Dziewczynki jakos tak bez sensu pstrykac nie maweny- w sobotę ruszamy na basen to popstrykamy i wrzucimy...
Dziekuję za rady- szczerze powiedziawszy nie staram się jej porównywac ani mierzyc inna miara- ja siedziałam mając 4,5 miesiąca...mój Grzes siadł jak miał 6-7 miesięcy...ciekawe kiedy nasza Niunia siądzie- mam nadzieje, że tak jak piszecie nastapi to szybko i okarze sie, że nie potrzebnie wszczęłam alarm...Jak sprawdzam co dzeci powinny robić w jej wieku to ona to robi czasami nawet wiecej, ale tylko to siedzenie...
Zapomniałam napisac, że Olwika lubi ogladac bajeczki: Misia w niebieskim domku, Elma świat i Sezamkową ulicę

no i małe zoo

nie pozwalam jej jednak siedziec zbyt długo przed tv bo to niezdrowe dla oczu i nie roziwja wyobraźni jak ksiązka...wiec dalej co wieczór Oliwce czytamy

jak ona sie przy tym cieszy...musielismy kupić jej taka książeczkę do kapieli, bo wyrywała nam z reki książeczki i jeść chciała

Pogoda sie psuje a mi wraca werwa i siły...
WYBACZCIE te fotki....chyba zaraz na mnie taka presję wywrzecie, że byle jakie pstryknę