Nasza Dzidzia zrobiła wczoraj Rodzicom prezent na rocznicę ślubu, ładnie pokazała co skrywa między nóżkami, co zostało 2 razy dokładnie sprawdzone na prośbę mamy, która miała inne przeczucia ...

Będzie córeczka

Tatuś zachwycony, ma 2 chrześnice, które b. Go lubią, a 1 to zapatrzona od małego jak w obrazek

to teraz do mojej konkurencji dołączy jeszcze Karolinka

Ja chyba trochę w szoku, bo wydawało mi się, że syncio będzie i sądziłam, że tatuś (choć się nie przyznaje do tego) też oczekuje syncia.
Badanie ok, tylko dowiedzieliśmy się, że Dzidzia ma dłuuuugie nogi i że ogólnie może być długa ... chyba ciuszków 56 nie będziemy kupować. Wg usg mamy termin 19.XII, osm 24.XII.
Wczoraj odwiedziliśmy tesco i smyka, wynik: żółto-kremowe body z bohaterami disney'a i misio w różowym ubranku z podusią z napisem 'baby's 1st bear'
Milenko śliczne te wzory pościeli, ostatnio oglądałam na allegro i tyle tego, że ciężko wybrać wzór. Ostatnio zapomniałam Ci podziękować za opinię o wózku

uziemiona jestem teraz w domu i nie ma kiedy się wybrać do sklepu, żeby go dokładnie pooglądać.
W temacie ochoraniaczy do łóżeczka - zwracacie uwagę, żeby był ściągany materiał do prania