!!!!!!!!
nie kłamie, nie zmyslam, mówie prawde..

I prosze mi powiedziec, czy jest jakis punkt w regulaminie który mówi ze nie mozna napisac prva??
czy tez wyrazic swoja opinie!!!
wtedy prosze mówic o ostrzezeniach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak sa, ale mozna jakos sobie z tym radzic..!!
a nie mówic, ze to jest taka moja uroda!! i skoro, tak dobrze ci z tym , bylo mi o tym napisac, a nie mówic o tym wszystkim!!
o wszystkim tak mówisz innym ludziom??
mnie to nie ziebi nie grzeje...
dobrze, ze sa inni ludzie którzy tak mnie źle nie oceniaja na tym forum.. bo wiedze ze nigdy bym nikogo nie skrzywdzila.. słowem ani czynem.
nie wazne.. zegnam!!
« Ostatnia zmiana: 2 Września 2007, 15:43 wysłana przez Oleńka81 »

• Chuck Norris
« Odpowiedź #998 dnia: 2 Września 2007, 15:39 »
Dziwne, ja myślałam, że takie "duże" dziewczynki powinny wiedzieć, że na swiecie są ludzie o różnych figurach :drapanie:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #999 dnia: 2 Września 2007, 15:46 »
Olenka wazylas 60 kg i mialas idealna fogure i tak maja miec wszyscy ?? No to ja juz powinnam sie pochlastac bo waze prawie 70. Pogubilas sie dziewczyno  :-\

Widocznie nie mamy do czynienia z duza dziewczynka. Coz pozostaje nam wpolczuc naszej forumce ktora mysli ze skoro Ona mogla to inni tez moga miec idealne ksztalty.

Dla mnie Jagna ma własnei takie idealne kształty i inaczej ja sobie nei wyobrazam :) Niektorym okragle ksztalty dodaja urou i tak jest z Jagna :) a w koncu kochaneho ciała nigdy za wiele :P

KONIEC PIESNI !  :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1000 dnia: 2 Września 2007, 18:14 »
Narazie !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #1001 dnia: 2 Września 2007, 19:08 »
Jagna, przykro mi, że usłyszałaś (zobaczyłaś) te przykre słowa pod swoim adresem  :przytul:
Ja jestem przy kości, teraz tyję (co jest normalne w ciąży) i jestem wrażliwa co do swojego wyglądu... ale cóż mogę narazie z tym zrobić... ćwiczyć nie mogę, odżywiać się muszę... załamanie nerwowe też nie wchodzi w grę... więc co... muszę z tym żyć...
I prawdę mówiąc wcale nie czuję się gorsza od szczupłych kobiet - bo przecież nie kilogramy świadczą o człowieku...
Najważniejsze, że jesteśmy szczęśliwymi mężatkami, czeka nas wkrótce macierzyństwo - coś na co czekamy z niecierpliwością i wielką radością w sercach  :D
A ludzie bywają różni - tak jak słusznie zauważyły dziewczyny - są szczupli i otyli, piękni i mniej atrakcyjni, blondyni, bruneci, rudzi...
Trzymaj się i pamiętaj, że są na świecie ludzie, którzy widzą coś więcej w drugim człowieku...  :uscisk:

P.S. A do Ciebie Oleńka81 - o ile jeszcze tutaj zajrzysz... Rozumiem, że napisałaś wiadomosć na priv... i nawet lepiej to rozumiem niż pisanie w wątku ogólnym - miałaś coś osobistego do przekazania i przekazałaś.
Na drugi raz jednak zastanów się lepiej nad doborem słów... i nad treścią jaką chcesz komuś przekazać... I nie mierz innych swoją ramą... bo to, że Ty akurat wyglądasz tak czy inaczej nie znaczy, że jesteś ładniejsza, mądrzejsza czy lepsza od innych...
Mi na przykład nie podobają się mężczyźni, którzy są wytatuowani prawie na każdym cm swojego ciała... obrzydza mnie to jakoś i mam wrażenie, że tacy faceci mało mają mądrego do powiedzenia... Może bierze się to z tego, że pracowałam z alkoholikami i oni często mieli tatuaże... nie wiem... ale tak mam... Ale jak widać - Tobie np wcale to nie przeszkadza, patrząc na Twojego męża... I widocznie jest on wspaniałym człowiekiem skoro wyszłaś za niego za mąż...

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #1002 dnia: 2 Września 2007, 19:21 »
Może, podkreślam może zrozumiałabym te "złote rady" gdyby Jagna pisała cokolwiek o tym, że coś jej nie odpowiada w Jej wyglądzie, ze coś jej przeszkadza itp. ale jak widać jest to pełna radości, uśmiechnięta i szczęśliwa młoda kobieta, która dobrze się czuje taką jaka jest i uważam, ze nikomu nic do tego jak wygląda.
Na szczęście nie żyjemy jeszcze w jakimś świecie rodem z filmów since-fiction, w którym określone są parametry odnośnie dopuszczalnego wyglądu człowieka i wszyscy, którzy się w tych parametrach nie mieszczą są likwidowani.

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #1003 dnia: 2 Września 2007, 19:28 »
Witam wszyskich!!!Pozno,bo pozno ale wkoncu i ja dotarlam do tego watku.Jesli chodzi o wypowiedz olenka 1981 to nie byla mila.Czasem lepiej takie rzeczy zachowac tylko dla siebie zeby nie urazic nim innych.
 Jagna77 brzuszek duzy,ale najwazniejsze jest chyba to zeby dzidzia i mama byly zdrowe.Po tym to co powiedziala olenka1981
pomysl o tym.....
bo dziecko nie jest warte tego!!!
jagna ja ci zycze jak najlepiej, ale pomysl o tym....
[/b]

NO COMENTS
[/quote]poprostu mnie zatkalo.Bo dotychczas myslalam ze kazda matka mysli najpierw o dziecku a pozniej osobie,widocznie bylam w bledzie!!!!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1004 dnia: 2 Września 2007, 20:55 »
martyna1985   Antalis ela asia ~monika~ justyska Witam Was serdecznie  :hello: :hello: :hello:

Lepiej skonczmy ten temat  , moze kiedys mialam kompleks na swojej wagi ale juz dawno to minelo , jakbym sie wstydzila swojego wygladau , nie pojawilabym sie na spotkaniu foremkowym po Gali Slubnej w "Chacie" i nie wklejalabym swoich zdiec z twarza oraz slubnych.

Mysle ,ze sam fakt pisania ,ze ktos ma  za duzo kilogramow nie jest zly ale  wlasnie w jakie slowa i w jakim kontekscie sie je wyrazi bardzo duzo znaczy. Troche wlansie Oleńka81 przesadzila z tym i to mnie po prostu ruszylo a nie to ,ze pisze o moim wygladzie. Nie zadam aby kazda osoba mnie zaakceptowala bo kazdy ma swoje sympatie i antypatie.Ja nie jestem jedyna osoba z takimi problemami i kazda inna o podobnym problemie moze czuc sie urazona. Tak jak pisala asia jest osoba bardziej wrazliwa i moze wlasnie miedzy innymi ona czuc sie urazona.
 Dobra juz starczy tej dyskusji na ten temat.

Dzis mielismy dzien gosci , przez caly dzien przewijali sie  goscie  8) a to jeszcze z imprezki goscie a to chlopak ktory byl w ekipie ktora nam budowala dom i na sam koniec pod wieczor wpadla w koncu moja siostra z mezem i dziecmi , bo jeszcz nie miala okazji zobaczyc nasze gniazdko w srodku  ;D Dzien szybko i milo zlecial  :D ;D

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1005 dnia: 3 Września 2007, 10:28 »
Jagus no do gosci sie przyzwyczajaj, bo pewnie nie jedna osoba bedzie jeszcze chciala zobaczyc wasze gniazdko :D

Co do "tego" tematu, uwazam, ze lepiej go zakonczyc dziewczyny, napewno Jagna w swoim watku chcialaby miec jak najmniej takich postow...

Tulam mocno

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1006 dnia: 3 Września 2007, 10:34 »
olkahof   :hello: :hello: :hello:

Nawet to mile przyjmowac gosci wreszcie u siebie choc tak jeszcze do konca nie nurzadzilismy sie  ;D :D

Co do "tego" tematu, uwazam, ze lepiej go zakonczyc dziewczyny, napewno Jagna w swoim watku chcialaby miec jak najmniej takich postow...

Tulam mocno

Zgadzam sie w 100 % w koncu to moj watek potyczek ciazowych  8) ;D a nie problemow w moja waga  ;D

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1007 dnia: 3 Września 2007, 10:38 »

Nawet to mile przyjmowac gosci wreszcie u siebie choc tak jeszcze do konca nie nurzadzilismy sie  ;D :D

No wcale sie nie dziwie, mi tez bedzie w przyszlosci milo przyjmowac gosci u siebie, nawet w nie do konca urzadzonym domku :D

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #1008 dnia: 3 Września 2007, 10:41 »
Jagna pozdrowienia dla Twojej rodzinki  :przytul: trzymaj się mocno i nie przejmuj innymi.

PS. nie będę komentować pewnych zachowań, dziś zaczynamy nowy tydzień wieć zapomnijmy o starym ;)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1009 dnia: 3 Września 2007, 11:49 »
olkahof *Mimi*   :hello:

Nowy tydzien i nowa pogoda   :Kwasny: leje i jeszcze raz leje i na dodatek cos mi net szwankuje a chcialam nadrobic wszelkie zaleglosci na forum  :Blee:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1010 dnia: 3 Września 2007, 14:31 »
Nie rozumiem was dziewczyny, skoro forum jest dla wszystkich, to nie po to aby mówic tylko piekne słowa.. nawet jezeli cos jest nie tak, trzeba mówic prawde.. ! a nie słodzic..
ja to jakos ubrałam w słowa..

I prosze mi powiedziec, czy jest jakis punkt w regulaminie który mówi ze nie mozna napisac prva??
czy tez wyrazic swoja opinie!!!
wtedy prosze mówic o ostrzezeniach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm Ty dziewczyno chyba nadal nie wiesz co piszesz!!!

może troszke  taktu, kultury?  ::) ::) ::)

Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1011 dnia: 3 Września 2007, 14:38 »
NO to nie zazdroszczę pogody.

U mnie ranek zapowiadał sie nieciekawy ale teraz jest całkiem przyjemnie, nawet słońce się przez chmury przedziera:)

W swoim domku to mogłabym codziennie przyjmować gości (o ile by mi się nie znudziło), super sprawa ;)
Ale cicho sza ........ jak dobrze pójdzie to i my niedługo zaczniemy działania w tym kierunku:)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1012 dnia: 3 Września 2007, 15:04 »
klaudia (Kasia) dajmy sobie z tym juz na luz  :) Wole aby sie juz to wszytsko skonczylo , bylo minelo a kazda z nas z pewnoscia wyciagnela swoje wnioski.

~monika~ wlasnie u mnie tez teraz przestalo padac . Troche udalo mi sie nadrobic zaleglosci ale juz mnie tylek od siedzenia boli  8) ;D Jeszcze poczytam co tu w potyczkach slychac i zmykam sie troche polozyc  ;D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #1013 dnia: 3 Września 2007, 15:21 »
Jaguś ja dziś tyle  :przytul:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1014 dnia: 3 Września 2007, 15:23 »
Jaguś ja dziś tyle  :przytul:

To bardzo mile  ;D :D

Oki doki zmykam sie polozyc bo niedlugo uzaleznie sie na dobre od tego forum  ;D :D

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1015 dnia: 3 Września 2007, 15:24 »
Troche udalo mi sie nadrobic zaleglosci ale juz mnie tylek od siedzenia boli  8) ;D Jeszcze poczytam co tu w potyczkach slychac i zmykam sie troche polozyc  ;D

A wiesz, że ja też już coraz krócej mogę przed kompem wysiedzieć, z reszta nie tylko, w ogóle siedzenie jakoś jest dla mnie nie teges ;)
Też się idę obok kontuzjowanego małża położyć:)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1016 dnia: 3 Września 2007, 15:30 »
~monika~ kladz sie obok meza bop to same plusy dla Was obojga  ;D On sie lepiej poczuje a i Tobie wskazane sie przytulic do swojego mezusia i miedzy Wami brzuszek z malenstwem. Jak to cudownie brzmi  :D

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1017 dnia: 3 Września 2007, 18:23 »
Jaguś :)  - nie będę komentować pewnych sytaucji bo nie warto  ;)

a ja tu z apelem do Ciebie - wrzuc nam swieże fotki domku - wiem,ze juz kiedys były  -ale teraz to juz naprawde wasz dom :)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1018 dnia: 3 Września 2007, 20:26 »
Vall fotki wrzuce jak tylko dokupie pare rzczy jak stolik pod telewizor ( bo narazie stoi na lawie  ;D) szafke do przedpokoju na buty , pare chodniczkow itp.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1019 dnia: 3 Września 2007, 20:31 »
Vall fotki wrzuce jak tylko dokupie pare rzczy jak stolik pod telewizor ( bo narazie stoi na lawie  ;D) szafke do przedpokoju na buty , pare chodniczkow itp.

no to czekam i 3mam za słowo  ;) ;) ;)