Lea masz racje ,ze w Dallu nie wytrzymasz bedac tak wysoko w ciazy , przeciez tam sala jest mala i na dodatek trzeba na dol schodzic aby potanczyc

dla mnie ta restauracja nigdy nie byla brana pod uwage na przyjecie weselne

Ta Gosia chyba na serio ma jakis tuper wiedzac ,ze jestes blisko rozwiazania

To ja nie powiedzialam na 100% czy bede bo roznie bywa jak bede sie czula a teraz lato i wiadomo pogoda daje sie we znaki ;)Nas az tak beszczelnie nie pytano z odpowiedzia ,z eto kosztuje

Ostatnio rozmawialismy z rodzenstwem mlodej i bardzo nas prosili abysmy przybyli bo bedzie im przykro ,z enas nie bedzie wiec dalam sie namowic

Nawet mamy zalatwiony nocleg u meza kuzyna ( juz nie raz tam nocowalismy jak spotykalismy sie u nich na iprezkach

)
No wiec nie bede zmuszona siedziec dlugo choc i tak jedziemy samochodem a tak chcelismy wrocic sobie do domku kiedy poczuje sie zmeczona , moj maz jest kochany bo rezygnuje z picia alkoholu wiedzac ,ze w kazdej chwili bede chciala sie polozyc

Tak wiec do ktorej wytrzymam to wytrzymam ale juz nie musimy wracac do domciu tylko spimy w Stargardzie

Choc nie bardzo chcialam byc uciazliwa dla jego rodziny bo wiem ,ze z pewnoscia maja blizsza i z daleka rodzine ale oni i tak mnie namawiali ,z esie w koncu zgodzilam bo w koncu takze nie che sprawic mlodej przykrosci ,bo przeciez tak niedawno byli u nas na weselichu

Z aktualnosci dzis juz bylam na pobraniu krwi i moczu wiec po poludniu podskocze zobaczyc czy juz sa wyniczki