Ja z tego hotelu jestem bardzo zadowolona! Chodz musze przyznac, ze byl to moj pierwszy raz w kraju arabskim zatem nie mam skali porownawczej. Co ci moge powiedziec, ze pokoje sa czyste, codziennie sprzatane, codziennie sa wymieniane reczki i donoszone zele do kapieli i te wszystkie pierdoly, chociaz naturalnie polecam raz na pare dni zostawic dolarka

Pokoje maja rowniez darmowe sejfy co jest bardzo przydatne. Jesli macie wczasy All to sa dwie restauracje gdzie mozecie sie stolowac. Osobiscie polecam ta wieksza w budynku recepcji, jest wiekszy wybor natomiast w tej mniejszej jest mniejszy tlok. W obu jedzenia jest duzo i jest smaczne, chociaz jak dla mnie mogli by je troszke bardziej urozmaicic. Poza tym jest jeszcze pare innych platnych restauracji.
Sa dwa glowne baseny do kapieli, bardzo fajne, z lezaczkami i parasolami, ale polecam naturalnie po sniadanku zajac sobie te lezaczki bo jednak gosci w hotelu jest bardzo duzo.
Na terenie hotelu jest rowniez pare barow gdzie mozecie sobie odbierac drinki jesli macie wczasy ALL, przy obu basenach, przy plazy, w recepcji itd. Aha w tym hotelu podobnie jak w paru innych nie daja goscia wody butelkowanej tylko nalewcie sobie ja z dystrybutorow do kubeczkow.
Hotel jest polozony nad sama plaza, gdzie jest piekna rafa koralowa, polecam wziac maski i pletwy.
Minusem jest to, ze w hotelu jest sporo Wlochow, a mimo, ze nie mam uprzedzen jest to dosc malo sympatyczna narodowosc i lodowke w pokoju pomimo, ze my mielismy wczasy all musielismy sobie sami zaopatrzyc w napoje.
Ogolnie hotelowi na 5 mozliwych punktow dalabym 4,5
Jesli chcialbys jeszcze cos wiedziec to pytaj