anusiaaa ja miałam takie upławy i okazało sie że to grzybica. ale gin mi powiedziała że w ciązy to sie bardzo często zdarza.a kiedy masz wizyte
anusiaaa a gdzie wszytkie badania robisz?i masz moze jakiegos ginka do polecenia?bo ja ise juz trace w tym wszytkim ...
Anusiaaa ale czy to na bank są upławy? Bo wiesz że na początku ciąży zwiększa sie wydzielanie śluzu takiego białego serowatego? a kolor żólty to raczej normalny kolor po całym dniu Tak słyszałam ale czy prawde pisze to aj dojt noł
Anusia-niewiem czy normalne -ale tego typu upławy tez miałam..gin orzekł ze to norma na początku.
Cytat: tete w 20 Maja 2008, 10:25Anusia-niewiem czy normalne -ale tego typu upławy tez miałam..gin orzekł ze to norma na początku.Nie ma to jak doswiadczona ciezarowka Ale zapytam na nastepnej wizycie gina.
No koleżanko macica się rozrasta i rozpycha....Skoro mowisz, że to jak nerwoból, to znaczy ból o charakterze kłującym....Po prostu czujesz podbrzusze i tyle.Jak Cie bardzo to martwi to łyknij NoSpę....Ja bym larum nie podnosiła...
...ale jakby Ci sie dołączyły jakieś plamienia, ablo ból nie ustępował przez dłuzszy czas...to do doktora marsz.......
ANus w 2 trymku odzyskaz energię