A więc zaczynam moją foto relację z pobytu u siostry w Nottingham
Troszkę się obawiałam jak Mieszko zareaguje na lot samolotem. Przy starcie do East Midlands Miesio zasnął i obudził się dopiero przy lądowaniu. W ogóle nie płakał. Jak wracaliśmy do Irlandii to cały lot Mieszka interesowały światełka w samolocie i strasznie się śmiał. Jestem z niego bardzo dumna że był taki spokojny. Teraz bez obaw czekam na lot do Polski
Na lotnisko przyjechała po mnie siostra z dziećmi więc radości nie było końca. Niestety Anglia powitała nas deszczem i taka pogoda była przez cały tydzień więc większość czasu spędziliśmy w domu. A teraz zdjęcia:
ŻANETA (10 lat) najstarsza córka mojej siostry z Miesiem:

ANDŻELIKA (7 lat)
WERONIKA (3 lata)
ŻANETA, FABIAN (1 rok i 4 miesiące) najmłodszy synek mojej siostry,
WERONIKA
Moja siostra:

MIESIO, ANDŻELIKA, ŻANETA i FABIAN:

FABIAN, WERONIKA i MIESZKO:

MIESIO:

FABIAN:

Napisane: Maj 21, 2007, 09:53:32
A więc zaczynam moją foto relację z pobytu u siostry w Nottingham
Troszkę się obawiałam jak Mieszko zareaguje na lot samolotem. Przy starcie do East Midlands Miesio zasnął i obudził się dopiero przy lądowaniu. W ogóle nie płakał. Jak wracaliśmy do Irlandii to cały lot Mieszka interesowały światełka w samolocie i strasznie się śmiał. Jestem z niego bardzo dumna że był taki spokojny. Teraz bez obaw czekam na lot do Polski
Na lotnisko przyjechała po mnie siostra z dziećmi więc radości nie było końca. Niestety Anglia powitała nas deszczem i taka pogoda była przez cały tydzień więc większość czasu spędziliśmy w domu. A teraz zdjęcia:
ŻANETA (10 lat) najstarsza córka mojej siostry z Miesiem:

ANDŻELIKA (7 lat)

WERONIKA (3 lata)

ŻANETA, FABIAN (1 rok i 4 miesiące) najmłodszy synek mojej siostry, WERONIKA

Moja siostra:

MIESIO, ANDŻELIKA, ŻANETA i FABIAN:

FABIAN, WERONIKA i MIESZKO:

MIESIO:

FABIAN: