morgan najtaniej mozna zamówic na allegro, wysyłasz im zdjęcia jakie chcesz miec w tej fotoksiążce, oni tam maja jakies szablony a Ty mówisz im gdzie maja byc wstawione jakie zdjęcia, jaki format (nie wiem nawet czy sama sobie do tego szablonu nie wstawiasz a potem im odsyłasz gotowy projekt) oni to potem drukuja i wysyłaja na Twój adres. poszukaj na allegro, pełno jest takich ogłoszen, a cenowo to nie ma w ogóle porównania z tym co na mieście, bo cena jest o połowe niższa, albo i nawet wiecej. Poszukaj tych, co maja najwięcej chętnych i same pozytywne komentarze. ja zawsze włączam opcje szukania według ilości ofert bo to znaczy, ze ktoś robi solidnie, no przynajmniej teoretycznie
dziewczyny co do tych podziękowań, babciom, chrzestnym itd to można im podziekować przd slubem wręczając jakiś prezent, zeby inni sie nie obrazili. Oni wtedy będą wiedzieć, że jesteście im bardzo wdzięczni, a niekoniecznie muszą wiedziec o tym ci drudzy.
amika ,
Betti ja znam jedną krawcową w sosnowcu, moja siostra szyła tam sukienke u niej, ona szyje tylko suknie slubne i z tego co wiem, ma roboty co niemiara, informacje o niej rozchodza sie poczta pantoflową. za swoja suknie siostra zapłacia 800zł, ale nie była ona jakas bardzo wymyslna, bardzo mało koronek, a ten koszt to juz oczywiście z materiałem. ona sama zamawia materiały bo ma kontakty w takich hurtowniach slubnych, bardzo miła babeczka. Dziewczyny przychodzą do niej ze zdjęciem i ona takie sukienki im własnie szyje. Gdybyście chcialy to poszukam w domu namiarów na nią. mieszka tam gdzie jest pawiak, nie wiem jak sie ta dzielnica Sosnowca nazywa.