No więc jeszcze raz witam

Po pierwsze bierzemy tylko ślub cywilny. A więc co mamy załatwione (polecę od punktów bo mi łatwiej).
1. sala-Dworek w Dobieszowicach-w piwnicach-klimatycznie. Catering od chłopaków z Warsztatu Smaku(2 młodych,dynamicznych i otwartych na moje pomysły. Sala jest właśnie od Nich).
2. sukienka-wisi od sierpnia w pokrowcu-krwista czerwień. Miałam w Niej iść na wesele we wrześniu,ale okazala się zbyt strojna i została na ślub(postram się wrzucić fotki).
3. samochód-czarna Wołga załatwiona po znajomości od wujka-dekorację robię sama,tablice już kupiłam,miśki na maskę wygrzebane w ciuchlandi za 2 zł,reszta do dokupienia w Tychach
4. obrączki wybrane,złoto dosttaliśmy od rodzinki,więc taniej nas wyjdzie
5. pirotechnika na podziękowania dla rodziców i na pokaz-zamówniona do odbioru tydzien przed wesele w Krakowie
6. DJ i fotograf prawie dogadany,bo to jedna osoba,a przy tym kumpel mojego narzeczonego
Brakuje nam tylko kamerzysty,ale mamy taki termin,ze mało kto go wybiera,bo to post. Oczywiscie te mniejsze rzeczy typu podziękowania dla rodziców,zaproszenia kupie na aukcjach,a reszte na giełdzie w Tychach,bo ceny są o kilka kilkanaście złotych tansze. Dekoracje na sali mamy w cenie areszte na drzwi do domu itp. robię sama
Aha no i własnie szukam złotego diademu,ale wybór jest malutki.
Ehh i to chyba na tyle