a więc:
powitanie chlebem i toast
obiad rosół z makaronem
II danie: ziemniaki,kluski śląskie, schab z pieczarkami,roladki drobiowe,pierś po meksykańsku,zestaw surówek,kompot
deser:lody z galaretka i bita śmietaną,kawa,herbata bez ograniczeń,owoce (jabłka,pomarańcze),napój 0,33l, sok 0,2l
przystawki: ogórek,grzybki i papryka konserwowa
zimna płyta: szynka,polędwica,baleron,karczek pieczony,boczek pieczony,tymbaliki drobiowe,jajka faszerowane,roladki z szynki z maslem chrzanowym
ryby: po grecku,śledź w oleju i po cygańsku
sałatki 3 do wyboru: jarzynowa,z pory,z tuńczyka, bałkańska,owocowa,z ryźu i kurczaka
dania gorące: bigos lub strogonof,flaki lub żurek z jajkiem,bogracz lub krokiet z barszczem
dodatki:pieczywo,masło
tort,ciasta,alkohol,soki,napoje we własnym zakresie