Wiem, że większość z Was jest zachwycona ciuszkami z tesco- wizualnie mi się one tez bardzo podobają... mam troszkę z ich kolekcji. Niemniej jednak nie uważacie, ze większość z nich jest mało praktyczna?? Bodziaki są zakładane przez głowe, a przy szyjce mają jedynie zakładki, które (podobno) po jakimś czasie się rozciągają i nieestetycznie wyglądają (piszę tak choć sama mam ich 5 sztuk...

)
Tak samo pajacyki- te w wielopakach w DUŻEJ większości są zakładane przez głowe i rozpinane jedynie w kroku (pomimo, że na opakowaniu są narysowane guziczki na całej długości- ja głupia się nabrałam, nie sprawdziłam i mam 3 sztuki zupełnie niepraktycznych, ale prześlicznych pajacyków

)
Półśpiochy- w cudnych kolorkach, ale z ciasną gumką w pasie... niewiele wspólnego mają z tymi bezuciskowymi

i mogłabym tak dalej i dalej wymieniać

hehe Ale musze przyznać... poza ich niepraktycznością (w dużej części

) wzory, kolorki są przecudne...słodziaśne i wogóle same ochy i achy! Jakość też jest dobra, a i cena szczególnie tych wielopaków jest bardzo zachęcająca.
Aniu mam do Ciebie pytanie odnośnie czopa- jak on wygląda? Czy jest to poprostu jakaś krwista wydzielina? Skąd wiesz, ze to czop a nie np krwawienie z dróg rodnych....? jestem ciekawa... wolałabym wiedzieć, aby później nie panikować

ooo widze, ze Anusia mnie uprzeziła