kupowac mam zamiar pod koniec ciazy ale chcialam sie zorientowac wczesniej zeby pozniej nie panikowac, ze nie moge znalezc...
obwod to mi sie znacznie nie zmieni, przed ciaza mialam 60, wiec mysle, ze 65/70 bedzie ok, tylko czekam na dobor miseczki, bo to na pewno sie zwiekszy...
a co do koniecznosci to wydaje mi sie, ze wlasnie w czasie karmienia trzeba najbardziej zadbac o piersi zeby jako tako po wygladaly, a i jak liliann pisze sa bardzo praktyczne...
dzieki wielkie dziewczyny
...!!!
Masz rację Żaba, trzeba dbać o piersi, szczególnie w okresie karmienia piersią i po.
Odnośnie firm:
Alles - ładne, cena ok, ale się rozciągają, tracą szybko fason i podtrzymanie.
Hotmilk bezfiszbinowy, jako nówka ok, po praniu robi się "szmatka", więc generalnie kiepski stosunek wysokiej ceny do "takiej sobie" jakości.
Kris Line - wg mnie super, ładnie zbierają i podtrzymują piersi, obwody od 65 cm, miseczki do K (rozmiarówka zbliżona do brytyjskiej)
Polecam też Ewę Michalak, model Onyks - taka "wyjścióweczka"
http://www.ewa-michalak.pl/pol_m_Karmnik-145.htmlTen model zbiera piersi do dekoltu, pięknie eksponuje biust, mam go w wersji niekarmnikowej i kocham go miłością wielką.
(Ewa Michalak może uszyć
każdy rozmiar)
P.S. Jak byś miała jakieś pytania, chętnie pomogę, brafittingiem zajmuję się zawodowo