ciri,a kiedy lecisz??? moi znajomi ,którzy mieli lecieć z nami,ale pomylili terminy lecą teraz w piątek....fajnie;-)))) sprawdzaliśmy wczoraj pogodę i ma byc fajna, bo nie takie upaly jak nas zastały,w sam raz na podroże;-))))
Ja z mojej strony moge polecić:
Por cristo - piękny port, piekna ,mała plażyczka, smaczne lody, przyjemne wieczorne spacery, jaskinie,
San Salvadore- sam wjazd na górę to rosnaca adrenalina;-))) ale na samej gorze piekne widoczki,
cala Millor bardzo przyjemne miasteczko- piękna ,dość duża plaża, rowery do wypozyczenia( mozna jeździć z dziećmi, bo maja specjalne miejsca) , plac z atrakcjami dla dzieci- jakies trampoliny, gokarty, dmuchane zamki, wodne pojazdy...
katmandu Park ciężko to opisać, bo to dziwne ,ale ciekawe miejsce- dom do góry nogami, park linowy, mały teren ze zjeżdżalniami dla dzieci, kino 4d, tu więcej:
https://www.katmandupark.com/attractions/Alcudia fajna ,duża plaża,miasteczko , niestety było tak gorąco( pierwszy dzień),że spędziliśmy ten dzień tylko na kąpielach, nie dało rady łazić, ale podobno to śliczne miejsce.
japcio była a dziewczynkami w Delfinarium,a my w Aquapark, jeśli lubicie to jest ok,moje chlopaki pozdzierali sobie tam galoty, choć wydaje nam się,że park sam w sobie średni;-)
Polecam również okoliczne plaże, tu Ania polecala dwie, mi podobalo sie też kilka, my zajeżdżaliśmy chociażby porobic babki z piasku;-)
Nasza plaża przy hotelu w miejscowości Callas de majorka bardzo klimatyczna- chyba Domingos , bo tam były dwie przy hotelu;-)
jakby co to pytaj smiało, jak mi się coś jeszcze przypomni, dam znać;-)))
A ja wlasnie zabralam się za segregację zdjęć;-)