Cześć Dziewczyny

dzięki za miłe powitanie, a co TEGO DNIA to ślub mamy w Sosnowcu Ostrowach Górniczych taka mała dzielnica na końcu świata

a wesele w Hotelu Cumulus w Będzinie. Zdecydowaliśmy się na to miejsce ze względu na standard, dużą ilość pokoi (jak to w hotelu - wszystkie 2-osobowe co ułatwi nam rozmieszczenie gości) i cenę która okazała się nie być najgorszą. Fakt nie zawiera zbyt wiele ale po negocjacjach i pewnych ustaleniach nie będzie tak tragicznie tym bardziej że robimy wesele na 60 osób. mam cichą nadzieję że zamkniemy sie w kwocie 30tyś. ale kto wie co się może wydarzyć do przyszłego roku póki co przed nami jeszcze 388 dni.
Oprócz sali załatwionego mamy jeszcze DJ'a, kamerzystę, fotografa, datę w kościele, zarezerwowaną datę u pana który będzie nam grał na skrzypcach w kościele i podczas wyprowadzania z domu. Auta nie wynajmujemy bo ktoś z rodziny nas zawiezie super bryką

Obrączki już sobie wybraliśmy i mamy dużo złota z którego je zrobimy, sukienkę też mam upatrzoną tylko cena mnie odstrasza (4500 ;( ) ale jeszcze żadnej nie mierzyłam więc jeszcze wszystko może się zmienić.
To chyba wszystko - a jeszcze zastanawiam się czy nie robić samemu zaproszeń, winietek i zawieszek (też już upatrzone) ale nie wiem czy leń z zapałem nie wygra
Chciałam nadrobić szybko cały wątek ale chyba nie dam rady bo dziś mam wielkie pakowanie w domu w związku z przeprowadzką - rany nie wiedziałam że mam tyle ciuchów

zawsze twierdziłam że nie mam w co się ubrać

, a dziś wyjeżdżamy jeszcze do teściów na długi weekend więc chyba dopiero w poniedziałek będę miała trochę wolnego na poczytanie bo ciekawość mnie zżera co tam u Was słychać
pozdrawiam wszystkie Forumki :*