Tak Jagna to jest mój ostatni wpis, i jezeli chcesz, nawet tu nie zagladne..
Ja byłam szczupła w ciazy, i sie nie głodowałam, wazyłam w 9 mies. 60kg. Ola urodziła sie prawie 4 kg.. wic chyba jej nie glodziłam...

Maz do tej pory mówi ze jestem atrakcyjna, i byłam bedac w ciazy!!
A po urodzeniu nie miałam czego zrzucac..
Bo bedac w ciazy tez mozna i trzeba o siebie dbac..
Nigdy nie napisalam nic o jej wygladzie, tym bardziej złego!!
I co jeszcze, nie zgadza sie to, ze umiesz dobrze przyjmuja krytyke!! No nawet nie była krytyka, trzeba umiec odrózniac rzeczy!!
Nie rozumiem was dziewczyny, skoro forum jest dla wszystkich, to nie po to aby mówic tylko piekne słowa.. nawet jezeli cos jest nie tak, trzeba mówic prawde.. ! a nie słodzic..
ja to jakos ubrałam w słowa..
i wiem jak to byc w ciazy, i nikt nie mógł mi nic zarzucic co do wygladu, a jezeli nawet miałby to umialam to przyjac z honorem, nie mówiac o tym całemu swiatu..
jak mówia, tylko "przyjaciel" powie ci prawde..!!
bo po co kłamac, aby tylko ktos poczuł sie dobrze..
Nigdy nie zyczyłam nikomu nic złego, nigdy nikomu nie mówiłam nic złego..
I prosze mnie nie porównywac do kogos takiego jak "IGRASZKA", nie jestem nikim takim!!!!!!!!!!!!!!!!
nie kłamie, nie zmyslam, mówie prawde..
I prosze mi powiedziec, czy jest jakis punkt w regulaminie który mówi ze nie mozna napisac prva??
czy tez wyrazic swoja opinie!!!
wtedy prosze mówic o ostrzezeniach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak sa, ale mozna jakos sobie z tym radzic..!!
a nie mówic, ze to jest taka moja uroda!! i skoro, tak dobrze ci z tym , bylo mi o tym napisac, a nie mówic o tym wszystkim!!
o wszystkim tak mówisz innym ludziom??
mnie to nie ziebi nie grzeje...
dobrze, ze sa inni ludzie którzy tak mnie źle nie oceniaja na tym forum.. bo wiedze ze nigdy bym nikogo nie skrzywdzila.. słowem ani czynem.
nie wazne.. zegnam!!