Autor Wątek: Jagna77 zafasolkowala :)  (Przeczytany 69718 razy)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
Odp: Jagna77 zafasolkowala :)
« Odpowiedź #330 dnia: 20 Czerwca 2007, 12:55 »
madziulek a ja juz sie nie moge doczekac USG bo je uwielbiam jak podgladam mojego malego babelka  ;D

~monika~ jak narazie nic nie wymyslilam , czekam na meza bo dzis pojechal do Gorzowa na egzamin z prawa jazdy na kat. D ktory mial z Urzedu Pracy.

Juz do mnie dzwonil ,ze zdal teorie a oblal jazde , czekam i czekam a jego nadal nie ma wiec zadzwonilam o 12 do niego a on ,ze nadal jest tam i z instruktorem czeka na dyrektora poniewaz instruktor jego chce sie sprzeciwic iz uwaza ,ze nieslusznie oblali ten egzamin bo zauwazy , ze podczas gdy maz mial cofac jakis tam facet przestawil pacholki . Niech czeka i zobaczymy co wywojuja  :)

Narazie leze i odpoczywam  ;D

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #331 dnia: 22 Czerwca 2007, 11:34 »
no i co, no i co ?? Jak skońcyzła się cała sprawa  ::) ??? :o :)

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #332 dnia: 22 Czerwca 2007, 11:39 »
strasznie jestem ciekawa  :tupot:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #333 dnia: 22 Czerwca 2007, 15:28 »
Niestety nic nie dalo rady wskurac , musialby pisac skarge a wiecie jak to z tym bywa .Pozostalo mu jedynie zdawac poprawke z jazdy i tyle. No co tak bywa.

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #334 dnia: 22 Czerwca 2007, 20:52 »
no to kiedy drugie podejscie ??? Bedzimy 3mac kciuki  ;D

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #335 dnia: 23 Czerwca 2007, 11:58 »
Vall jak narazie nie wiem ,bo aktualnie jest na etpie szukania pracy , bo juz ile moze siedziec w domu a przez ten kurs byl przyblokowany .

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #336 dnia: 23 Czerwca 2007, 12:25 »
Jaguś ja sprawdziłam kiedy poczułam pierwsze ruchy w swojej karcie i w 18 tyg. czułam motylki, ale takie prawdziwe ruchy to dopierow 23 tyg..pewnie to dlatego,że miałam troszkę zbędnego tłuszczyku... :P:P:P...a mój mąż poczuł ruchy maleństwa (dokładnie dwa!! :hihihi: 1 maja....)

Cieszę się, że tak w ogóle jest wszystko ok..Bierz zalecone lekarstwa i będzie git..

A zdjęcia domu...jak ja bym już chciała byśmy góre zrobili...a tu jeszcze ze dwa lata trzeba czekać...ech...zazdroszczę...
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #337 dnia: 23 Czerwca 2007, 12:33 »
Lea wlasnie tez mi sie tak zdaje ,ze te motylki takze czuje , nawet tej nocy jak sie przebudzilam to czylam takie delikatne bulgotanie  ;D mysle ,ze to nasz maly babelek  ;D

Ja w koncu nie moge sie doczekac prawdziwego ciazowego brzuszka bo jest on troche uwypuklony ale widac odznaczajace sie dwie faldki tluszczyku  ;D wiec wiekszosc ludzi nie widzi mojej ciazy pomimo ,ze to juz 18 tydzien  :D

U nas tez duzo jeszcze zostalo ,cala gora ( regipsy i panele ) i z zewnatrz elewacja i wyruwnanie terenu a duzo ziemi trzeba nawiesc ale to narazie bedzie musialo poczekac bo finansowo nie damy rade .Dla mnie najwazniejsze abysmy juz mogli sie tam wprowadzic bo to w koncu na swoim i nie w bloku  ;)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #338 dnia: 23 Czerwca 2007, 12:38 »
Brzuszek już byś chciała..... :D:D Kochana wiesz ile ja czekałam?????!!!! Dokładnie dostałam brzucholka ciążowego 7 czerwca w Boże Ciało...jak się obudziłam to nie wierzyłam (a całą noc mnie brzuch bolał i no-spa nie pomagała...) a Rysio jak zobaczył to od razu-...No no ciężarówko moja...hihihii :serce:

7 czerwca czyli w 7 miesiącu....tak to mój brzuch to była po prostu fałdka tłuszczyku ( zreszta miałam brzuch przed ciążą tłuściutki więc nadal tak wyglądał)...no,ale w czerwcu zrobiłam sie wyglądowo- ciężarówkowa :D:D:D:D:D

Choć nadal nie mam takiego ładnego okrągłego brzuszka jak tu dziewczyny wklejają...

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #339 dnia: 23 Czerwca 2007, 12:48 »
Antalis to mnie uspokoilas  :)

A ostatnio jak sie budzi moj maz i wstaje to caluje moj brzuszek i sie wita z dzidziusiem slowami  Czesc babel ;D a ja dzis na to ze bedzie smiesznie jak teraz na USG okaze sie ,ze babel to dziewczynka  ;D

Pogoda taka do kitu bo przelotnie pada deszcz  :( ale postanowilam z mezem ,z epo obiedzie idziemy do nowego domku bo chce pomyc okna troche (bede z pewnoscia je myla kilka razy jak po remoncie jakims ) i zawiesic firanke nad drzwiami tarasowymi bo w innych oknach sa juz rolety wiec nie musze sie spieszyc z firanami a tu nie montowalismy rolet bo bede chciala jakies ladne sztory , takie ozdobne moze . Tak wiec narazie mam zamontowany ten karnisz anowa  firana czeka aby ja uprasowac i zawiesic . Przy okazji powycieram jeszcze kafelki w lazience bo takze po pierwszym ich umyciu jeszcze nie sa czyste jak powinny wiec musze je kilkakrotnie umyc . Troche sobie porobie to czas mi zleci i bede sie lepiej czule ,ze cos zrobilam w naszym domku  ;D

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #340 dnia: 23 Czerwca 2007, 18:27 »
Jak ja nie cierpię prasowania firan .... brrr ....
No ale jeśli to do nowego domku to musi być przyjemne zajęcie :)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #341 dnia: 23 Czerwca 2007, 18:42 »
Lea podziekowania naleza sie Tobie a nie wiem co ja juz dzis pisze  ;D

Teraz powkleje dzisiejsze fotki  :D

Maz jak pomagal mi przy myciu okien , on najpierw myl je woda z plynem bo byly bardzo brudne  a ja po nim plynem do szyb  ;D

Efekt koncowy  :D nawet jej nie prasowalam bo nie byla wygnieciona bardzo a mysle ,ze zanim sie wprowadzimy bedzie nastepne mycie okien i pranie firany  ;D

Teraz ja po calym tym sprzataniu , padalam ze zmeczenia  8)

To na tyle z dzisiejszych fotek  :)

~monika~ dla mnie teraz jak cokolwiek w tym domku zrobie to sie ciesze jak dziecko choc pozostalo bardzo wiele do zrobienia ale sie juz tak bardzo nie przejmuje bo mamy juz wlasny domek bez kredytu za soba.

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #342 dnia: 23 Czerwca 2007, 20:07 »
Znalazlam w necie cos na wesolo w kosciele , az o malo sie nie poplakalam ze smiechu  ;D

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,53764

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #343 dnia: 23 Czerwca 2007, 20:27 »
hahahahahahahaaha....... jagna77  super!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #344 dnia: 24 Czerwca 2007, 11:06 »
Oleńka81 nie moglam sie powstrzymac aby nie podzielic sie z wami tym  :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #345 dnia: 24 Czerwca 2007, 13:09 »
Jagna - super macie domek  :brawo_2:
I dobrze, że mężuś tak Tobie pomaga w domciu i się o Ciebie troszczy.

Moja jedna uwaga - jak mąż myje okna i staje na krześle to lepiej żeby oparcie krzesła było z boku a nie za nim... gdyby nie daj Boże stracił równowagę to mając oparcie z boku - po prostu z krzesła zeskoczy... a jak ma z tyłu to może być niebezpiecznie...

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #346 dnia: 24 Czerwca 2007, 17:35 »
asia dziekuje za cenna uwage bo tak naprawde nigdy na to nie zwracalam uwage  8) :)

Jak mu tylko zrobilam fotke i powiedzialam ,ze bede miala co wkleic na forum to zaraz sie smial ,z ebeda sie z niego smiac ,ze pantoflarz jest  ;D a ja wtedy mu na to ,ze wlasnie kazdy sobie chwali takiego meza miec w domu  ;D

To prawda ,ze jesli go o cos poprosze ,zawsze moge liczyc na niego  :) Dobrze ,ze mi wtedy pomogl bo sama bym nie dal ate wszytkie okna pomyc dwa razy   :)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #347 dnia: 24 Czerwca 2007, 18:29 »
Jaguś, ja Cię doskonale rozumiem, ze cieszy Cię najmniejszy wysiłek w waszym domku:)
I zazdroszczę wam bardzo :) ale tak pozytywnie ma się rozumieć bo my o swoim to na chwilę obecną możemy tylko pomarzyć....

p.s. świetny filmik, szczególnie fragment z księdzem nurkującym w dekolcie :)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #348 dnia: 24 Czerwca 2007, 18:33 »
~monika~ tak niewiele nam do szczescia potrzeba ale mamy dosc powazny problem z zalozeniem kanalizacji w naszym miescie , mam tylko nadzieje ,ze niedlugo sie uda  :D

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #349 dnia: 24 Czerwca 2007, 22:27 »
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/kalkulatory,760_837.htm

Na tej stronce sa fajne kalkulatory , nawet mozna sprawdzic jaka grupe krwi moze miec nasze dziecko  :)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #350 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:26 »
Dzis zeskanowalam kilka fot z czasu jak pracowalam w Angli wiec wkleje Wam kilka fot  :)

Poznalam wielu fajnych ludzi i czas szybko mi tam uciekl  ;D

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #351 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:56 »
fajne fociaki :) I ludzie widac sympatyczni  ;D

Offline AGULA

• entuzjasta
  • data ślubu: 25.06.2005 r.
« Odpowiedź #352 dnia: 25 Czerwca 2007, 15:15 »
asia
  Jak mu tylko zrobilam fotke i powiedzialam ,ze bede miala co wkleic na forum to zaraz sie smial ,z ebeda sie z niego smiac ,ze pantoflarz jest  ;D a ja wtedy mu na to ,ze wlasnie kazdy sobie chwali takiego meza miec w domu  ;D

To prawda ,ze jesli go o cos poprosze ,zawsze moge liczyc na niego  :) Dobrze ,ze mi wtedy pomogl bo sama bym nie dal ate wszytkie okna pomyc dwa razy   :)

... powiedz mężusiowi żeby sie nie przejmował bo za takie czyny to jeszcze  nagroda się należy!!!

Moja droga taki mąż to Skarb!!!
 ;)

hm... co również w sekrecie moge powiedzieć o swoim ...  :na_ucho:  :lol:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #353 dnia: 25 Czerwca 2007, 21:57 »
AGULA jak mu przeczytalam Twoja opinie to mu sie buzia usmiechnela ale smial sie ,ze plotkuje o nim  ;D

W sobote wybieramy sie na weselicho do Stargardu Szcz. W sumie do konca nie wiedzialam czy pojdziemy ale cos trzeba korzystac z okazji i sie troszeczke pobawic  :) Tak naprawde to mi sie nie chce jakos imprezowac  :P Tak wiec w sobote weselicho a w niedziele poprawiny  ;D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #354 dnia: 26 Czerwca 2007, 10:04 »
Fajnie masz!!!
Też bym potańczyła!!

Tzn.dostaliśmy zaproszenie na ślub do kuzynki Rysia, ale na 4 sierpnia...czyli 2 tyg przed moim terminem porodu....no i kuzynka się obraziła,że odmówiliśmy...
A jak wręczała nam zaproszenie to powiedziała...,,Tylko się dobrze zastanówcie, bo mnie to KOSZTUJE"...a no kosztuje, kosztuje (robią wesele w Pyrzycach w Dallu).....Gdyby robili na jakiejś sali- to jakbym się dobrze czuła to na pewno byśmy poszli...a tak? Przecież jak będą upały- to pewnie ledwo to zniosę.....a być tylko do obiadu...bez sensu...
Pójdziemy tylko do kościoła i tyle...

A i jeszcze żeby było śmiesznie...W niedziele dzwoni moja teściowa do Rysia i pyta się czy idziemy na to wesele czy nie, bo Gosia chce NATYCHMIAST wiedzieć :shock: :shock: To nie umie sama zadzwonić???!!!!!

I tak za nią nie przepadam,a po tej historii...to już w ogóle...Boże co za tupet!!!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #355 dnia: 26 Czerwca 2007, 10:40 »
Lea masz racje ,ze w Dallu nie wytrzymasz bedac tak wysoko w ciazy , przeciez tam sala jest mala i na dodatek trzeba na dol schodzic aby potanczyc  ::) dla mnie ta restauracja nigdy nie byla brana pod uwage na przyjecie weselne  8)

Ta Gosia chyba na serio ma jakis tuper wiedzac ,ze jestes blisko rozwiazania  :o To ja nie powiedzialam na 100% czy bede bo roznie bywa jak bede sie czula a teraz lato i wiadomo pogoda daje sie we znaki  ;)Nas az tak beszczelnie nie pytano z odpowiedzia ,z eto kosztuje  ;D Ostatnio rozmawialismy z rodzenstwem mlodej i bardzo nas prosili abysmy przybyli bo bedzie im przykro ,z enas nie bedzie wiec dalam sie namowic  8) Nawet mamy zalatwiony nocleg u meza kuzyna ( juz nie raz tam nocowalismy jak spotykalismy sie u nich na iprezkach  ;) )

No wiec nie bede zmuszona siedziec dlugo choc i tak jedziemy samochodem a tak chcelismy wrocic sobie do domku kiedy poczuje sie zmeczona , moj maz jest kochany bo rezygnuje z picia alkoholu wiedzac ,ze w kazdej chwili bede chciala sie polozyc  ;D Tak wiec do ktorej wytrzymam to wytrzymam ale juz nie musimy wracac do domciu tylko spimy w Stargardzie  8) Choc nie bardzo chcialam byc uciazliwa dla jego rodziny bo wiem ,ze z pewnoscia maja blizsza i z daleka rodzine ale oni i tak mnie namawiali ,z esie w koncu zgodzilam bo w koncu takze nie che sprawic mlodej przykrosci ,bo przeciez tak niedawno byli u nas na weselichu  ;D

Z aktualnosci dzis juz bylam na pobraniu krwi i moczu wiec po poludniu podskocze zobaczyc czy juz sa wyniczki  :D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #356 dnia: 26 Czerwca 2007, 10:48 »
o widzisz -to nawet nie wiedziałam,że tam na tańce trzeba schodzić....
Jeszcze mówiłam,że chyba nie pójdziemy, bo po pierwsze niedługo potem mam rodzić (odpowiedź była: To co!! ), a po drugie- to jest sierpień więc upały itp. Co innego być 2tyg. przed terminem w grudniu, gdy jest chłodno (a przecież i tak jest ciężko), a co innego w sierpniu...No,ale moje słowa nbie znalazły zrozumienia...
Więc bez żalu odmówiliśmy

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #357 dnia: 26 Czerwca 2007, 10:57 »
Lea nie powinnas sie tym  przejmowac bo teraz najwazniejsz ejest Twoje zdrowie i male kruszynki  :uscisk:

Troche mnie dziwi brak zrozumienia dla kobiety ciezarnej , bliskiej porodu i w upalne lato no ale coz lepiej zostawic to bez komentarza  :mdleje:

Lea dbaj o siebie kochana i uszy do gory bo juz tak niedlugo i bedzie razem z Wami mala kruszynka  :skacza:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #358 dnia: 26 Czerwca 2007, 10:58 »
jagna a moze jakas fotka brzuszka
wkońcu jesteś już na półmetku

i jeszcze tylko 20 tygodni ( jak ten czas leci)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #359 dnia: 26 Czerwca 2007, 11:02 »
Jakie radosne fotki:)
A gdzie pracowałaś w Anglii? Widać że wesoła, zgrana paczka:)