A my wróciliśmy w sobotę z Jastrzębiej Góry z Primavery
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel składa się z 2 części połączonych łącznikiem.
My byliśmy zakwaterowani w
części A ( na nasze życzenie). W tej części znajdują się baseny, sauny, SPA, Playland ( spora sala zabaw), przedszkole ( można zostawić dziecko w wieku 2-6 lat, 5 zł/h), kręgielnia oraz sala restauracyjna ( osobna dla budynku A i B).
W części B która jest bardziej nowoczesna znajduje się sala do animacji, sklepik, wystawa makiet, lobby i druga sala restauracyjna ( plus ogromna sala konferencyjno-weselna gdzie zoorganizowano oglądanie meczu )
Pokój który wybraliśmy był najtańszą dostępną opcją- nie był duży ale na naszą trójkę w sam raz. Pokój codziennie sprzątany, wymieniane ręczniki. Wystrój mało nowoczesny ale nie po to tam jechaliśmy

w pokoju spędzaliśmy naprawdę mało czasu, właściwie tylko noc i drzemkę Julii

Pokoje w
częsci B są większe, bardziej na wypasie ale też droższe więc każdy może wybrać co mu odpowiada.
Baseny- 2 baseny dla dorosłych lub starszych dzieci plus zjeżdżalnia i rwąca rzeka. Jeden brodzik dla dzieci z ciepłą wodą i 3 małe zjeżdżalnie. Oprócz tego 2 jacuzzi.
Sauny- 3 rodzaje do wyboru ( ale tylko mój mąż korzystał).
Animacje- i to jest coś co powinno być w każdym rodzinny hotelu! od 10 do 19 są organizowane animacje dla dzieci! I to naprawdę fajne animacje, w budynku lub na świeżym powietrzu ( np. ognisko z pieczeniem kiełbasek, rodzinna olimpiada, puszczanie wielkich baniek).
Dla dorosłych organizowane są zajęcia odpłatne ( na zapisy) np. pilates/ tabata/ rytuał saunowania
Jedzenie było przepyszne! Codziennie inna kuchnia, urozmaicone dania mięsne, rybne i wegańskie. Wybór ogromny, codziennie czułam się jakbym jadła w dobrej restauracji. W restauracji ( w częsci A, nie wiem jak jest w B) był spory kącik dla dzieci umiejscowiony tak, że rodzice mogli jeść obserwując dziecko.
W ramach pobytu mieliśmy zapewnione 3 posiłki plus kawa/herbata ok 16 stej a dla dzieci lody.
Przed hotelem znajduje się
mini zoo gdzie są kozy, króliki, różnego rodzaju ptaki ( kaczki, pawie, koguty, jakieś ozdobne kury i inne takie

)
Oprócz tego są 2 zewn. place zabaw, boisko i basen zewnętrzny... chociaż nie jestem pewna czy to był basen czy może brodzik?
Ogólnie było super i na pewno tam wrócimy bo to idealne miejsce na pobyt z dzieckiem

p.s. nie opłaca się tam jechać na weekend bo wtedy wychodzi drogo, najlepiej jechać na pakiety pobytowe