Witam Was, nie dałam rady pisać wczoraj, byłam mocno zmęczona, bo impreza weselna była aż do prawie 6 rano.
I co Wam powiem to Wam powiem, było super - goście fantastyczni więc wesele udane.
Niesamowity zespół ale o tym wiedziałam, gorąco polecam zespół SILWER Z Sosnowca.
Co do Laguny - terz wygląda z zewnątrz dużo ładniej aniżeli wcześniej, jest dobudowany taras na górze i wchodzi się zupełnie inaczej.
Minus straszny to to że jest to sala niska i nie ma klimatyzacji, sa tylko wentylatory, ale z przykrością móie nie dają za dużo. Jeżeli chodzi o obsługę nie mam żadnych złudzeń profesjonalne podejście.
Jeżeli chodzi o obiad to bardzo dobry schabowy ziemniaczki surówki, kluseczki sląskie, nie chce się czepiać ale rolada była taka sobie, choć mięso było bardzo kruche.
Jedna jeszcze sprawa, zimna płyta była od samego początku na stołach, tzn jak goście weszli wszystko już było, patrząc na temperaturę jaka panowała, raczej nie zdecydowałąbym się na coś takiego, prosiłabym właścicieli o wniesienie tego później już po obiedzie.
Ciasta i torty młodzi mieli z Antoniowa i były dobre.
Powiem Wam, zimna wódka, dobra muzyka i sala gdzie nie jest zbyt gorąco - sukces wesela.
Pozdrawiam, jak macie jakieś pytania to chętnie wszystko powiem.